Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
Hakan Kulaçoğlu: "Ben Trabzonspora başkan seçilsem ertesi gün para akışı kesilir. Kulüp icradan geçilmez. Ben seçilsem Trabzonspor için korkarım. Ama iş adamı seçilse hem kulüp için hem de işleri için, işlerinin önü kesilir, teşvikleri felan alamaz diye korkuyor."Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig biter bitmez seçimli genel kurul yapılmalı ve siyasetten arındırılmış bir yönetim kadrosu ile sezona ve transfer dönemine girilmelidir.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan Kulaçoğlu: "Ben Trabzonspora başkan seçilsem ertesi gün para akışı kesilir. Kulüp icradan geçilmez. Ben seçilsem Trabzonspor için korkarım. Ama iş adamı seçilse hem kulüp için hem de işleri için, işlerinin önü kesilir, teşvikleri felan alamaz diye korkuyor."En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.05.2025, 08:14.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan Kulaçoğlu: "Ben Trabzonspora başkan seçilsem ertesi gün para akışı kesilir. Kulüp icradan geçilmez. Ben seçilsem Trabzonspor için korkarım. Ama iş adamı seçilse hem kulüp için hem de işleri için, işlerinin önü kesilir, teşvikleri felan alamaz diye korkuyor."
bosuna sikayet etmesinler o zaman ertodan ..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 19.05.2025, 13:06.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son gurur6134 tarafından düzenlendi; 19.05.2025, 19:10.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçti Borun pazarı arkadaşlar. Trabzonspor öyle bir yükün altına sokuldu ki artık kimse bu yükün altına giremez. Mevcut düzenin de zaten hiç bir yerden elini eteğini çekmeye niyeti yok.
Modern cagin model sistemi oturmaya basladi basta kalmak icin ya isler iyi gidecek yada kaos olacak ortası yok😀
Yorum
-
Akpli olmayan güçlü bir aday çıkmadıkça yerinden oynamaz. Ha akpli abileri belki bunu alıp kendilerinden başka birini yerine geçirirlerse bilemem.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Cidden bu kadar geri kalmamaliydik. Şu mevzuya para ve İstanbul deyip geçiyoruz ama Türkiye de şampiyonluk bence zor bir şey değil.
Bizim geri kalmamızda en büyük sebep kötü yönetimler ve kafası çalışmayan Başkanlar. Bu kulüp son 25 yılda Sadri Şener ve Agaoglu dönemlerinde iyi yönetildi, ikisinin ortak özelliği futbolu sevmeleri ve zekaları.
Diğer isimler başarısız oldu. İsim isim yazmaya gerek yok, onların ortak özelliği nedir? Özellikle siyaset sayesinde para kazanan, futbolla pek alakaları olmayan sıradan iş adamları...
Ertuğrul da bunların son örneği oldu ama açıkçası İho dan bile daha başarısız oldu, İho bile Avrupa ya götürüyordu Ertuğrul döneminde Avrupa ya da gidemedik.
Başkan olsam ülkenin en iyi scoutlarini ve alt yapı antrenörlerini toplar, parayı buraya ayırıp maaş bütçesini de 20m euro üzerine çıkarmazdım.
Avrupa da örnek alınacak bir sürü kulüp var ama biz hem çok para harcıyoruz hem de en başarısız kulüp oluyoruz. İstanbullular kupa kaldırıyor, biz Avrupa ya bile gidemiyoruz.
Futbol seven zeki başkan ve birkaç yönetici ile yönetim değişse tekrar İstanbul un karşısına çıkarız ama Ertuğrul Doğan ile yeni sezona gireceksek gelecek sezon da bundan farklı olmayacak. Birileri bir şey yapmalı biz ligde figüran olmaya alışık değiliz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yanlış... İyi bir Trabzonsporlu, bundan kimsenin şüphesi yok. Fakat kötü bir liderlik örneği. Şu açıklamadan sonra zaten kimse seçmez Hakan Hoca'yı. Niye seçsin? Mevzu çözüm bulmak mı, yoksa hocanın şahsında karşılaşılacak engeller mi?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel konuşuyorsun da Oğuz gerçeklikle pek alakası yok dediklerinin. Hem siyasi ortam gereği hem de şehrin sosyo politik yapısından. Kulaçoğlunun başkanlık gibi bir hedefi yok zaten. Sadece şu kadarını söyleyeyim. AKP'nin iliklerine kadar işlediği bir şehirde AKP harici bir kişinin Trabznsporu bunlarından elinden almaya çalışacak adamın ümüğünü çökerler valla
Bu arada takım Trabzon'dan yönetilmiyor. Şehir dinamikleriyle Trabzonspor'un alakası yok. Trabzon'daki adam kupaları turşu bidonlarının yanına koyduruyor. Yaptığı da yapacağı da bu. Başkan Boğaz'ın bir yanında... Karşı tepede, Üsküdar'da bahsettiğiniz siyasî güç sahipleri... Onun altında, yine Boğaz kıyısında alternatif başkan adayı...
Daha önce yazmıştım, Trabzonspor davası mı diyeyim, efsanesi mi, destanı mı, bilemedim... Hep fakir oğlan edebiyatı yapılıyor. Bu İstanbul takımlarına karşı bir konumlanmadır. Fakat takımın kuruluşuyla birlikte ipler şehirde güçlülerün elindeydi. Kurucu isimlere, ilk başkanlara, maddî destek verenlere bakın. Şehir burjuvazisinin ürünüdür Trabzonspor. Liman işçileri, Faroz balıkçıları mı kurmuş Trabzonspor'u? Ha, ülkede sermaye el değiştirdi iddiası da sosyolojik açıdan incelemeye muhtaç. Bunun Trabzon'a yansıması olmuş mudur, olmuştur.
Konu dağılmaz inşallah ama bir örnek vereyim: Ülkenin sağlık sektöründe (Eğitim sektörü ve sağlık sektörü ifadelerini kullandığım için kusura bakmayın) önde gelen dört hastane grubunun ikisinin sahibi (MP ve Memorial) Trabzonlu, diğer ikisi fenerli. Arkasında o var, bu var komplo teorilerine girmiyorum. Bunlardan biri Trabzonspor'a başkan da oldu. Önceki kongrede (2013) "İktidarın adayı" denilip direnilmişti Usta'ya, yanlış mıyım? Kazanan kimdi? Güya muhalefet: Seçim otobüsü ananscusu Hacıosmanoğlu. Mesela Usta'nın yardımcısı G. Meriç kiminle ortaktı? Sarıgül'le... C. Bülbül kimlerle iş yaptı B.Çekmece'de? Hasan Akgün'le...
Özetleyeyim: Doğan'dan kurtulmalıyız.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 19.05.2025, 19:03.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDogru soyluyor tam olarak bunun olacagini akli basinda herkes bilip goruyor zaten siyasetin iatemedigi kimse secilemez trabzonspor baskanlik koltuguna.eski baskan asbaskanlik icin nevzata gittiginde de benim yonetimde olmam size ters etki eder klube zarar verir saha disinda diyerek redetmisti zaten bunun uzerine de erto tek aday olarak girdi secime girmeye de devam edecek uzun bir sure, diyorum ya kısır döngüye girdik.eskiden her buyuk klup gibi siyaseti kullaniyorduk simdi her siradan anadolu klubu gibi siyaset bizi kullaniyor ve ısrarla bunu gordukleri halde hala gormezden gelenler var sirf destekledikleri parti bu olayin icinde diye isin parti meselesi olmadigini anlayamadilar hala
bosuna sikayet etmesinler o zaman ertodan ..Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum