Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Four Four Two Dergisinden Gaf

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hocamız 2 gün önceki basın toplantısında 4. büyük kelimesini kullandı. Yöneticiler dönem dönem kullanıyor. Bırakın dergi de kullanıversin canım. Eğer protesto yapılacaksa yönetimden başlamalı, hocadan devam etmeli, dergiden değil. Bu arada Trabzonspor için ben de 4. büyük diyorum. Var mı itirazı olan ? 25 yıldır şampiyon olamayan, amatörce yönetilen, kurumsallaşamayan, taraftarı üretemeyen, taraftar sayısı diğer klüplerden az olan Trabzonspor bu konumuyla 4. büyüktür. Gönlümüzde en büyük olabilir, tartışılmaz, Trabzonspor sevgisi en büyüktür, yücedir, ölürüz yoluna elbette bu ayrı rakiplerinden geri kalmak ayrı. 4. büyüklüğümüzün bile tartılır olduğu bugünlerde hangi en büyükten bahsediyoruz. Küçülüyoruz mu ne? Bitiriliyoruz? Düşüncelerimiz de o yönde olmaya başladı mı ne? Bazıları çıkar olurmu kardeşim biz en büyüğüz falan der şimdi! Ey gidi haciyun şefkiyesi!

Yorum

üstünde burulacak bir konu değil

çok alıngan olduk bence
      Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

Düzeltme yapmak şart oldu galiba.Ben artniyetli bir şekilde yapıldığını söylemedim ve protesto lafını da ağzıma almadım.
        keyif adamı ..

Yorum

evet arkadaşlar bir gaf yapmışlar ama büyütülmemesi gerek kötü bir niyet olduğunu düşünmüyorum ama bu aracılıkla bir kaç düşüncemi söyliceğim bir haftadır spor haberlerini seyrederken içim burkuluyor çünkü haberlerde hep eziklerden bahsediliyor neden çünkü adamlar transfer yapıyorlar bişiler yapıyorlar gündeme geliyorlar ama TRABZONSPORumuz nedense haberlerde yer alamaz oldu bu takımı zaten birileri bitirmeye çalışıyor yönetimde buna destek oluyor sanki arada bir haberimiz çıkıyor bu haberlerde hep takımı yıpratmaya yönelik haberler nedense şöyle adam gibi bi habere rastlayamaz oldum korkmaya başladım artık bir an önce yönetim bişiler yapıp bu takımı eski haline çevirmesi gerekiyor böyle giderse sadece biz bu takımın büyüklüğünü konuşmaya başlıcaz insanlar bize hep sıradan bi takımmışız gibi bakacaklar...
          söliyecek bisi yok sadece trabzon.....

Yorum

Art niyetli olmadiklarini dusunuyorum. Ki zaten baslikta firtine efsane ihtilal demisler.
            Artik malesef beceriksiz yonetimler yuzunden bu hale getiriliyoruz
            13 Vitor Hugo

Yorum

düzeltilmesi hoş olur belki ama dergi zaten basılıp dağıtılmış...şu saatden sonra değiştirilse nerde ilan edilecek.okuyan okudu...

Yorum

Soru: ‘Başarıya giden yolda nelerle karşılaşacağımı biliyorum’ dediniz. Bunu biraz açarbilirmisiniz?

Trabzonspor’un başarıyı yakalayabilmesi için bütünleşmesi gerekiyor. Camia kenetlenmeli. Kamuoyunda negatif bir elektirik varmış gibi gösteriliyor. Aslında bu böyle değil. İnanılmaz bir enerji var. Bütünleşerek bu enerjiyi açığa çıkarabiliriz. Trabzonluyum, Trabzonsporluyum diyen herkesi sağduyu ve bütünleşmeye davet ediyorum. Bunlar gerçekleşirse inanıyorum ki Trabzonspor ligin en iyi takımı olacak. Trabzonspor 4. büyüklüğü yakaladığı dönemde birleşmeyi başarmıştır.

Ben bunu yeni gördüm ve bu bir skandaldır.Yazıklar olsun.
                keyif adamı ..

Yorum

4.büyüklük şöyle bir şey olabilir.Bu takımlar büyük takımlar,büyük camialar ama bunları sıralaması zamanla oldu.ilk b.taş oldu,sonra f.bahçe,sonra g.saray.
                  en son biz büyük olduk.bizim büyüklüğümüz 4.sırada gerçekleşti şampiyon olmak sıralmasında.
                  büyüklük sırlaması budur yani.
                  bana göre en büyüğüz en son biz büyük olduk,İstanbul dışında olduk,en genç kulüp olarak olduk.Lige çıktığımızın 2.senesinde şampiyon olduk.3 defa üst üste şampiyon olduk.f.bahçe hala olmadı.
                  bir sezonda tüm kupları aldık lig,federasyon,cumhurbaşkanlığı
                  kabul edilen 4 büyük kulüp var 4.sırada bu büyüklüğü biz elde ettik.bu sadece oluş sıralaması,durum sıralaması değil.
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

ben bişey göremdmedim orda 4.büyük 1.büyük şamp sırasına göredir o
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Güzel yakalamışsın Osman'ım ama şu anki yöneticiler de 4. büyük diyor, hatta Fenerbahçe'nin elden çıkarmak istediği oyuncuya Fenerbahçe'nin önerdiği rakamın 2 katını önerip alınca biz büyük takımız diye gurur duyuyorlar, o açıdan ben Mert Aydın'a suç bulamıyorum, önce kapımızın önünü bir temizleyelim sonra çevre gönüllüsü oluruz
                      Ne güzeL demişsin
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

arkadaşın birinin dediği gibi ya anadolunun güzide kulübü diye bahsetseydi?
                        4. büyük değil 4 büyükten biriyiz tabiki. sıralama yapılamaz bu konuda. ama başımızda böyle yönetimler oldukça bu konular sıkça gündeme gelecektir.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

En son turphan tarafından düzenlendi; 26.06.2007, 20:28.
                          DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

gerek yok tepkiye, tepki manyağı olduk böyle herşeye tepki veriyoruz, sonra da haber çıkmıyor, bu sefer de niye haberimiz çıkmıyor diye tepki veriyoruz, kısır döngü, enerjiyi başka şeylere harcayalım biraz da...
                            bir lafa bakarım laf mı diye,
                            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

bence kötü bir niyet aramayalim bu iste ama tabiki büyük - kücük ayrimi yapmalari dogru degil
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Burda bi gariplik yok..Trabzonspor Türkiyenin 4. büyüğüdür.Ne yazıkki bu böyle..Biran futbol seyircisi olarak düşünürseniz Ne demek istediğimi anlarsınız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X