Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Vuslat...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

96'yı hayal gibi hatırlıyorum.

2005'te Cem Papila gibiler yüzünden emeğimiz çalındı.

2011'de içim yanmıştı.

2020'de takımdan çok ciddi soğumuş, daha doğrusu küsmüştüm.

Bunlar çok ciddi kırılmalar. Bunlar vuslata da zarar verdi. İşte yukarıdaki kısa video ve Hans Zimmer'ın o harika müziği o kadar iyi anlatıyor ki duygularımı. Yıllar önce olsa çok başka olacaktı tabii. Ama o kadar güzel ki. İki gündür hiç olmadığı kadar heyecanlıydım. Bugün bir saat yürüdüm. Gözlerim dolu dolu. Sonu güzel bitti.

Yorum

Vuslat

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

Ben aslında fanatik Trabzonsporlu değildim. Futboldan da fazla anlamam zaten ama cocuktan beri Trabzonsporluyum derdim abim ve babamın etkisiyle. 2008 yılında bizim takim bir cikis yakaladi. Soyle goz ucuyla bakmaya basladim
        2011 de cosmustu; izlemeye devam ettim. O sene son macta abimin uc damla gozyasinda fanatik oldum. "Bu iste bir is var" deyisinde.

Kader ve mimarlik meslegine olan askim yolumu Trabzona dusurdu. Ben Trabzolu olmama ragmen Trabzonu bilmez idim. Anca bir iki kere Caykaraya koye gelisim vardi
        Sansima oda arkadasim Farozlu cikti. Gel zaman git zaman iki haftada bir kredimizden arttira arttira maçlara gitmeye basladik. Bin umutla Meydan'dan Tabakhane'ye, oradan Zağnos'a yürürdük; bir saat önceden gidip Futbolculara laf atmak , hal hatır sormak en büyük hobimizdi; dönüş yolu uzardı, yokuş oldugu yetmediği gibi sene 2014-2019 arasi olunca...
        2 yıldır çalışıyordum, fırsat kolluyordum gelmeye; sonra maç bayrama denk gelince firsat bu firsat; izin alayım dedim. Dümdüz de soyledim maca gidecem diye. Verdiler. Bu sefer 3 saat onceden vardım Akyazıya. Cok büyük ama bir Kavakmeydan değil, bir Gişe sokak havası yok ama yine de bordo mavi. Her adımda bir arkadaş, akraba görüyorum mutlu oluyorum.
        Yanlış alarmdan sonra maç gerçekten bitince daldım. Ne yapacagimi bilmiyorum. Koşanlar, yatanlar, bağıranlar. Kadere bak; karşıdan oda arkadaşım geliyor, Farozlu... İşte o zaman "Olduk sonunda kardaşım" diyorum. Gözüm işte öyle doluyor, taşıyor. Sonra hayalini kurduğum horonu tüm şehir kuruyor.
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

Herşeye değdi…

Tüm pisliğe rağmen TERTEMİZ KALIP 38 yıl beklesen bile, doğru kalmak büyük gurur oldu.

Başkaları gibi sahte mutluluk beklemeden 38 yıl aralıksız acı çeksek de, BENCE DEĞDİ, bir ülke 30 Nisan’da değişti, doğru ve dürüstlük sonunda kazandı geçenler kimseye kar kalmadı…

Kazımın dediği gibi çoğunuz gibi ben Trabzonspor’u saçma futbol uğruna fanatikçe tutmuyorum, ideali ve dünyada Türkiye nasıl son umutsa ülkedeki son temiz umut olduğu için tutuyorum, takımdan fazlası…
          En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 02.05.2022, 12:57.
          Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

Ne güzel hikayeler. Ne kadar aynı ama ne kadar özel. Ne kadar farklı ama ne kadar biz. Valla parça parça geliyor tadı
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

Şampiyonuz bu sene çok defansif
              Senin Allah'ına gideyim ben Hamşik.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X