Sona yaklasiyoruz demek..Rantci zihniyet ve algi operasyonlari..Pek yakinda cikar kokusu..Bu tiplere zerre kadar güvenilebilir mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
Ali Koç tan bile kötü başkansın. Aralık kongresinde karşısına güçlü bir başkan adayı çıkmayacaksa ve başkanlığı devam edecekse TS efsanesi sona erdi demektir. Agaoglu ile Istanbullulara karşı yükselen ve büyüklüğünü hatırlayan kulübü tekrar sıradan Anadolu takımı olma sürecine soktu.
Scout ekibindekiler köyden arkadaşları galiba. Onları da al git güzel abim..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Umarım aralıkta bu transfer hovardalığı sona erer. 3 yıldır yaşananlar, harcanan paralar beceriksizlikten değil, tercih. Kasıtlı olarak uçuruma itiliyoruz.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Güneşin geldiği ilk gün yazmıştım. Acilen vites küçültüp takımı ve kulübü Trabzonspor gerçeklerine çekip baştan aşağı yeniden yapılandırmamız gerekiyor diye.
İşin traji komik tarafıysa bunu takımında net 50 bin maaş alan adama 600 küsür veren, takımında 1 milyon net maaş alan 30 küsürlük adamlara 1.8 2 veren adamdan bekliyor olmamız. Ve bu adam bütün camia sos veriyoruz derken iki üç hafta önce şampiyonluk hedef diyen, sabır ve destek diyen aklı 10 karış yukarılarda olan bi' adam
Allah yardımcımız olsun valla.En son My tarafından düzenlendi; 06.10.2024, 14:58.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bu dombilide suç yok, iho ve bunun gibi tipleri seçen yvşk delegelerde suçEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 06.10.2024, 20:58.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dombilide suç yok, iho ve bunun gibi tipleri seçen yvşk delegelerde suç
Bu mali konudaki bankalar birliğinden çıkışı başarı diye satanlara o kadar gülüyorum ki.
Bak güzel kardeşim, arkadaşım, güzel abim borcu sen ben yapmadık. Masada biz yiyip kalkmadık. Masada yiyip kalkanlar ile borcu kapattık diyen aynı adamlar. Borcu cebinden ödemedi, sermaye artırımından gelen parayla ödendi, yani güzel kardeşim o borç hala borç. Sermaye artırımı yapmak için e.doğan olmaya gerek yok. Ben bile olsam bir iki siyasi figürle görüşsem çözerdim.trabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım kulübü satmaya çalışacak "çok başarılı" başkan. Yok ben karşıyım kongre bilir de bilmem neyi yiyim ayakları işte.
Her seferinde araplara sattınız Trabzon'u diyenlerle kavga ederken, Trabzon'un tek markasını da araplara peşkeş ederek gerçekten güzel bir de cevap vermiş oluruz.
Neden satılıyor peki kulüp? E borcumu var.
Biz burada yapmayın bu kadar saçma transferler ne olacak bu kadar borç derken, kardeşim sen işine bak sen misin bu kulübün muhasabecisi diyen saçma sapan tipler yüzünden bu hale geldi bu kulüp.
Ülkeyi etkisine almış olan bu kanserli yapı -organizasyon, sonunda Trabzonumuza da sıçramış oldu.
Sonuna kadar karşısında dururum, tek kişi kalsam da savaşırım. Küme de düşebiliriz sorun değil.
Trabzonspor dar gömlek dar paça pantolonlu, mersolu tiplerin kulübü olacaksa eğer biz de voltamızı alırız ufaktan sorun değil.
Umarım bu şehir bir gün uyanır bu korkunç kabusunudan.trabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
İlk olarak Selim Çoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşısında rakip vardı da seçilmedi mi?
Bu mali konudaki bankalar birliğinden çıkışı başarı diye satanlara o kadar gülüyorum ki.
Bak güzel kardeşim, arkadaşım, güzel abim borcu sen ben yapmadık. Masada biz yiyip kalkmadık. Masada yiyip kalkanlar ile borcu kapattık diyen aynı adamlar. Borcu cebinden ödemedi, sermaye artırımından gelen parayla ödendi, yani güzel kardeşim o borç hala borç. Sermaye artırımı yapmak için e.doğan olmaya gerek yok. Ben bile olsam bir iki siyasi figürle görüşsem çözerdim.
Şu iyiyüzlü riyakar tipleri savunmayalım istersen. Bu sırtlanlar paranın kokusunu herkesten iyi alır. Takımı şampiyon yapan ahmet ağaoğlu bunlara zırnık koklatmaz ama bu donbili gibi tipler ceplerine parayı koyar. Kimse kusura bakmasın kongre üyeleri satılıktır. Parayı kim verirse ona verir oyunu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum