Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yâhu sen bu yorumu yapacak biri misin yaa sasirdim valla
    Sunun için diyorum, Ertugrul bu dediginle kendi ayagina skiyor demek olmuyor mu, bunu niye yapsin aptal mi ?

Ha bence olay su, Senolcular'in kongrede etkili olmasi muhtemel, seçimi kazanmak için Senol'u getirmek daha agir basiyorsa Senol'u getirir, taraftarlarin istegi çok etkili olmaz çünkü birçogumuz kongre üyesi degiliz (o da bizim hatâmiz)

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin geleceği büyük merak konusu oldu.

Bu arada bi haberin içerigine inanana da âfiyet olsun
    Aynen ben de böyle düşünüyorum. Şenolun gelmesi demek bu manaya geliyor bence de. Hoş muhatabı Fatih diye midir onu bilemem. Ama bence önümüzdeki seçimde başkana desteği garantilemiş oldular.

Ek olarak benim bu mevzuda düşündüğüm asıl şey Fatih hocanın kendisi. Adam zaten münzevi. Bu piyasanın insanı değil. Alanya'yla da çok iyi başlamadı nasıl devam edebilecek bilemiyorum. Her an başlarım topunuza deyip köye yerleşme kararı alabilir gibi geliyor bana.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yönetim ve yapı değişmediği sürece kimin geldiğinin bir önemi yok, başarılı olunması da zor bence.
      Hay yaşa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen ben de böyle düşünüyorum. Şenolun gelmesi demek bu manaya geliyor bence de. Hoş muhatabı Fatih diye midir onu bilemem. Ama bence önümüzdeki seçimde başkana desteği garantilemiş oldular.

Ek olarak benim bu mevzuda düşündüğüm asıl şey Fatih hocanın kendisi. Adam zaten münzevi. Bu piyasanın insanı değil. Alanya'yla da çok iyi başlamadı nasıl devam edebilecek bilemiyorum. Her an başlarım topunuza deyip köye yerleşme kararı alabilir gibi geliyor bana.
        Hacısalihoğlu kanadı önümüzdeki seçime her türlü aday çıkaracak. Ertuğrul bir önceki seçimdeki gibi seçime tek aday girmeyecek ki.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Şenol sçsa bile dinozorların oğluşları aralıkta seçimi kaybetmemesi için bahaneleri hazır “ne yapaydu şenolu ceturdi he o ta bii poh yapamadu ama eyisinu denedu eyisinu.Ha pizum oğlani seçun yune”.

Fatihi getirmek cesaret isterdi bu bklu başkan yanıltmadı. Belki hayırlısı buydu ikisine birden tekme atılarak gönderilecek. Ama dinozorlar ölmediği sürece nice başkan bozuntuları nice karaktersiz istanbullular bu kulübü ele geçirecek. Aile tüzüğü ile yönetilen dernek burası ama milyonlarca sevdalısı var

Yorum

• Fatih Tekke Rusya'ya transfer olduktan sonra kaç defa geri dönmek istediği yönünde haberler yapılmış (ve hatta yıllar sonra çıktığı bir tv programında kendisi de bunu ifade etmiş) ama ne hikmetse bir türlü mümkün olmamıştı, gidiş o gidiş bir daha kulüpte görev alamadı üstelik kimler kulüpten defalarca ayrılmış/gönderilmiş ve bir daha geri getirilmişken. Demek ki futbolcuyken onun kulübe geri dönmesine engel muktedir güruh bugün de kulüp üzerindeki nüfuzunu kaybetmiş değil. Her şeye tesadüf gözüyle bakmaktansa bazen komplo(!) teorileri geliştirmek daha sağlıklı. Nihayetinde kılıf uydurmaktan kolay bir şey yok ne de olsa rüzgâr gülü çok.

Bir gün elbet olacak da bakalım ne zaman...
            En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 02.09.2024, 00:12.
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Şg geldiği an bir süre maç izlemeyeceğim ruh sağlığım için.

Şg destek veren arkadaşlara da saygı duyuyorum ama ben bunu sindiremiyorum.

Yorum

• Geçen sezon hirvat hoca geldi işler iyi gitmeyince elimizde ogle bir kadro yapisi olustuki duzeltirse o! duzeltir havasi vardi bu sezon yine isler kotu gitmeye devam ederse bu kadrodan verim alacak kisi oydu! denecek

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Tekke Rusya'ya transfer olduktan sonra kaç defa geri dönmek istediği yönünde haberler yapılmış ve hatta yıllar sonra çıktığı bir tv programında kendisi de bunu ifade etmiş ama ne hikmetse bir türlü mümkün olmamıştı, gidiş o gidiş bir daha kulüpte görev alamadı üstelik kimler kulüpten defalarca ayrılmış/gönderilmiş ve bir daha geri getirilmişken. Demek ki futbolcuyken onun kulübe geri dönmesine muktedir güruh bugün de kulüp üzerindeki nüfuzunu kaybetmiş değil. Her şeye tesadüf gözüyle bakmaktansa bazen komplo(!) teorileri geliştirmek daha mantıklı. Nihayetinde kılıf uydurmaktan kolay bir şey yok ne de olsa rüzgâr gülü çok.
                  Muhtemelen eski dinozorların birkaç neyse söylemiyim skti Fatih başka açıklaması yok hocam bunun.

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu şu Şenol Güneş'in hazmedilmemesini de anlayamıyorum.

4 sene boyunca İstanbul'un maşası, haysiyetsiz birini hazmettiniz; Şenol Güneş'e gelince mi kuyruğumuzu dikiyoruz?
                    Yabanci birinin attigi kazik çok koymaz adama, senden diye sandigin olunca farkli oluyor, sebebi bu
                    Avci profesyonel, bizden biri sayilmaz
                    Senol 2011 öncesi benim ekranlarimin arka planlarini süslüyordu, gidip bjkye hizmet etmesi için miydi ?

Kendisi oraya gidip hizmet edip sampiyon etmeseydi, su an bjk ondan beri sampiyon olmamis olurdu adim gibi emînim, sergen'le yasanan sampiyonluk da 90% gerçeklesmezdi bile (hadi belki o olurdu diyelim)
                    bjk ile makasimizin açilmasina bir sekilde sebep oldu mu oldu, her ne kadar paralari cukkalayan ama ayni zamanda çok iyi kadrolar kuran Fiko'nun payi çok yüksek olsa da....
                    benim için önemi yok yildizlarin ama sonuçta aramizda 1 yildiz farki vardi 2 oldu, yakinda 3 de olur
                    Hadi bakalim bizde de yapsin aynisini, seneye kalirsa kursun kurdursun adam akilli kadro
                    5,75'e Adrian gelince içine atmayip çatir çutur konussun bakalim, alkislamazsam ne olayim, ama biliyorum yapmaz yapamaazzz onu anca baska yerlerde yapar bize gelince ing ming eder çekilir kenara, mezara saklar bildiklerini
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Tabiki Şenol Güneş
                      Bu saatten sonra çoluk çocuk işi değil
                      Takim bitmiş,virüs kapmış,ilaçlar la yaşam mücadelesi veriyor
                      Tecrübeli kurt hoca lazım
                      Tutturdunuz Tekke, ne var bu Tekke de benim bilmediğim
                      Çok duygusal davranıyor bizim taraftar
                      Güneş bjk güzellemesi yaptı diye nedir bu isyan
                      Ona bakarsanız Tekke de Antep deyken bize 5.golu atmıştı mac 5-2 bitmiş ti
                      Benim adayım ya Güneş yada çağdaş

5.golu atipta abartılı sevindiğini kimse hatırlamaz burda
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Screenshot_20240902_000921_X.jpg

Bitmis okeye dönüyormuş, telefonlara cevap vermiyormuş.
                        En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 02.09.2024, 00:12.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hacısalihoğlu kanadı önümüzdeki seçime her türlü aday çıkaracak. Ertuğrul bir önceki seçimdeki gibi seçime tek aday girmeyecek ki.
                          Normalde şu ana kadar illaki bir ses soluk çıkardı. Şurada aralık ayına çok bir şey kalmadı. Bana çok ihtimal varmış gibi gelmiyor. Bir de kartal projesi işi var. Ciddi bir ödeme yapılıp rahatlama gelirse aday çıkabilir o durumda yine.

Şenol güneş açısından ise riskli bir hareket. Fatih tekke gelseydi oyun kötü olsa bile taraftarla bu kadar barışık bir adam çabuk taşlanmazdı. Fakat şenol güneş vukuatlı bir adam taraftar nezdinde. Yani başarılı olmak zorunda. Üstelik bunun için de fazla zamanı yok. Bunu eleştiri alma süresinin ikisi açısından farklı olmasından ötürü diyorum.
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Yanılmıyorsam Tekke’nin Zenitten bize gelişini engelleyen Hacısalihoğluydu, yine aynı şekilde davranmıştır,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tabiki Şenol Güneş
                              Bu saatten sonra çoluk çocuk işi değil
                              Takim bitmiş,virüs kapmış,ilaçlar la yaşam mücadelesi veriyor
                              Tecrübeli kurt hoca lazım
                              Tutturdunuz Tekke, ne var bu Tekke de benim bilmediğim
                              Çok duygusal davranıyor bizim taraftar
                              Güneş bjk güzellemesi yaptı diye nedir bu isyan
                              Ona bakarsanız Tekke de Antep deyken bize 5.golu atmıştı mac 5-2 bitmiş ti
                              Benim adayım ya Güneş yada çağdaş

5.golu atipta abartılı sevindiğini kimse hatırlamaz burda
                              Yazının başıyla sonu çelişiyor hem kurt hoca lazım diyosun çoluk çocuk işi değil diyosun hem adayının birinin Çağdaş olduğunu söylüyorsun.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bugün o haberleri duyduktan sonra aklima gelmedi degil
                                İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Tekke Rusya'ya transfer olduktan sonra kaç defa geri dönmek istediği yönünde haberler yapılmış (ve hatta yıllar sonra çıktığı bir tv programında kendisi de bunu ifade etmiş) ama ne hikmetse bir türlü mümkün olmamıştı, gidiş o gidiş bir daha kulüpte görev alamadı üstelik kimler kulüpten defalarca ayrılmış/gönderilmiş ve bir daha geri getirilmişken. Demek ki futbolcuyken onun kulübe geri dönmesine engel muktedir güruh bugün de kulüp üzerindeki nüfuzunu kaybetmiş değil. Her şeye tesadüf gözüyle bakmaktansa bazen komplo(!) teorileri geliştirmek daha sağlıklı. Nihayetinde kılıf uydurmaktan kolay bir şey yok ne de olsa rüzgâr gülü çok.

Bir gün elbet olacak da bakalım ne zaman...
                                Hacisalihoglu tayfa iste, Tekke tarikaçti diye istemiyor muhabbetleri vardi...
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X