adamlarin cevabi hemen hazir olacaktir "En son nezaman Sympiyon oldunuz". Adamlar hakli, en cokda bu koyuyor insana. Kendimizi savunacak bazilarimizin hic görmedigi 6 sampiyonlugumuz var. Su hasreti bir giderebilsek cevabimizi iyi koyardik ama bu durumda anca alay konusu oluruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Four Four Two Dergisinden Gaf
Daraltma
X
-
Oemer61
Ben böyle düsünen TRABZONSPOR taraftari is-te-mi-yo-rummm!!! TRABZONSPOR bir destandir, bizans takimlarini cökerten tek takimdir! 40 sene önce kurulmus olmasina ragmen 6 kez sampiyon olmusutr ve TÜRKIYE'nin en büyük takimidir!!! Buna itirazi olan gitsin bizans takimlarini tutsun...İlk olarak isaret parmagi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda bi gariplik yok..Trabzonspor Türkiyenin 4. büyüğüdür.Ne yazıkki bu böyle..Biran futbol seyircisi olarak düşünürseniz Ne demek istediğimi anlarsınız...
Yorum
-
Bunda bir gaf göremedim ben!
Başkalarının bizi nasıl gördüğüne neden kafa takayım ki?
Hem eğer biz altı şampiyonluk ile büüyk takım oldu isek o halde istatistikler bizi dördüncü olarak gösteriri ne yazık ki!
Hatta kuruluşumuzdan bu yana sıralasak şampiyonlukları bu tablo yine de çok fazla değişmez.
Yorum
-
Kendimizi kandırmak istiyorsak ben de istediğinizi yapabilirim...Trabzonspor en büyüktür diyebilirim...Ama gerçekleri görmek lazım...Geçen sezon 4. olmuş bu takım...Mevcut kadrodaki oyuncuların çoğu İstanbul takımlarının artıkları..Yapılan transferlerde aynı şekilde...25 senedir şampiyonluk yok...Avni Aker den kimse çıkamazken şimdi sıradan takımlar gelip puan alabiliyo...Bu halde nasıl en büyüğüz diyebilirim ki...Biraz gerçekçi olalım lütfen...Lütfen...İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen böyle düsünen TRABZONSPOR taraftari is-te-mi-yo-rummm!!! TRABZONSPOR bir destandir, bizans takimlarini cökerten tek takimdir! 40 sene önce kurulmus olmasina ragmen 6 kez sampiyon olmusutr ve TÜRKIYE'nin en büyük takimidir!!! Buna itirazi olan gitsin bizans takimlarini tutsun...
Bu arada ben de kendini kandıran Trabzonspor taraftarı istemiyorum...
Saygılarımla...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum