Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdullah Avcı İstifa!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine de bu adamla iyi kötü şampiyonluk yaşadık. Ekmek dağıtmak felan hoş olaylar değil. Çok daha önceden gitmesi gerekiyordu gitti. Hiç geri gelmeyecekti yazık oldu.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yine de bu adamla iyi kötü şampiyonluk yaşadık. Ekmek dağıtmak felan hoş olaylar değil. Çok daha önceden gitmesi gerekiyordu gitti. Hiç geri gelmeyecekti yazık oldu.
      Benim de adağım var, herhangi bir minnet duygusu hissetmiyorum. Hatta ismi heryerden silinmeli, Trabzonspor tarihinde kara bir leke olarak anılmalı.
      Gerçi ben bu yönetimin KAP gelmeden hiçbir şeyine güvenmiyorum, şimdilik beklemedeyim .
      Özkan SÜMER

Yorum

• Yok mu bir balkon tiyatrosu herkese karsi abdullah avci bizi birakma hocam ıngaaa ıngaaaa..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Cok şükür

Yorum

• kulüp alenen yalan mı konuştu. hani boş sözleşmeye imza atmıştı. insanlara yalan mı söylediler bunlar.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kulüp alenen yalan mı konuştu. hani boş sözleşmeye imza atmıştı. insanlara yalan mı söylediler bunlar.
              Allahtan bos sozlesmeye imza atmis sadece sozlesmeyi hazirlayan sirkete 5 milyon verilmis, birde doluya atsaymis!!
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sana verilen paraya acımıyorum, s.... Olup gitmen yeterli, bir daha Trabzon'dan geçme, kibir abidesi vasat kişilik..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Geçenlerde borsa açıklamalarında gördük geçmişte ne b.kların yendiğini, öyle yada böyle bunun da sözleşmesinde açıklanmayan ne detaylar var bir gün ortaya çıkacaktır.

Yorum

• Bu rezil mahlukta acaba istifa edecek onur var mıdır? Bu kulübü sülük gibi emmiş bir yaratık bunkadar başarısızlığa ve taraftarın isyanına rağmen istifa etmiyorsa şrefsizin önde gidenidir. Çaykura içeride dışarıda yenilmiş, Gs den Akyazı da 5 yemiş bu alçak daha o zaman gönderilmeliydi. Çok ama çok geç kalındı.

Yorum

• Yönetim Borcu kafaya takti sahada olan bitenleri görmedi.. sezon yeni basladi transferleri yan pas geri pas Avci icin yapildi avrupadan rezil bir sekilde elendik ve yönetim anca uyandi..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Kendi de biliyor ki artık bundan sonra çalıştıracağı takımlar antalya,adana veya en fazla başakşehir olacağını.

Dua etsin de çağdaş başarısız olsun yoksa oranın kapısı da kapanır kendisine o yüzden şimdi koparabildiğini koparmaya çalışacaktır.

Ama bugün,yarın sırf ed ve avcı dostluğu;özellikle de avcının imajı zedelenmesin diye boş sözleşmeye imza attı yalanı gibi çıkıp karşılıklı olarak sözleşmemizi feshettik denilirse anlayın ki avcının parası el altından ödenecektir.
                        En son Macellan tarafından düzenlendi; 31.08.2024, 10:41.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kaybedilen maçlardan sonra normal karşılayan sadece Avcı değildi. Onun cephesinde yer alıp güneşi balçıkla sıvamaya çalışanlar da bizahmet sussunlar. Mahalle yanıyordu, uyardık. Horon oynayacağız dediler. Gidip ötede oynasınlar. Hâlâ başkan övüyorlar.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 31.08.2024, 12:18.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ee nerde fesih

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu meymenetsizi Rapid maçından sonra kovmuş olsak şu an Konferans ligindeydik.
                                Ben de onu diyorum neden kovmak için tamamen iddiasız olmayı bekledin

Bu kadar basiretsiz aptalca tutum olmaz
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X