Altay Maçı Tehlikede! Kupa Başka İlde Kalkabilir!
Daraltma
X
-
-
-
Evet. Men edeceksin. Bunu yapanlar Trabzonsporlu olamazlar. Fenerliler bile bu kadar tahribat meydana getirmezdi.İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ;[URL="tel:1921647547" tarafından gönderildi1921647547[/URL]]Ömür boyu stadlardan men edeceksin böylelerini
Takımını sevmek değil bu, ona ihanet etmektir.Yorum
-
Yorum
-
zemin olayı bambaşka bir iş o zeminin yeniden toparlanması ile ilgili bir çok uzmanı dinledim 15 günde halledilemeyecek bir şey olduğunu söylediler.İlk olarak amour_61 tarafından gönderildiAbi bahane üretmeyin ya iki haftada apartman dikilir 3 , 5 ufak tefek şey mi düzeltilemeyecek öyle abartıldığı kadar da bir hasar yok yedek filemiz mi yok kalelere , reklam panosu nedir maça engel mi geçin bu işleri , belli ki daha fazla gelir peşinde kulüp , kupa Trabzon'da havaya kaldırılmazsa boş bir tenekeden farkı kalmaz.
Kaldı ki salak taraftarın erkenden stada girmesi sebebiyle Altay maçı seyircisiz olabilir muhabbeti geçiyor şaka gibi.
Haliyle olası istanbul maçına hazırlıklı olunYorum
-
Yıllardır Trabzon da yaşayan taraftarlar için çok kötü olur.. umarım olmaz..o sahaya girenlerin bir çoğu dışarıdan gelen taraftarlardı.. bulunduğum blokta bulunan taraftarlar neredeyse çoğu sahaya indi.. maç başından beri çevredeki insanlar sahaya girmeyin diye sürekli uyarıda bulunmasına rağmen girdiler..zemin olayı bambaşka bir iş o zeminin yeniden toparlanması ile ilgili bir çok uzmanı dinledim 15 günde halledilemeyecek bir şey olduğunu söylediler.
Kaldı ki salak taraftarın erkenden stada girmesi sebebiyle Altay maçı seyircisiz olabilir muhabbeti geçiyor şaka gibi.
Haliyle olası istanbul maçına hazırlıklı olunEn son nevzat61 tarafından düzenlendi; 03.05.2022, 13:15.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia WoolfYorum
-
Taraftarın düşüncesizliği buna sebep oldu
Muhtemelen İstanbulda oynanacak ardından muhtemelen Uygun maliyete Trabzonda'ki stada da bilet satılacak maçın bitişiyle Takım Kupayı önce İstanbulda ardından Özel uçakla gelip Akyazı ' da Kaldıracak.
Trabzonsporumuz çok büyük takım istanbulda trabzondakinden daha fazla taraftarımız var haliyle bize bir seramoni yetmez
Çifte seramoni bekliyorum.Yorum
-
Selahattin Kınalı: Büyük ihtimalle stadı Altay maçına yetiştirirler.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Trabzonspor’un şampiyonluk yaşadığı Antalyaspor maçında taraftarın sahaya girmesi sonrasında şok bir şikayet geldi. Statta maçın çekimini yapan firmanın temsilcisi, taraftarın sahaya girişi sırasında ekipmanlarda 850 bin Euroluk zarar olduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.
Paralara bak
Yorum
-
Bir hafta boyunca buradan uyarmamıza rağmen bunlar yaşandığı için buruk sevinç yaşadım.zemin olayı bambaşka bir iş o zeminin yeniden toparlanması ile ilgili bir çok uzmanı dinledim 15 günde halledilemeyecek bir şey olduğunu söylediler.
Haliyle olası istanbul maçına hazırlıklı olun2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Valla tek tek kamera görüntülerine bakılsın zarar tanzim edilsin onlardanTrabzonspor’un şampiyonluk yaşadığı Antalyaspor maçında taraftarın sahaya girmesi sonrasında şok bir şikayet geldi. Statta maçın çekimini yapan firmanın temsilcisi, taraftarın sahaya girişi sırasında ekipmanlarda 850 bin Euroluk zarar olduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.
Paralara bak
Yorum
-
Vallahi kardeş zaten sezon boyu bize verilen cezalara bakılınca, 3 büyütülmüşlerle kıyaslanınca üst seviyeden ve kayırmalı cezalar verildiğini görürüz.
Her şey olabilir.
Duygularımız aklımızın önüne geçtiğinde bunlar yaşanabiliyor.
Üstelik burada bir hafta boyunca stada girme konusuyla alakalı uyarılar yaptı birçok sağduyulu insan benim gibi
Sahaya top atmak, son 2 dakika kala stada girmek, maç sonrası çimler başta olmak üzere zarar vermek 38 yıl sonra gelen sevincimi gölgeledi.
Yaşanmasaydı ne güzel olurdu.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
her şey kameralarda var 1 sene kesin men yerler üzerine vuran kıranlardan takım avukatları ücret tahsil eder
bu koltuk kırmaya benzemez pahalı malzeme bunlar.
bu arada takımımız kupa kaldıracak haliyle seyircisiz olmaz bence olsa bile yeni sezona ertelenir bence
Ama bence para cezasıyla geçiştirilir.
LOBİMİZ BU ZAMANLAR İÇİN VARYorum
-
Kupa trabzon'da kalkar arkadaşlar bu işin fıtratı budur.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum