satılacak futbolcu da kalmadı şimdi kimi satacaksınız böyle birşey yok nerde trabzonun şanı bizi bu hale getiren şrfszler utansın yıldız alacaktınız yıldızlarımızı satttınız bu kadar kötü bir yönetim olurmu ya siz kimi yönetiyorsunuz kimi
Trabzonspor 1 - 2 Otelul Galati (28-07-2007)
Daraltma
X
-
-
Ya ne Sampiyonlugu be.
Bu Hoca ile ilk 5'e girersek MUCIZE...Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
3ay önce ziyaya küfür ettim diye banlanmıştım.aslında yanlış yaptığımı şimdi anlıyorum.çünkü adam futboldan anlamıyor.tek suçlu 5 senedir akrabalık ilişkileri sayesinde parasına para katan ve sıra kulübe geldiğinde pintiliğinden geberen albayrak ve tayfasıdır.Yorum
-
cidden inanılmaz..
takım çıkabilecek en güzel kadroyla çıktı ama rakip sandığımızdan çok daha iyi organize oldu.
fena oynamadık belkiama acayip gol yemek hastalık olmuş artık..
defans geri geri oynama hastalığından kurtulamamış..
belki de şimdi konuşulması gerekenler bunlar değil..
netice: diğerleri başlamadan avrupa bitti..
yattara falan mazeret.. sıfır transferle iyi bile oynadık, hoca yetersiz, müdahale edecek bir taktik anlayıştan ziyade bitmiş bir adam portresi çizdi bize..
herkesi üzdük, mutlaka bir bedeli olmalı!
Yorum
-
neoldu lannn neee neee 6-0 yendigımızde cok havaliydınız ne oldu sımdıı heeee YAZİKKKKKKKKK yazikkkkkkKKKKKKKKKKAşkınla Yandık T-r-a-b-z-o-n-s-p-o-r
Gumushane 29Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum