İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Oğuz ZEYTİN
Ben de çok uzatmak istemiyorum,yaptığım şey aslında değer verdiğimiz ve önemsediğimiz Trabzonspor başkanlık makamını korumak,elimizde belge olmadan önüne gelenin Trabzonspor başkanına istediği suçlamayı yapabildiği bir ortamda sağlıklı bir şey olmaz,itirazım buna,şunu dersen eğer benim elimde kapı gibi belgeler var,işin uzmanları bunların suç olduğu konusunda en ufak tereddüt sahibi değil,yarın Ertuğrul Doğanı mahkemeye veriyorum,senin yanında olmayan Sasone en adi şerefsizdir.
Ertuğrul Doğan sportif olarak başarısız ama diğer konularda kulübe değer katan işler yaptığını düşünüyırm.
En büyük hatasının da taraftarın gazına gelerek Abdullah Avcı ile yolları ayırması oldu,ilk gidişinden bahsediyorum,sonrasında zaten aklı ve vicdanı olan her insan gibi ben de dikiş tutturamadığının farkındayım ama şu ana kadar ondan daha iyi biri çıkmadı piyasaya.
Deger kattigi isler nedir mesela? Bu konuda elinde cok somut kapi gibi belgeler vardir eminim. Istisnasiz tüm sözlesmeler klüp sirketini zarara ugrattigini görmezden gelelim en iyisi.. Bu sayisiz sözlesmeyi (son 13 seneyi kapsayan) baz alirsak yani futbol hayatinda sadece bizim enayi klübümüzün bonservis ödedigi sürülerce oyuncu hemde öyle bir elin paramagi kadar da degil, mantik disi maaslar ki neredeyse tüm transferleri kapsayan bir durum, anlamsiz fesihler vs.vs.vs.vs.vs. klübün sistematik bir sekilde hortumlandiginin acik ispatidir. Özellikle son 3 senede yapilan KAP aciklamalarina bakarsak klüp sirketinin resmen irzina gecilmis..
Belgesi olan konusmali bencede. Son 13 senenin KAP aciklamalarini siralayalim bakalim. Agaoglu nun ilk dönemindeki KAP aciklamalariyla kiyaslayalim.O dönem bile yüzde yüz optimal degildi ama en azindan iyi niyetli bi seyler yapmaya calismis olduklarini görebiliriz. E.D dönemi tarihimiz boyunca klübü hortumlamaya yönelik, kesinlikli en fazla rant odakli dönemi..Bundan sonra gelecek baskan ve yönetimde farkli olmayacaktir..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Biraz raporlara baktim sportif zarar gene 1,5 milyar yazmis.
Sermaye artirimi soygun haric dogru düzgün gelir kapin yok ama 1 edecek adamlara 4 verip fes ederek zarar üzerine zarar yaziyorsun. Bakalim 5. sermaye artirimi ne zaman olacak.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
X de pkk lilar propagandaya baslamislar. kürdistan bayragi ile de gezeriz Trabzon da diye. Para veririz apocu olurlar tarzinda laflar edilmeye basladi. Su deli artik hattini bildirsin ailesi yoksa cok daha büyük olaylara gebe bu deli.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Provokatör olduğu yüz kilometre öteden belli. Trabzonspor - Kocaeli maçında o formayı giyen ya da giydirelenin maksadı belli. Peki ona bu ortamı hazırlayan, daha önce de yapmıştı, tekrar etmesine izin veren, ses çıkarmayanlara ne demeli?
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 2
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
E.D sportif olarak basarisiz ilk baskan degil. Hatta S.Sener (son dönemi haric) ve Agaoglu disinda sportif olarak basarili olan baskan yok zaten. Son 20 seneyi kapsayan zamana bakilirsa..
Deger kattigi isler nedir mesela? Bu konuda elinde cok somut kapi gibi belgeler vardir eminim. Istisnasiz tüm sözlesmeler klüp sirketini zarara ugrattigini görmezden gelelim en iyisi.. Bu sayisiz sözlesmeyi (son 13 seneyi kapsayan) baz alirsak yani futbol hayatinda sadece bizim enayi klübümüzün bonservis ödedigi sürülerce oyuncu hemde öyle bir elin paramagi kadar da degil, mantik disi maaslar ki neredeyse tüm transferleri kapsayan bir durum, anlamsiz fesihler vs.vs.vs.vs.vs. klübün sistematik bir sekilde hortumlandiginin acik ispatidir. Özellikle son 3 senede yapilan KAP aciklamalarina bakarsak klüp sirketinin resmen irzina gecilmis..
Belgesi olan konusmali bencede. Son 13 senenin KAP aciklamalarini siralayalim bakalim. Agaoglu nun ilk dönemindeki KAP aciklamalariyla kiyaslayalim.O dönem bile yüzde yüz optimal degildi ama en azindan iyi niyetli bi seyler yapmaya calismis olduklarini görebiliriz. E.D dönemi tarihimiz boyunca klübü hortumlamaya yönelik, kesinlikli en fazla rant odakli dönemi..Bundan sonra gelecek baskan ve yönetimde farkli olmayacaktir..
Ağaoğlu dediğin kişinin Sturidge transferi tam bir skandal mesela,Afobe,Baker vs diğer transferleri de ama art niyet aramıyorum,kendi içinde bir yol deneyebilir ama bir taraftan Sturidge alıp,diğer taraftan da maliyetleri düşüreceğim diye kalitesiz adamlara yönelmesi tam bir çelişki.
Doğru yolu bulmamız için ne gerekiyor,bence başkanlar ve yönetimler sprotif alana dahil olmamalı.Bizi iyi bilen ve piyasayı da bilen sprotif direktör şart,bunun için Hüseyin Cimşir tercih edilebilir.
Şunu da bilmek lazım,sorumlulıuk alan ve iş yapan hata da yapar,bu gerçek ama bunun bir oranı olmalı,mesela Ertuğrul Doğan ile bir yerde karşılaşsam ona Pepe transferinden neyi amaçladınız diye sormayı çok isterdim.
Böyle bariz hatalar asla kabul edilemez ama Malherior,Batagov,Folcarelli,Mendy,Sikan,Cham ve Olaigbe transferlerine bir laf edemem,bir mantığı var.
Taraftarın hatası birini sildimi sonrasında yaptığı her şey batıyor,Ertuğrul Doğan'a en büyük eleştirim Abdullah Avcı'nın taraftar baskısı ile gönderilmesi oldu,bu kafayla hiç bir zaman istediğini yapamayacak.
O kadar kolay etki altına alınıyor ki,geçen sezon ŞG gelmesi büyük hataydı,Fatih Tekke getirilmeli ve en azından bu sezon kurtarılmalıydı ama o baskılara dayanamadığı için ŞG geldi ve ayrıldı.Fatih Tekke'nin getirildiği zaman ona bir sezon daha vermek durumunda kaldığımız bir pozisyondayık.ŞG yerine doğrudan Fatih Tekke gelseydi bu sezonu kurtarabilirdik.
Net hataları konuşmak yerine,gerçekliği olmayan şeylere kafa takıyor taraftar.Durum bu.
- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yazdılarını tekrar tekrar okuyorum,sonra Ç.Rizespor'un Ali Söwe'ye yıllık 1,5 milyon avro verdiği bu futbol ikliminde ne beklediğini anlamaya çalışıyorum.
Ağaoğlu dediğin kişinin Sturidge transferi tam bir skandal mesela,Afobe,Baker vs diğer transferleri de ama art niyet aramıyorum,kendi içinde bir yol deneyebilir ama bir taraftan Sturidge alıp,diğer taraftan da maliyetleri düşüreceğim diye kalitesiz adamlara yönelmesi tam bir çelişki.
Doğru yolu bulmamız için ne gerekiyor,bence başkanlar ve yönetimler sprotif alana dahil olmamalı.Bizi iyi bilen ve piyasayı da bilen sprotif direktör şart,bunun için Hüseyin Cimşir tercih edilebilir.
Şunu da bilmek lazım,sorumlulıuk alan ve iş yapan hata da yapar,bu gerçek ama bunun bir oranı olmalı,mesela Ertuğrul Doğan ile bir yerde karşılaşsam ona Pepe transferinden neyi amaçladınız diye sormayı çok isterdim.
Böyle bariz hatalar asla kabul edilemez ama Malherior,Batagov,Folcarelli,Mendy,Sikan,Cham ve Olaigbe transferlerine bir laf edemem,bir mantığı var.
Taraftarın hatası birini sildimi sonrasında yaptığı her şey batıyor,Ertuğrul Doğan'a en büyük eleştirim Abdullah Avcı'nın taraftar baskısı ile gönderilmesi oldu,bu kafayla hiç bir zaman istediğini yapamayacak.
O kadar kolay etki altına alınıyor ki,geçen sezon ŞG gelmesi büyük hataydı,Fatih Tekke getirilmeli ve en azından bu sezon kurtarılmalıydı ama o baskılara dayanamadığı için ŞG geldi ve ayrıldı.Fatih Tekke'nin getirildiği zaman ona bir sezon daha vermek durumunda kaldığımız bir pozisyondayık.ŞG yerine doğrudan Fatih Tekke gelseydi bu sezonu kurtarabilirdik.
Net hataları konuşmak yerine,gerçekliği olmayan şeylere kafa takıyor taraftar.Durum bu.
Bu bizdeki hortum stratejisini baska Anadolu klüpleride uygulamaya basladi ama daha ufak capta..Biz Petkovic icin aylarca ugrasmistik Bjelica döneminde..Bonservisine 6 küsür milyon basacaktilar ama bankalar birligi anlasmasi ellerini kollarini bagliyordu..Ordan cikinca nasilda 2 Ukraynali oyuncuya 12 milyon bonservis ödediler..Soygun iste..Kocaeli Petkovic i bedelsiz aldi..Maasi 1,5 milyonmus..Bizdeki tarife..Avrupa da kim verirki bu adama o kadar para? Aslinda Türkiye de oyuncularin eline bu paralarin gectigine inanmiyorum zaten. Bunuda destekleyen sürülerce örnek var..
Malherior,Batagov,Folcarelli,Mendy,Sikan,Chamvs. bencede kötü oyuncular degiller teker teker bakildiginda. Batagov un piyasasida var gibi..Sorun oyuncularla yapilan sözlesmeler. Verilen anlamsiz maaslar. 100 bin alan adama 1,5 vermek neyin nesidir? Bu adamlar geldikleri yerde milyonu rüyalarinda görseler inanmazdi bile. Dedigim gibi..Ellerine gercekten bu paralarin gectigine inanmiyorum zaten..Diger Anadolu klüplerinde de örnekler var..
Bizim bu kadar pahali bir kadroya ihtiyacimiz var mi? Yani su zimbirti liginde 7. olabilmek icin bonuslar haric 40 küsür milyon € maas tablosu nedir ya? Futbol akliyla planlanmis 5 milyonluk bir kadro bile ilk 4e oynar..Bu yüzden hizli ve dinamik oynayan Avrupa takimlari sis kebap yapiyor bizim milyonluk takimlari..
Üstüne basa basa diyorum..Teknik direktör secimleri bu bol rantli transfer dönemlerini rahatca gecirmek icin..Su kadronun basina Guardiola getirilse en fazla 6 ay dayanir..F. Tekke nin basarili olmasini cok isterim. Zaten 10. haftaya kadar dayanabilse maksimum basari olarak görmek gerekir..O derece carpik bir düzen var..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sarallar ailesinden degil mi .Bunlarin aile büyükleri yok mu sunun kulagini cekecek.
X de pkk lilar propagandaya baslamislar. kürdistan bayragi ile de gezeriz Trabzon da diye. Para veririz apocu olurlar tarzinda laflar edilmeye basladi. Su deli artik hattini bildirsin ailesi yoksa cok daha büyük olaylara gebe bu deli.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir de erto verdi parayı geri almış son sermaye artırımdan.
Senin bu kulübe verdin zararı kimlerden tazmin edeceğiz.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
Yorum