inşallah tur atlıycak yine iyi oyun ve iyi skorlarla her iki maçı da kazanarak...
Otelul Galati 2 - 1 Trabzonspor (21-07-2007)
Daraltma
X
-
-
-
"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCUYorum
-
siz bilirmisiniz arkadaşlar istanbuldan trabzonspora hasret kalmayı yada siz bilirmisiniz arkadaşlar trabzonsporuma istanbulda yapılan haksızları şu an varya trabzonda yaşak için nelerimi vermezdim bıktım bu istanbuldan artık trabzonsporum kanımın son damlasına kadar seninleyimTrabzonsporum_Gururum Seni_Çok SeviyorumYorum
-
İnşallah bu maçlardanda alnımızın akıyla cıkar uefa kupasına katılırız cokta zorlanmayacagımızı düşünüyorum umarım yanılmam.....Yorum
-
bir de başlk açtım sitelernde siz de bi üye olun istersnz.. ztn üyelk işlemlri fln inglzce..
"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCUYorum
-
Yorum
-

Haberler
FC Otelul Galati'yi tanıyalım
Romanya’nın Galati kentinin takımı olan FC Otelul ülkesinde hiç lig ya da kupa şampiyonluğu yaşayamadı. Sadece 2004 yılında kupada final oynadı.
Romen birinci ligi Liga 1’de yer alan Otelul 2006-2007 sezonunu 5. sırada tamamlayarak İntertoto Kupası’na katılmaya hak kazandı. İlk kez 1986 yılında birinci ligde oynayan Otelul, 1988 yılında UEFA Kupası’nda Juventus’a karşı 1-0 galip gelmeyi başardı. Otelul ligdeki en iyi sıralamayı 1988, 1997 ve 1998 yıllarında dördüncülükle elde etti.
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum