Boffine yumruk atıldığının delili nedir? Benim gördüğüm görüntülerde taraftarın arasında kalmış ve muhtemelen onun da formasını eldivenini istiyorlar. Söz konusu görüntüleri boffine şiddet olarak öne süreceklerse aynı görüntülerden hareketle bizim corneliusun da linç edildiğini, bakasetasın öldürülemeye çalışıldığını söyleyebiliriz. Boffine niye yumruk atılsın, kim atsın öyle gergin bir ortam mı oldu? Yumruk yese güray yerdi. Şikecilerle olan maçta doksan dakika küfür sahaya yabancı madde ve taraftar girdi alınan ceza birkaç bloğu bloke edip komik bir miktar para cezası. Bizim kargalarla olan maçtan dolayı yediğimiz cezadan daha az.
Küfür yok, şiddet yok. merdiven boşlukları, anonsçu ve meşalelerden dolayı para cezası. sahaya girenlerden dolayı para cezası ve alt tribünler komple bloke. burdan devam
her ülkede şampiyonluk sonrası sahaya girmek gelenek gibi birşey.
ben de sahaya girenlerdenim. baktım herkes giriyo , ceza kesin , bari tribünde durup boşuna yemiyeyim diye girdim.
sorun şu ki; sahaya girileceği belliydi,belki polis bariyerleri koyabilirlerdi. sahaya girme işi engellense kimse girmezdi. işin komiği güvenlik bizden önce horona başlamıştı, daha da komiği dahili anonstan horon çalıyordu.
hasarı minimize edilebilirmiydi? zor. kasıtlı olarak stada zarar verenleri de anlamak mümkün değil.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Bir Trabzonlu olarak Altay maçını olimpiyat stadında oynamaya ben oldukça sıcak bakıyorum maddiyat anlamında. Bu Trabzon insanının önünde kupa felan kaldırılmaz sahaya dalarlar kupanın ucundan alalım diye kırıp dökerler. Benim o Antalya maçında yaşananlardan dolayı mide bulantım geçmedi. Kimse bana tepki göstermesin kusura bakmayın ne sevinmeyi biliyoruz ne eğlenmeyi. Futbolcuları bile nefret ettirdiniz yalandan yere gülüyor adamlar.
ben de sahaya girenlerdenim. baktım herkes giriyo , ceza kesin , bari tribünde durup boşuna yemiyeyim diye girdim.
sorun şu ki; sahaya girileceği belliydi,belki polis bariyerleri koyabilirlerdi. sahaya girme işi engellense kimse girmezdi. işin komiği güvenlik bizden önce horona başlamıştı, daha da komiği dahili anonstan horon çalıyordu.
hasarı minimize edilebilirmiydi? zor. kasıtlı olarak stada zarar verenleri de anlamak mümkün değil.
Yahu kardeşim sahaya gir bende gireceğim dedim burda kaç haftadır ama bu ne rezillik sen ortalığı kırdın döktün yazık günah değil mi bu nasıl sevinç?
Kulübünde suçu var, maç başladıktan sonra kapıyı niye açıyorsun. Ilk yarının ortasından sonra merdivenler doluydu.
Yurtdışından ve diğer illerden gelip zarar verenler yokmuydu tabiki vardı. Oyuzden kupa başka yerde kalksın falan geçiniz o işi
Hem dışardan gelen hem de burdaki sığırlar yüzünden ben niye töreni canlı izlemeyecekmişim
Otokontrol önemli bir meziyet. Dünyanın hiçbir yerinde o sayıda insanın yüklenmesiyle aşılamayacak güvenlik duvarı yok. İnsan duvarını bir şekilde aşıp da stadın iç güvenliğini sağlayan birimlere " İşini düzgün yapsaydı o taraftar sahaya giremezdi " demek çok anormal.
Altay maçının nerede oynanacağı tartışması çok boş. Dua edin de o maça taraftar girsin.
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
4- TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü'nün 30.04.2022 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-FRAPORT TAV ANTALYASPOR Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca, "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi, Süper Lig ve TFF 1. Lig Yayın Talimatı'nın 8/12 maddesi ile 2021-2022 Sezonu Süper Lig Müsabakaları Statüsü'nün 5/7 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir
Kulübünde suçu var, maç başladıktan sonra kapıyı niye açıyorsun. Ilk yarının ortasından sonra merdivenler doluydu.
Yurtdışından ve diğer illerden gelip zarar verenler yokmuydu tabiki vardı. Oyuzden kupa başka yerde kalksın falan geçiniz o işi
Hem dışardan gelen hem de burdaki sığırlar yüzünden ben niye töreni canlı izlemeyecekmişim
Türkiye gözlerini yummuşken tüm dünya hayranlıkla paylaştı olanları. Şu prı parayla yapamazdık.
Bırakta bir maçta istanbul'da oynansın, ne bu bencillik. Milyon taraftar var İstanbul'da onların hakkı yok mu
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi
Maç biter bitmez kim sahaya daldıysa Allah ıslah etsin. 1 saatten fazla boş boş gezindiler. Reklam panoları tekmeleyenler, kale direklerini devirmeye çalışanlar, çimleri sökmeye çalışanlar tam bir vandallık. Sevinmeyi bile bilmiyoruz. Futbolcularla doya doya stadda şampiyonluğu kutlayamadık. Üstelik büyük ihtimal altay maçını da Akyazıda izleyemeyeceğiz.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
maçta anonsu yapan her kimse maç bitmedi diye uyaracağı yerde sahaya girmeyin dedi 10 defa belki. Kafa basmadı bir türlü, herkes girdikten sonra maç bitmedi demeye başladı.
Yorum