İlk olarak Tekke tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhas€b€
Daraltma
X
-
En son Cenkhan tarafından düzenlendi; 06.09.2021, 17:04.Naber?
-
[MENTION=4368]Onur Akyüz[/MENTION] ;
haklısın hocam yeterince vakit ayıramamız bizim açımızdan kabul edilebilir ve hoş görülmeyebilir
Metin anlatmaya çalıştığı gibi iş yoğunluğumuz gençlik yılları gibi randumanlı olmuyor.
organizasyon konusnda ise 2 yılıdr devam eden pandemi öncesi durgun dönem ile birleşince
böyle ayrılıklar oldu affolaBMN KOCAELİ
Yorum
-
Cyzio hocam merhaba.
Forum yöneticiliği yapmadım ama karşılıklı yazışmalarımızda saygı sınırlarını aşan - zannetmiyorum ama insanlık hâli, belki farkında olmadan - hitâbım olduysa özür dilerim, hakkınızı helâl ediniz. Selâmlar...
Burada net yanlış davrandığımı bildiğim bir kişi var. O kişi de [MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION]...
Faik kardeşim senden çok özür diliyorum, umarım hakkını helâl edersin. Selâmlar...7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Bu arada Şenol Güneş hakkaten bu takımın başına bir daha gelmemeli
Yıllardır yazıyorum
Tekrar ediyorum, Şenol bey TS sayesinde bir yere gelmiş bir zamanlar TS 'nin maaşlı elemanıydı. Fazlası değilNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Abi dediklerin doğru tamam da gençleşme için kim bekleyecek.
Fatih terim geçen ay en az 3 seneye ihtiyaç var dediğinde yerden yere vurdular.
Genç oyuncular alınsın ama hepsi değil sadece direkt oynayabilme potansiyeli olanlar olmalı.
O açıdan bakarsak atletic bilbao'nun her sene şampiyon olması lazım ama adamlar avrupa ya bile gidemiyor
Futbol da yaş diye bir kavram yok artık vücudun sağlamsa kendine iyi bakarsan 45 yaşına kadar da oynarsın.
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet istiyor ki, Şenol Güneş Trabzonspor'a gelmesin, ama başka kulübe de gitmesin, aç kalsın para kazanmasın.
Trabzonspor'a zaten gelmesin de aç da kalmaz merak etmeyin.
Kazanacağını kazandı, O kadar para kazanan adamların aç kalıp kalmayacağını dert etmek biz kullara düştü ya......Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet istiyor ki, Şenol Güneş Trabzonspor'a gelmesin, ama başka kulübe de gitmesin, aç kalsın para kazanmasın.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet istiyor ki, Şenol Güneş Trabzonspor'a gelmesin, ama başka kulübe de gitmesin, aç kalsın para kazanmasın.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet istiyor ki, Şenol Güneş Trabzonspor'a gelmesin, ama başka kulübe de gitmesin, aç kalsın para kazanmasın.
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMillet istiyor ki, Şenol Güneş Trabzonspor'a gelmesin, ama başka kulübe de gitmesin, aç kalsın para kazanmasın.Naber?
Yorum
-
Salt Beşiktaş'a gitmesinin sorun olmadığı yaptığı aciklamalarin söylemlerinin ve eylemlerinin sorun olduğunu tekrar hatırlatalım
Şike ile şampiyonluğu kaybetmis bir adam bjk de ilk kez şampiyon oldum diyorsa, icinden çıktığı camiasına ısıtma asagilamasi yapıyorsa ırkçı şikeci Emre'ye kucak açıyorsa hala aç kalsin ajitasyonu üzerinden Şenol Güneş savunmasi yapılmasını hangi akılla açıklayabiliriz
Bence aciklayamayiz
SusalımNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
Son söz
Dava adamları aç kalır, devrin adamlari aç kalmazNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum