Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk maçında canını vereceği renklere karşı bizim kulübede nasıl oturacak bilmiyorum.

Gönlü diğer kulübede olmak isteyecek ama gidemeyecek

Parmaklıksız tutsaklık gibi bir şey .

Yorum

• çok seviyorsa kulübü ise 500 bin euroya imza atsında görelim 2 milyondan aşağı almaz

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk seçenek oluyor gibi, bu güzel.

Burada da bence mesele güzel tartışılıyor. Kırmadan dökmeden görüş beyan etmek konuya da herkese de fayda sağlıyor.

Ben de bu (tartışma demeyelim de) müzakerelere katkı sağlamak niyetiyle söyleyeyim;
        O örnek, hani Tekke de bir yerden başlayacak, sanki Güneş ilk geldiğinde bir şey mi biliyordu örneği bence yanlış bir zemine oturtulmaya çalışıyor ve bu yüzden de hatalı.

Güneş takıma ilk hoca olduğunda da sonraki dönemlerinde de dışarıda Şenol Güneş gibi bir figür yoktu.

O sağken önce ona gidilmesi şehrin tüm dinamiklerine yakışan bir davranıştır.

Bunu anlamayan arkadaşların ergence tavırları hoş görülebilir tabii ama asıl benim saygı duyduğum fikir daha iyisini istediği için ve futbol özelinde Güneş’i yetersiz bulduğu için onu istemeyenlerin fikirleridir.

Onları da okumak isterdik.
        S.Günes macerasinin pek uzun sürecegini sanmiyorum..Zirveye yakin olarak devam edebilirse yönetim secim dönemini atlatabilir. F.Tekke riskli gelmistir..Daha cok hortumlanacak milyon Eurocuklar ..aklanacak, yikanacak yüzü sicak paraciklar var..Bakalim nereye kadar..
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 03.09.2024, 17:22.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biz stadin ismi degissin diye isterken adam teknik direktör olarak geri döndü Trajikomik..
          Aynen bunu düşünmüştüm bugün
          “Beşiktaş için canımı veririm.”
          —Şenol Güneş

Yorum

• O kadar avcının gitmesini bekledik şimdi şenolun gitmesini bekleyeceğiz...Hadi hayırlısı

Yorum

• Fatih Tekke nin yerinde olsam asla bu takıma gelmem

Hep fosilleşmiş yiyici senelerdir başarısız olmuş insanlar ye kürküm ye hesabı asla vazgeçmiyorlar

Bir de siz midesizler bu durumu hazmediyorsunuz adam istanbuldayken gık edemedi 2011 şampiyonuyuz diyemedi bjk ye yalandı durdu

Bu adam mı efsane ??

Hadi ordan

Yorum

• Neyse artık td netleştiğinde göre ankete katılıp Şenol Güneş'e oy vereyim. Ben biliyordum derim.
                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şenol Hoca,
                  Efsanemiz,

Çıkıp deseydi ki; "Yuvam, göz bebeğim, her şeyim, canım, ciğerim, Trabzonspor zor durumda.

Başkan ve yönetim bu durumdan çıkış için beni düşünmüş. Fakat devir gençlerin devri. Camiada da Fatih'e karşı teveccüh var. Her zaman onlara destek olacağımı bilmenizi isterim. Fatih'e güveniyorum. Bu işin üstesinden gelecektir. Takım arkadaşım Güngör Hoca'nın yeğeni sayın başkan ve ekibine de bana gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim."

Ne kaybederdi?

Büyüklüğüne büyüklük, şanına şan katardı. Camia da iki isim arasında bölünmez, Tekke'ye destek olurdu. Usta - çırak ilişkisindeki el vermek gibi...

Olmadı.
                  Olmadı ama olmayacağı baştan belliydi. Bunu diyebilecek karakterde bir adam "Beşiktaş için canımı veririm", "Dünyanın en güzel renkleri siyah-beyaz" gibi cümleler kurmazdı.

Adam İstanbul basınına yaranmak için kendi kazandığı şampiyonluğu inkar eden bir tip her şeyden önce.

Bence herkesin içini soğutacak ideal çözüm şu olur:

Stadyumdan ismini silelim, maaşlı çalışan olarak takılsın. Parasını aldığı sürece sorun etmez diye düşünüyorum
                  “Beşiktaş için canımı veririm.”
                  —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak B61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni teknik direktörümüz Şenol Güneş. Görüşmeden anlaşma çıktı.
                    Bilgilendirme için teşekkür. Hayırlı uğurlu olsun.

(UEFA)

Yorum

• Emegi gecen herkes tespit edilip kapi disari edilmeli. Koskoca kulup besiktasin efsanesi cakma Trabzonsporluya kaldiysa vay halimize

Yorum

• Ef5ane paylışımı da geldi vatsap kanalından

O 5 ne peki ?
                        5.gelişi mi ?
                        Kravatı da koymuşlar
                        İyi dalga geçer fbliler, o 5 gs'den yenen 5 mi diye
                        Reziller
                        Ef5ane he ef5ane
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kim geldiyse geldi, artık bir an önce takımın başına geçip takımı çalıştırmalı. 2 hafta sonra bjk maçı var futbolcuların ayakta durmaya mecalleri yok ama tatil yapyorlar.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Fatih Tekke'nin zamanı gelecek. Elbet bir gün Trabzonspor'da hocalık yapacak. Ben Şenol Güneş'e okeyim. Yeni heyecan katacaktır. Oyuncuların performansını yukarı çekecektir ve yeni Buraklar Selcuklar bulacaktır yine. Bize lazım olan şeyde bu.

Yorum

• bu konu da kapandı

h.o.

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X