Otelul Galati 2 - 1 Trabzonspor (21-07-2007)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Can basten
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 03.08.2004
    • 4661
    • Akademisyen

İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi
    yönetim aralığa kadar gitmeyecek belli oldu ....
    Aralık'ta gidecek yani?

Ben hiç sanmıyorum da, inşallah öyle olur.
    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Nissan

İlk olarak Can basten tarafından gönderildi
      Aralık'ta gidecek yani?

Ben hiç sanmıyorum da, inşallah öyle olur.
      Guzel fikir yurutmussun seni tebrik ederim kardes.
      Takim ilk haftalarda biraz surundukten sonra Ulusoy'un da destegiyle ilk devrenin sonuna dogru skor acisindan biraz duzelir. Bunu firsat bilen parali baskanda bir ali cengiz oyunuyla, kulubu secimi stresine sokmamak icin 2 yil daha baskalik gorevine devam edecegini aciklar.

Nasil tahmin ama
      Bir iki yil daha kalsa zaten, Akcaabat ve Ofspor ile 2'nci lig B grubunda zevkli maclar yapariz

Yorum

• zerdust_61
        • 25.07.2007
        • 1
        • ÖĞRETMEN

Kombineler Galati Maçında Geçmiyor

Bu nasıl iştir yahu bize alırken Avrupa Kupalarında Kombineler geçiyor dediler şimdi de Galati Maçında kombinelerimiz geçmiyormuş nasıl iş bu..Kulübün düştüğü şu duruma bakın yazıklar olsun...

Yorum

• Drizzts
          • 01.03.2007
          • 340
          • Bilgisayar

liglerin başlamısına kısa bir zaman kaldı heyecan namına sıfırım. Eskiden ligler başlamadan önce ümit içindeydik şimdi durum ap açık belli çok şaç baş yolarız.Sen sıradan bir romanya takımına dörtlü savunma 3 ön liberoyla oynuyorsun ceyhun yedek ersen yedek.bunun adı taktik sen taktikten ne anlarsın ziya.Yattarayı burdan eleştirenlere bir soruym var tribünler yattarayı yıldız kabul ettide ona yıldız muamelesi yapan teknik heyet oldumu sıradan bir oyuncu muamelesi...trabzonlunun bir tek takımı kaldı onuda elimizden alıyorlar....
          TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
          7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....

Yorum

• Enes

artık tek tesellımız trabzondakı macı ezerek almak olacak ınsallah
            Söylesem tesiri yok
            Sussam gönül razı değil.
            adrenalinn

Yorum

• TSelif
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 02.04.2005
              • 18990
              • Ziraat mühendisi
              • Trabzon

Albayrak işte. Kombine satışını arttırmak için cazip hale getirmesi gerekirken böyle bir uygulama. Bu maç öncesi çıkıp desene kombinler geçerli diye.Millet alsın 3-5 tane daha ...Bu kadar olmaz ya ayıp valla :ma:
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Mehmet
                • 31.05.2004
                • 3508
                • Özel şirket çalışanı.
                • İstanbul

İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi
                Şu Arnavutluk takımı ile oynadığımız maçların her ikisinide izlememmiştim.
                Çünkü o takımı ben hakikaten takımdan saymadım kayliye almadım. Ancak bu Romen takımı için şüphelerim vardı. Adamlar takım oyunu oynuyor birde numaradan artistik hareketler ile kendilerine faul kazanırlar bu Romenler bunu her zaman yaparla bu numaralarda üzerlerine yoktur. Yattara'nın başını erken yaktılar. Ben bu maçta 2 - 1 lik mağlubiyete üzülmedim bu kadar kötü oyunla bizi 6 - 0 yenebilirlerdi. Adamların forvetleri fazla etkili değildi. Golleri onlara biz hediye ettik zaten 1. golde Ayman'ın yavaş pası yaktı bizi. 2. golde de Armut'un pişip ağzımıza düğmesini beklerken eloğlu topu hava da kaptı.
                Şu Ziya Doğan'ı anlayamıyorum anladığım mübarek yönetime göre adam işte.
                İlerde bir forvet, defans da da adam sayabileceğim bir Allah'ın kulu yok.
                Çağdaş, Ferhat, Hasan ve Celalettin bu defansın ben hiç bişeyine güvenemem.
                Orta sahada Ayman ve Serkan birbirilerinin benzeri ağır adamlar. Serkan iyi adam olsaydı Fenerbahçe'den alabilirmiydik. Gökdeniz etkisizdi. Bir kere defans hallaç pamuğu gibi dağınık. Güven yok. Gelen toplar ayağa pasa gitmiyor. Bu gün takımımız adına yakışır 5 dakka bile oyun oynayamadı. Yenilgi iyi oldu. Defansın en iyisini satarsınız ha (!) Çok iyi oldu yöneticiler ile Ziya Doğan'ın yüreğine insin. Hüseyin de bu gün neden bu kadar kötüydü acaba?Milli mücadeleye çıkıyorsunuz kalenizde amatör kaleci mantaliteye bakın. Hatalar zinciri ya. Bence bu Galati takımı bizi Trabzon da da yensin.
                Yönetimi ve Ziya Doğan'ı tebrik ederiz başarılarından dolayı.
                hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                .

Yorum

• mehmet_35
                  • 26.09.2006
                  • 254
                  • TORNA
                  • İzmir

yazık oldu yine bir yılımız daha kayıp ...

Yorum

• Adem CAKIR
                    • 10.05.2005
                    • 1811
                    • İstanbul

Topçusu, Yönetimi, TD'si... İki kuruşluk yüzümüz kalmıştı onuda harcadınızya helal olsun size. bu senede 3 ezik taraftarı arkadaşlarımızın maymunu biz olacağız anlaşılan. Allah hepimize sabır versin...
                    .
                    Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                    .

Yorum

• cIlgInIm
                      • 09.12.2005
                      • 1034

Olmayınca olmuyor arkadaşlar .. ben inanmıyorum ki o takımda oynayıpta suan o macı kaybetmek isteyen oyuncu.. futboluclara boşuna bşuna yuklenmenin bi anlamı yok.. ha dogru kadro kuramayan hocaa takıma takviye yapmayan yönetime dicek cok şey var. TAkdiri ilahi diyelim
                      Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...