Trabzonspor 1 - 2 Otelul Galati (28-07-2007)
Daraltma
X
-
arkadaslar Bugune kadar genel anlamda yaptıgım yorumlarımda zıya hocaya ve yonetıme guvenmemız gerektıgını her fırsatta dıle getırdım cunkı bu yıla kadarkı eksıklıgımız hep ıstıkrardı tam bır duzen oturtamadan hep yenı bır duzen oturtmaya calsıtık 25 yıldırda basarılı olamadık ..! sunu soleye bılırımkı bunca rezaletlıge ragmen hala ıstıkrardan yanayım ama bu yonetımle ve bu teknık trektorlke degıl bu takıma yeterlıdır dıyen bır adama daha solenecek bıse bulamıyoruım ..! bugunkı macı futbolcular verdı ve bız bu sene oyun kurucu olmadan bu lıgı nasıl bıtırcecez bılmıyorum hepmız gergınız hepımızın allah yardımcısı olsun saygılarımlaTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"Yorum
-
beyler aha 1 ay sonra lig başlayacak belliki istifa etmeyecekler.Bari bi tane santrofor alsınlar kaleciden de geçtim artık.Trabzonsporun ben kendimi bildim bileli iyi golcüleri olmuştur.Hami şota fatih golcü lazım bize koşan adam değil bitirici bi adamYorum
-
Yorum
-
ilk yarida Ceyhun 2nciyi kacirmasa tur bizimdi. bence macin kirilma noktasiydi. futbolumuzun kalitesi dü$ükte olsa bu maglubiyet bu seyirci önünde olacak i$mi...
Strateji diye birsey var Ziya Emice . Hic i$ittinmi ?burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
Kimseye saldiran kizan yok. Hayirli olsun diyorum. Biz hakettigimizi aldik diyorum. siz hala nerdesiniz.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildihaddinizi aşıyorsunuz, insanların siyasi tercihlerine dil uzatma hakkını nerden buluyorsunuz bilmiyorum. Trabzonspora siyaset sokup taraftarı bölmeye çalışmayın, sandıkta görüşümüz ne olursa olsun burada hepimiz bir bütünüz. fikirlerinizi milliyetin yorumlar bölümünde veya daha birçok yerde belirtebilirsiniz, burada hiç hoş durmuyorlar...
Ben baska birsey yazarken bana saldiriyorlar ben de dogal olarak kendimi savunuyorum.
Sandalyeye carpip sandalyeyi dovmeyelim lutfen.
Not: Ayrica patience da milletin bir yerinde girmis obur tarafindan cikiyor. Turkce yazsan anlamiyor mu insanlar sabirin ne oldugunu?Yorum
-
-
Yorum
-
Küfrettik, kızdık, bağırdık, çağırdık, hakaret ettik sinirimiz geçmedi illaki ama bütün bunlar birkaç satırda kalıyor. Programlı bir şekilde tepkimizi ortaya koymalıyız. İstifa düşünmüyoruz, bunlar profesyonelliğin gerekleri, olabilir yenilebiliriz de gibi laflar taraftarın bir bütün olarak tepkisini ortaya koyamamasının ürünüdür. Bu akşam bağırırız çağırırız, 3 gün daha küfrederiz sonra hooppp gündem değişir kalır herşey eskisi gibi. Madem onlar profesyonelliklerde bunlar var diyor taraftar olarak biz de profesyonel bir şekilde haklı tepkimizi ortaya koymalıyız.
Yürüyüş, maçları boykot, idmanlarda protesto, e-posta, telefon yağmuru ne yapılması gerekiyorsa yapalım artık. Bıçak kemiğe dayandı. Zavallı 3 5 çapulcunun, tarihlerinde kupa kulbu tutmamış zibidilerin maskarası olduk malesef. Yeni nesil bu takımın efsanesini bilmiyor. Böyle hocalar ve yöneticiler yüzünden asla da inanmayacaklar.
Bu kulüp 40 yıldır ayakta. Ebediyen de ayakta kalacaktır. Bugün yönetim ve teknik direktör kangren olup vücudu çürütüyorsa o neşteri vurmak kulübe ihanet değil aksine iyiliktir. Büyük bir organizasyonla kulübün 40 yıllık tarihini rencide etmeden gerekli tepkimizi ortaya koymalıyız. Gün, aman takım kötü etkilenir, aman imajımız zedelenir diye düşünmek günü değildir. Gün kulübe sahip çıkmak günüdür. Gecenin en karanlık olduğu zaman güneşin doğmasından hemen önceki zamandır. Bugün de susarsak güneşi görmemiz çok geç olacak.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...Yorum
-
Tarihimizin karanlık gecelerinden birini daha yaşadık. Bugünü de gördük maalesef.
Üyelerimizin TAMAMININ sinirli, gergin olduğunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.
Bu nedenle zaten sinirli olan insanları daha da kızdırıp, provake edecek mesajlar yazmayın.
Takımımızla ilgili bunca sorun varken de lütfen birbirinizden bunun hıncını çıkarmayın.
Bizler yüzyüze görüşen, birinin bir yarası olduğunda ona koşup merhem olan insanlarız.
Birbirimize belki de en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde kırıcı olmayalım!Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
seni nuri mi gönderdi neyy... bu forumda ne ziya ne nuri hiçbirinin bi işi olmaz ve yandaşlarının da takımın başına neler getirdiler birbir görüyoruz onun için çok ses cıkarma daha yenisin....

BMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!Yorum
-
yaa bızım yuzumuz kızarıyor nerdeyse takımı bırakacaz bırının yuzu kızarıpta ıstıfa etmıyor yaaaaaa bukadarmı yuzsuz olur bır adam(lar)Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum