Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
Defol defol defol artik yeter senin borc bitirme yalanlarina Transfer edecek deme yalanlarina sen bulsan bulsan yine 30 yas agi gitmis vahi kalmis senin gibileri bulursun.ozan,lund okay,cham ve diger coplerini kendi sirketinden ödeyip....... ol git yeterYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bunun kellesi gitmeden bizim kurtulusumuz yok.
Capsizin teki.
Bunun basta olmasi Türkiyenin sorunu ile aynisi.
Belli taslari satin aldi
Karsi cikanlari sindirti borc ile ödiyemesiniz diye.
Eroin saticisi gibi millete hafif hafif alistirdi mali ile simdi bagimli oldun da gercek yüzünü gösterdi mal istiyorsan fiyati bu diyor.
O Projelerin de hicbiri gerceklesmiyecek.
Genelde senlerce sürece isler ve gelecek gelirler seneler sonra gelecek.
2 sorun var o Projeleri gerceklestircek Para ne devlete var ne yatirimcida.
Hadi gerceklesdi diyelim o paralar 3-4 sene sonra gelecek sana en iyi ihtimal o zaman o söyledi rakamlar alis gücü kac olacak ?
Enflasyon ne yapacak o parayi?
Senin giderlerin Döviz gelirlerin tl Döviz kuru ne olacak?
Ben Subat da Türkiyedeydim 38 di Kur Euro da simdi 3 ay sonra 43,5 oldu ve cikmaya devam ediyor.
Bunlar ne olacak.
Ödiyecegin Bonservis taksitleri her seferinde daha fazla artiyor Kur artikca.
Maaslar her seferinde artiyor Kur artikca.Ama sen önüne her gelen vasat Milyon Eurolari döküyorsun önüne.
Sonra sutlamak icin fes icinde Milyon Eurolar döküyorsun.
Soonra agliyorsun giderlerimiz gelirlerimizden su kadar fazla diye.
Son söz sen gitmeden Bu takim düzelmez cünkü Futbol islerine kafan basmiyor.
Ben 2-3 sene ücüncülügüe dörtdüncülüge raziyim sifirdan sensiz baslarsak cünkü biliyorum ki futbola kafasi basan bir baskan glirse 2-3 seneye sampiyon olacak bir takim kurabilir.
Sen ne yaptin 3 sene icinde?
Bizi rezil eden basimizi öne egen takim kurdun.
Tekke de gitti bakalim hangi kurbanlik koyun geitrcen bakiyim götünü kurtarmak icin.
avci kankan haber yolamis geri geliyim diye tabi parasi ve futbol akli olan hicbir takim o rezili takimin basina getirmez.
Ama sen geitirisin cünkü senin capin bu.
Rezilsin Allahin capsizi Kasper seni.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Dün akşam seronomiye çıkmadık, dörlü finale de çıkmamalıyız.yönetim bunu şimdiden deklare etsinler.
Dün akşamki rezaletin ve utanç verici oyunun başlıca sebebi yönetimdir. İstifa etmeyeceklerine göre kendimi de parçalamama gerek yokYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem bunun siyasi gücü var, neden her maçta doğranıyoruz? Siyasi gücü bir tek Trabzonspor'u batırmaya mı yarıyor? Ali Koç bari hakemlere sözünü geçiriyor. Bunu bizim camiadan başka ipleyen yok. Bu nasıl bir siyasi güç?
Agasi marabaya git surda dur dedi maraba da duruyor işte.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
her finali kaybeden rezil bir kulüp yaptı bu başkan, Trabzonspor'u eziklik lideri yaptı, derhal çek git şu kulübün başından YETER!
daha kaybedecek ne kaldı, yaşatmadığın rezillik küme düşürmek kaldı onu mu bekliyorsun!!!!!!!!!!En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 10:39.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum