Bu gitsin diye Eyüp Sultan'da lokma dağıtmayı düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
Şu başkan bozuntusunu sezonun ilk maçında 1, dakikadan itibaren istifaya davet etmeyen her kişi şerefini kontrol ettirsin...Takımı desteklemeyi bırakın zaten bu takımı desteklesen de göklere de çıkarsan sezonu bitireceği sıra max 15... O yüzden motivasyonunuz tamamen yalancı doğana olsun....O stad içinde rezil edin bu yalancı herifi
Yorum
-
Dönem böyle bir dönem. Liyakatın sıfır olduğu vasatlığın övüldüğü, yeterince parası ve gücü olanın her yer destek gördüğü bir dönemdeyiz. Veriyorsun bedava bileti kendisiyle aynı takımı destekleyen adamı stattan atmaya çalışıyor mesela. Hakikaten nitelikli ve trabzonsporlu bir adam gelmeyecekse bu gitse bile bundan sonra gelen bunun benzeri olacaktır. Hani trabzonspor tarihi bundan kötüsünü görmedi diyoruz ya ona binaen diyorum. Çiftlikte üretir gibi bu ve bunun gibiler üretiliyor çünküOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
-
kartalın 50 yıllık hakkını mı istiyor
milletvekilliği mi kovalıyor
her ne zıkkım istiyorsa
verin şuna da düşsün yakamızdanhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Normal yonetim olsa şu Ozan tufan direkt kadro disi kalirdi. Bosuna Fenerde ve Watofrd da o kadar kadro disi kalmadi. Isin komik tarafi bu adamla 3+1 sozlesme imzalandi. Yillik ilk senesi 46 milyon tl ve diger seneler 51 ile 56 milyon tl para alacak. Akil alir gibi degil bu adam 30 yasinda sozlesmeye bak. Opsiyon da kullanilirsa 33 yasina kadar sozlesme yapmislar bununla.
Yorum
-
Son donemde baskan adayi olup sonradan cekilen Necati Selvitop ile Mustafa Hacikerimoglu vardi. Muarrem usta ve Ahmet agaogluna karsi aday olan Celil Hekimoglu vardi. Ozellikle Necati Selvitop yonetimi baya sert elestirmisti. Ne olduysa adamlar Selvitop ve Hacikerimoglu adayliktan cekilmislerdi. Hekimoglu ise eskinin Hekimoglu Trabzon simdinin amatore dusen takimin adini alarak 1461 Trabzon kulubunun baskani. En son bu kulubun borcu cok artti bu is beni asar falan demisti 2 - 3 sene onceydi zannedersem. O zamanlarda bunu diyen adam simdilerde hic mi hic aday olmaz. Umarim Hacikerimoglu ve Selvitop orneklerinde oldugu gibi Davut Özdemir de adayliktan cekilmez. Bi ara Muarrem Ustanin da baskan adayi olacagi soyleniyordu. Adamlarin yanlis transferlerini gectim kulupte otoriteleri bile yok. Butun futbolcular kafalarina gore oldukca rahat vurdumduymaz sekilde takiliyorlar. Adamlar uzerilerinde herhangi bir yonetimsel baski hissetmiyorlar.
Yorum
-
İlk olarak SerdarAcl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor taraftarına yakışan başkan
hakettiğimiz gibi yönetiliyoruz
- Beğen 1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum