allah belanı versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Trabzonspor 1 - 2 Otelul Galati (28-07-2007)
Daraltma
X
-
-
AUT a attı bu gol kaçarmı ya KALECİ BİLE YOJKKKKKKKKKKKKKKKKKKEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
-
Kaldı 20dk işler çok zor takımda ruhta kalmadı nasıl iştir b ya yattara en lazım oldugu zaman yine ortada yok neden bir hiç ugruna a son 20dk adamların ceza sahasın'dan cıkmamamız lazım ne bu ya adamlar atak yapıyor olmaz boyle gelmez boyle gol yazık olucak hemde cok yazık olucak ama bu tur kacarsa bu taraftarı durduramazlar orda...
Ne Taraftari kardesim?
Pazartesi göstermelik 1-2 Transfer yaparlar yada TD gönderub yerine baskasini alirlar ve sustururlar bu .....En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 28.07.2007, 21:01.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".Yorum
-
anorthosis maçını hatırlayın tek kale boş kalelere kaçırıp elenmiştik
AYNI MAÇ AYNI HİKAYEEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
-
Bos kaleyede mi atılmaz mı ya allahım sabır ver eger turu gecemezsek neler olucak dusunmek bile istemiyorum...(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"Yorum
-
abi bu nee
girmiyor top girmiyorrr
öldüm burda yaaaanlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!Yorum
-
jeffersonu musampayı junu harcayıp ahmet celaleddin keçeli ayman gibi dengesizleri oynatan mı haklıymış bizmiEy Türk Gençliği!
-
Yorum
-
Yorum
-
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"Yorum
-
GİRMİYOR BEYLER GİRMİYOR ATAMIYOR BECERİKSİZLER 1 tane adam gibi forvet yok şurda yaEy Türk Gençliği!
-
spiker yırtına yırtına gökdeniz gole gidiyor falan diyor ama nedense ben hiç heyecanlanmıyorumYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum