İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdullah Avcı İstifa!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaybedilen maçlardan sonra normal karşılayan sadece Avcı değildi. Onun cephesinde yer alıp güneşi balçıkla sıvamaya çalışanlar da bizahmet sussunlar. Mahalle yanıyordu, uyardık. Horon oynayacağız dediler. Gidip ötede oynasınlar. Hâlâ başkan övüyorlar.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllar sonra bu şehre şampiyonluk sevinci yaşatan bir teknik direktörün bir daha ismi Trabzonspor ile anılmayacak bir seviyeye gelmesi enteresan. Bu kadar antipati toplamak işin en zoruydu, Avcı bunu başardı.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Karşılıklı olarak fesih geldi şükürler olsun.
Bu sezonki alacaklarının yarısından vazgeçmiş, Allah razı olsun.
Yolun Açık Olsun.En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 31.08.2024, 18:42.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçekten çok ilginç, insan utanir yâni bu duruma getirmez kendini“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşılıklı olarak fesih geldi şükürler olsun.
Bu sezonki alacaklarının yarısından vazgeçmiş, Allah razı olsun.
Yolun Açık Olsun.
"Beni bir kere kandırırsan sana yazıklar olsun. İki kere kandırırsan bana yazıklar olsun" diye bir laf vardır. Alacaklarının hepsini ve daha fazlasını almadığına beni inandıramazlar.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
Sorguda iskence yapsalar, taraftarin ayarlariyla bu kadar oynamayamazlardi...defolsun gitsin ruh hastasi. Düne kadar onun sözcülügünü yapan burada ve Medya´daki yaratiklardan kendinizi uzak tutun, benden tavsiye“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum