Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Martaval okuyor. Biraz olsun konuşmayı bilmeli başkan olan kişi. Hazır milli ara da varken istifa etse iyi olur ama karşısında daha doğru düzgün adam yok.

Yorum

• Senin kadar rezil birini görmedim, utanman da yok..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Defolllll

Yorum

• bu gece itibariyle trabzonspor başkanlığı bitmiştir. karşısına kim çıkarsa çıksın seçimi ağır farkla kazanır.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Para ile tuttuğun şakşakçıları da al ve uza, ikile, naşşşş

Yorum

• 7 yıldır bifiil görevde olan bir yöneticinin hataları tekrar tekrar yapması, artık başarısızlıkdır.
              Bunu görmeyen Trabzonspor camiası da kördür.
              Şu dönemde bir çok aday konuşulması gerekirken herkes Ertuğrul Doğana destek açıklaması yapıyorsa bu günleri hakediyoruz. NOKTA.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• ertuğrul doğanın rakibi yok
                eski tff li bir kişinin ismi geçiyor ama umarım sadece söylentidir olmaz yani, yoksa e.d ı bile ararız diyeyim şimdiden
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Hayatta bırakıp gitmez, sonun başlangıcı.
                  KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Sizin gibi Brütüsler yüzünden taraftar çoğalacağına azalıyor, bu da benim kanıma dokunuyor.

Dün 3 yaşındaki torunuma ayar veriyorum,
                    TS li yapmak için zemin hazırlıyorum,
                    küçük oğlum diyor ki yapma baba, bizi yaktın yiğenimi yakma. Önceden bunlardan etkilenmez nazımın geçtiği herkesi TS li yapardım, şimdi artık diyorum ki Kürşatım haklı.
                    Bu acıyı, bu üzüntüyü, bu hayal kırıklıklarını yaşatmamam lazım beni sevenlere, buna hakkım yok diye düşünmeye başladım çünkü şu an halimi görseniz zannedersiniz evde cenaze var. Bizleri bu hale düşürdüğünüz için ettiğinizi bulun inşallah.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Boşa sıktı gaz aldı gaz çıkardı. Yarın borçsuz kulüp olarak en vergi borcu olan kulüp oluruz. Millet salak zaten arsa satıp borç kapatmayı bilmiyor. Fenerin borcunun çok üzerinde arsaları var. Boş kağıda imza 50ml onu da kitledi. Aile üyeleri bunu seviyor ama bırakmaz. Kaç milyon vurgun var nede olsa 1dk almayan batagov toplam 3m falan 100milyon tl belki daha fazla nerede? Yedek kulübesinde diyenler var! Hayır canım kardeşim cukkaa onlar….

Yorum

• Donbili bir turuva eşeğidir

Yorum

• sen önce düzgün takım kur sonra hakemlere sitem edersin. aklı başındaki hiç bir insanı kandıramazsın. akşam ki hakem söylemleri bana göre boştur tıpkı beşiktaş maçındaki gibi.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sizin gibi Brütüsler yüzünden taraftar çoğalacağına azalıyor, bu da benim kanıma dokunuyor.

Dün 3 yaşındaki torunuma ayar veriyorum,
                            TS li yapmak için zemin hazırlıyorum,
                            küçük oğlum diyor ki yapma baba, bizi yaktın yiğenimi yakma. Önceden bunlardan etkilenmez nazımın geçtiği herkesi TS li yapardım, şimdi artık diyorum ki Kürşatım haklı.
                            Bu acıyı, bu üzüntüyü, bu hayal kırıklıklarını yaşatmamam lazım beni sevenlere, buna hakkım yok diye düşünmeye başladım çünkü şu an halimi görseniz zannedersiniz evde cenaze var. Bizleri bu hale düşürdüğünüz için ettiğinizi bulun inşallah.
                            Abi degmez vallahi degmez, ne kendini ne aileni üz bu seref yoksunlari yüzünden. Benim kizlarim formalarini cikarip atti dün aksam, bir daha okula bununla gitmeyiz diye. Bir yalancinin, bir sahtekarin bir işbilmezin baskan oldugu bir kulubü degil sevmek, rakipler gibi firsat bulduğumda söverim.

Yorum

• Başkan kötü kadro kurdun senden güçlü takımı kolay kolay yenemezsin zaten suçu sağa sola atma bence umarım gidersin.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Çöpleri takıma doldurdun.
                                İkide bir hakkımızı yedirmeyiz diye konuşup yediriyorsun.

Artık niyetinden de şüphe etmeye başladım.
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X