ya romanyada yaşayan biri olsa da bilgi verse, maçı romen kanalı veriyor mu? Geçen arnavutluk maçını evden(internette) Arnavut kanalından izledik. Maç esnasında bir arkadaş link gönderdi. Evde izlemek başka oluyor, bir de alkol mü alacağız meyhanede?...
Otelul Galati 2 - 1 Trabzonspor (21-07-2007)
Daraltma
X
-
Güzel fikir benimde aklıma gelmişti bu... arkadaşlar bi öğrensek onların sitesinden bi rica
Kazimişi gzas vorertYorum
-
bu maçıda çok önemli.....
1- uefaya ön elemede olsa katılma yolundaki son engel.....
2-Fb ezikleri 3 lig takımlarıyla oynren ciddi maçlar oynayarak daha hazır duruma geliyoruz....
3- Taraftarı maçlara alıştırmak açısından bu maçlar önemli ayrıca fazla olmasada seyirci gelri kazanabiliyoruz.
4- Maçları şifreli kanal verdiğinden tv gelirleride fazla olacaktır. Tur yada turlar geçtikçe gelirimzde katlanarak artacaktır...
5- gruplara kalırsak uefadan extra gellir imkanıda gelecek
6- Her ne kadar fazla transfer yapılmamışta olsa 3 transfer ve altyapıdan gelen oyuncuların uyum problemi bu tip maçlarla ortadak kalkar.....
7 - Kadrodaki eksik mevkiler ortaya çıkar lig başlamadan önlem almak için uyarı olur...Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
SElamlar..
rumen arkadasim var, sordum Galati nasil bir takimdir diye..
dediki pek iyi bir takim degil ve cok defansif bir takimmis..TRABZONSPOR 1967Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum