Defol defol defol yalanlarindan biktik transfer ettigin coplerden biktik paran olmaza yaninda kimse olmiyacak capsiz Trabzonspor düşmanı iho neyse aynisini sende yapiyorsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
"İstanbul takımları ile sevişmeyeceksin, savaşacaksın!"
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüme düşürmeden gitmez, kongreye zorlayacak muhalefette yok.
Yorum
-
adam tepki koydu seremoniye takımı çıkarmadı halal olsun dayıogli
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam tepki koydu seremoniye takımı çıkarmadı halal olsun dayıogliAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Yine çok kötü bir yaz transfer dönemi bizi bekliyor.Bakalım Tekke ne kadar istediğini yaptırabilecek,neye ne kadar direnebilecek.Transfer konusunda anlaşmazlığa düşüp,Tekke yazın ortasında bırakıp,giderse şaşırmam.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine çok kötü bir yaz transfer dönemi bizi bekliyor.Bakalım Tekke ne kadar istediğini yaptırabilecek,neye ne kadar direnebilecek.Transfer konusunda anlaşmazlığa düşüp,Tekke yazın ortasında bırakıp,giderse şaşırmam.
Yönetim ile ters düşerse, ki düşecek ( bizim yönetim genelde A kalite adam ile işi olmaz Ağaoğlu değil bunlar ) yazın ortasında bir kaos daha yaşanabilir..
yâda fatih; ters düşüp koltuğu tehlikeye atmayayım herşeye ok ..derse bu defa da önümüzdeki ligin ilk haftalarında,yönetim koltuktan kalkmayacağına göre yine yeni TD arayışları başlar..
Umarım böyle bir kısır döngünün içine düşmeyiz..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
son 25 senede 2 tane başkan çıkarabildik. birisi sadri şener diğeri ahmet ağaoğlu çok acı bir durum. boşa giden seneler, çöpe atılan paralar, sayısız transferler.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 16.05.2025, 15:30.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum