evet dogrudur adamlar cok cirkefti. ama sen trabzonsporda oynuyosan dikkat edeceksin. sinirlerine hakim olmayi bileceksin. gerci ziyan butun futbolcularin sinir sistemini yipratmistir. olaya bu yonden bakinca onlarda hakli.
Otelul Galati 2 - 1 Trabzonspor (21-07-2007)
Daraltma
X
-
Yorum
-
-
teşekkürler yattara
işte bu yaptığı takımına ihanettir.
ziya doğan ın zaten maça beraberliğe çıkdığı belli.bu kadroya bi skor iyi bence.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım KoyuncuYorum
-
komplo teorin en az nuri bey trabzon u sıradanlaştırmak için istanbul ve ankaradan görevlendirildi diyenlerinki kadar saçma ......bilmem anlatabiliyormuyum ...---alın size bı komplo teoisi bu yattara siz beni trabzonda dovermısınız alın size yattara diye bılerek kırmızı gormus olmasın....
bu gecen senelerde ucretıne zam yapılmadı dıye kac hafta oynamamıstı yaa olur mu olur.aslında kafamdakı soru su:bu yattara bizim onu sevdıgımız gibi trabzonsporu seviyor mu ? yoksa herşey para mı onun için !
bana 2ncı sık daha agır basıyor gıbı gelıyor...En son Erdal tarafından düzenlendi; 21.07.2007, 20:29.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Yok arkadas yok ne kendinizi yorun nede baskalarını bu takımın hocası yönetim kadrosu burada kaldıgı sürece bir sey beklemek imkansız iki macta 10 gol atınca burada sov yaptılar ama simdi yoklar ortalıkta bu takıma Ronalddoyuda alsan Hüseyin Ayman Serkan Celo Erdinc oynayacagı icin Hasan mustafa da oynayabilmede önde oldugu icin ne gerek var transfere.......2010-2011 Sampiyonu TrabzonsporYorum
-
olur mu yahu..??
vlaznia gibi bir köy takımına karşı takımın yıldızıydı o..!!
aaaa
demeyin öyle..
lazım değil sol bek falan..
alınır bazıları..
futboldan anlamayanların yıldızı celoya selamlar...
bu takımda hala oynuyorsun ya...
sağolsun ziya doğan...
futboldan anlamayanların şeyhi de o zaten.Yorum
-
haklısın wallaesin. eğer trabzonsporda oynuyorsan (çağdaşın pozizyonu) adam sana wurduğunda sen adama karşılık wermicen kendini yere sen atacanki rakibin kırmızı yesin ama bizimki adam buna wuruyor bizimkiside hakem bakarken adamı boğazlıyor. bu amatörlükten başka bişe değilYorum
-
İyi oldu iyi.Ziya Doğan bahaneleri sıralar şimdi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
her maçtan sonra söylediği bildiği tek kelime oldugunu düşündüğüm ziya hocam mantaliteni ...........................
anladın sen onuTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum