Eğer bu maçın tepkisini azaltmak için 10 milyon dolarlık 3 futbolcu alsanız ne fayda
Trabzonspor 1 - 2 Otelul Galati (28-07-2007)
Daraltma
X
-
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin -
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
bunların topunun ben ayıp ayıp ayvan herifler ayıp 1 ay içinde çocuğum olacak oğlana paraya kıyıp ts club dan envayi çeşit malzeme aldım ben bu çocuğu hangi yüzle trabzonsporlu yapacam çocuk bana küfretmez mi vazgeçtim arkadaş doğal akışına bırakacam en azından 4 senede bi sevinir çocukYorum
-
-
Web sitesi kolayını bulmuş, kötü sonuç oldu mu devredışı bırakıyorlar siteyi, oluyor bitiyor
Yönetim transfer yapmadı. Ziya futbol oynatmadı. Böyle oldu.
Beyler, istikrarınızı da alın, gidinTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?Yorum
-
-
Maç bitti; bir bardak soğuk su içtim.
Nasıl da iyi gitti, biliyor musunuz?
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)Yorum
-
Yorum
-
Prestijimiz dibe vurdu bir daha geri dönüşü yok dibe battık dibe.
Takımı küçülttüler bitiriler sıradan bir takım haline getirdiler
Reziller karaktersizler meymenetsizler petek dinçözle göbek atın pislikiler sülükler''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum