Bir Gözlem, Bir kaç Düsünce..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ibrahim_yattara
    • 06.08.2004
    • 1477
    • textil
    • Sakarya

İlk olarak TORUN tarafından gönderildi
    İlk olarak BesinciMevsim tarafından gönderildi

aferin.. tebrik ediyorum seni torun.. mükemmel bir yorum yapmissin...

ewt yazacak konu bulamadik...

yasça da büyügümsün.. bir sey demiyorum.. zaten konu açanda kabahat buraya.. oruç tartismasina girmek vardi aslinda..

adamin birinin tüm ramazan boyu konusulan konuyu getirip ramazan biterken belki de cani sikildi diye hiç alakasi olmamasina ragmen trabzonspor la ilgili köseye koymasi ve dedigim gibi simdiden 3 sayfaya ulasmasi.. -hatta özel mesajda analyzer e yazdigim gibi en asagi 6 sayfaya ulasacagini bekliyorum ben- daha önemli bu konulardan... ne yapalim yazacak konu bulamadik iste.. trabzonspor forumunda trabzonspor la ilgili gözlemledigimizi yazdik..

keske 6. hissiniz güçlüymüs, yattara çok süratli oldugu için millet yetisemiyor türü dalga geçen seyler yazacagina su su nedenlerle ben böyle düsünmüyorum yazsaydin..

yoksa sen de sirf mesaj olsun diye mi yazdin buraya? baktin hosuna gitmedi hiç yazmasaydin?

neyse.. evet oruç mevzuu trabzonspor için daha önemli.. adminler silsin bu konuyu zaten saçma sapan atismalarla dolu oruç tutup tutmamayi tartisalim bir 10 sayfa daha.. ramazan bitti ama... neyse.. su foruma girip disardan bakanlar bunlarin akli 12 den sonra çaisiyor yahu ramazan bitti bunlarda yeni baslamis bu tartisma demediyse sasarim!!

Kardes, benim amaçim dalga falan degil; sadece takima zarar verecek hertürlü konunun gereksiz ve yersiz olugunu biraz abartili birazda igneleyici bir sekilde dikkat çekmek.

Oruç konusunda yazdiklarimda ayni tarz. Yorum gerktiren konularda yorum ve elestirimi yaparim. Ancak, bu tür konular tamamen sükülatif göreceli ve bizlerin uzaktan fikir belirtmemizi gerektirecek seyler olmadigi için böyle yazdim.

Bunlar çok ciddi iddalar.Bir takimda düsünülecek ve gündemegetirilecek en son konular. Bu iddalarin oldugu yerde sportif basarinin olmasiçok zor. GS'nin son senelerdeki basarirsizliginin altinda yatan gerçek sebeb bu idalardir.Geçen yillarda ayni seyler bizde yazilip çizilmedimi?Hami nasil takimdan uzaklastirildi?Ogün konusu böyle islenmedimi? HattaFatihhakkinda ayni seyler yazilmadimi? Bütün bunlarin sonucunda kim kazandi?

Bu tarihi takimilütfen yipratmayalim sadece ve sadece destek olalim.

besinci mevsim'in bu yazisi görülen bir problemi masaya yatirip çözmek amaciyla açilmistir. bu ayan beyan ortadadair.. torun kardes sence ne yapalim takim içinde birseyler var besinci mevsimin tespitlerine hiç kimse yanlis tespit diyemez. es mi geçelim?

es geçtigimiz bütün problemlerimiz yatir gibi üzerimize çöküyor biz bu konuyu açip kendi içimizde çözebilirsek büyümez ha yok basinda böyle seyler artinca yapsin propagandasini versin veristirsin trabzonspora diyorsan orasi baska..
    Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• ibrahim_yattara
      • 06.08.2004
      • 1477
      • textil
      • Sakarya

İlk olarak Uni_Ts_Ytu tarafından gönderildi

takimda gökdenizin yattara yi kiskandigi gerçegini kimse gözardi edemez..

gökdenizin agzindan '' golleri ben atiyorum seyirci yattarayi seviyor,deli olacam''

bu cmle gökdenizin agzindan çikmis bi cümle...

ayrica bu yorumada dikkat diyorum.

bu gerçekten dogru ise gökdeniz büyük yanlis içerisindedir. bakin gökdeniz akrabam oluyor yani benim kanimdan ama bu yorumu yapmis ise henüz olgunlasamamis diyorum ve büyük ayip etmis. trabzonsporda kendisini bir hami bir ünal yerine koyupta '' bu camiaya ne büyük hizmetler ettim'' diyen bir adam allahin ginelisini elestirmek yerine geçen seneki kadar kosacak bu bir demekki bende bir yetersizlik var diye özelestri yapacak buda iki.. saygilar..

Yorum

• Bülent Şirin
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 08.06.2004
        • 1232
        • İstanbul

Sevgili Cenk?in açtigi bu güzel baslik talihsiz bir sekilde oradan oraya savruldu, dogrusu benim de yazmayi düsündügüm cevabim hayli gecikti. Son derece önemli bir konuyu tartismaya açtigi için Cenk?e çok tesekkür ettikten sonra, sirayla maddelere deginmeye çalisalim.
        fficeffice" />
        Bir kere, 20 küsur futbolcunun ayni samimiyet derecesinde arkadas olmasi beklenemez. Bununla birlikte takim içinde gruplasmalar olmasi durumuna mesruiyet kazandirmaya çalismiyorum. Bir takimin gerçek anlamda ?takim[/B]? olabilmesi böylesi gruplasmalarin hiç olmamasi ya da asgarî düzeyde tutulabilmesine baglidir. Elbette bu görüsün tam tersi de geçerlidir, yani bir takim için gruplasmalardan daha büyük bir tehlike yoktur. Futbol tarihinde pek çok kaliteli kadro böylesi hastaliklara teslim olmustur.

Müsaadenizle sizi biraz geçmise götürmek istiyorum. 1985-1986 sezonu? Sezonun ilk maçi? Takimin basina Jürgen Sundermann getirilmis. Trabzon?da Bursaspor ile oynuyoruz. O gün, Trabzonspor benim sahit oldugum en muhtesem oyunlarindan birini ortaya koyuyor. Maç 3-0 bitiyor ama bir yorumcunun ertesi günkü yazisinda ifade ettigi gibi, ?kaçan golleri kimse sayamiyor[/B].?

?Tamam[/B]? diyoruz. ?Bu sene kesin sampiyonuz[/B].? Haftalar ilerliyor, takim anlasilmaz bir biçimde istikrarsiz sonuçlar aliyor. Zamanin baskani Mehmet Ali Yilmaz?in gazetelere yansiyan ?Kimse Trabzonspor?dan büyük olamaz. Gerekirse sahaya Trabzonspor?un E takimini çikaririz[/B]? seklindeki demecine bir anlam veremiyoruz. Daha sonralari, futbolcularin, o ilk Bursaspor maçindaki muhtesem futbolu kastederek, ?Biz istersek böyle oynariz ama oynamayacagiz[/B]? mesaji verdikleri kulaktan kulaga yayiliyor. Sebebi de Sundermann?a duyulan tepki olarak gösteriliyor. Olaylarin daha sonraki gelisimini biliyorsunuzdur.

Ilerleyen yillarda, Trabzonspor?da neler olup bittigi daha ayan beyan gözler önüne serildi. ?Ünalcilar[/B]?, ?Hamiciler[/B]? vs. vs? Isin daha da vahimi, taraftar ve yöneticiler de bu gruplasmalara istirak etti. ?Filan futbolcu takimda yer alsin da basari önemli degil[/B]? gibi tüyler ürpertici zihniyetlere sahit olduk.

Bu konuda baska ve çarpici bir örnek vermek istiyorum. 1992-1993 sezonunun ilk maçi? Agustos ayi findik ayi oldugu üzere biz de memleketteyiz. O zamanlar PAF takimin maçi ayni sahada A takimin maçindan hemen önce oynaniyor. Bizim PAF takimda bir santrfor dikkat çekiyor. Boylu poslu, her iki ayagina da, hava toplarina da son derece hakim? Hücum pres yapiyor, adam geçiyor, mükemmel frikik atiyor? Yani arayip da bulamayacaginiz özelliklere sahip bir hücum oyuncusu? Biz tabii tribünde zevkten dört köseyiz? ?Trabzonspor?un on senesi kurtuldu[/B]? diye düsünüyoruz. Bu büyük yetenegin adini sorup sorusturuyoruz ve ?Ilker[/B]? oldugunu ögreniyoruz. Sonraki haftalarda Istanbul?a dönüyoruz ve Ilker?in A takima alinmasini bekliyoruz. Yok? Bekle bekle, bir gün gazetelerde bir haber: ?Ilker Rizespor?a verildi![/B]? Aklimiz basimizdan gidiyor?

Birkaç yil sonra, Karadeniz FM radyosunda sali geceleri spor programi yapan gazeteci Kemal Aydogdu ?Hami?nin oynadigi mevkiie Romario alinsa takima giremezdi o zamanlar?[/B]? diye agzinin içinde yuvarliyor.

Iste böyle arkadaslar? Tüm bu olup bitenlerin Trabzonspor?u getirdigi yerleri hep birlikte gördük. Böylesi tehlikeli çetelesmeleri önlemek öncelikle idari ve teknik kadronun, daha sonra da taraftarin görevidir diye düsünüyorum.

Olayin baska boyutlari da var. Yattara?nin Trabzonspor?a Thijs?den daha fazla faydali oldugu konusunda herkes müttefiktir zannediyorum. Fakat, Yattara?nin stili ne kadar gösterisli ve göz alici ise, Thijs?in stilinin de o kadar sade ve gösterissiz oldugu su götürmez bir gerçektir. Thijs?in çok faydali bir oyuncu oldugunu iddia etmeyecegim elbette ama sakin su bizim ?illüzyon[/B]? meselesinde oldugu gibi bir parça göz yanilmasina düsüyor olmayalim?

Öte yandan, bir futbolcu ne kadar kaliteli olursa olsun, oynadigi takimla doku uyusmazligi yasiyorsa -ki bunun örneklerini geçmiste çok gördük- çok fazla kasilmaya, gerilmeye gerek yoktur. Danimarka Milli Takimi kaptani Lars Olsen geldi bu takima geçmiste? Olmadi? Sonra gitti, takim kaptani sifatini tasidigi Milli Takim ile 1992?de Avrupa Sampiyonasi?nda sampiyonluk kupasini kaldirdi.

Yabanci transferinin ne kadar riskli oldugunu sanirim herkes teslim eder. Bu risk Trabzon sehri ve Trabzonspor kulübü için çok daha yüksek oranlarda seyreder. Bir yabanci önce Türkiye?ye uyum saglayacak, sonra bir de Trabzon?a uyum saglayacaktir. Bir de bastan beri konu ettigimiz gruplasmalar söz konusu ise varin bu adamin basari sansini siz degerlendirin?

Simdilik söyleyeceklerim bu kadar? Gerekirse daha sonra ilave yapariz?

Kalin saglicakla?

Yorum

• kadirsa_2000
          • 31.05.2004
          • 421

Kiskançlik vardir veyayoktur, o konuda futbolcularin içine girmedikten sonra kesin birsey söylenemeyecegini düsünüyorum. Eger varsada çok büyük bir yanlistir bence. Bence her futbolcunun yeri farklidir, yapabilecekleri farklidir, götürüleride olsa her futbolcunun getirisi de birbirinden farklidir. Örnegin M.Yilmaz - Yattara kiyasi; M.Yilmaz yetenek olaraksonuca etki etme açisindan Yattara kadar etkili degildir belki ama su kesinki bir Yattara da bir M.Yilmaz'in yerini kesinlikle dolduramaz.

Yukarida BesinciMevsim kullanici adli abimiz, maçtan sonraki yorumlari okuyarak ve hakli olarak yaptigi degerlendirmede galip gelinen bir maçtan sonra M.Yilmaz'i kimsenin sormadigini söylemis ama inanin benim A.Gücü maçindan sonrakiyorumumda ilk cümlem "M.Yilmaz nerede?"cümlesiydi.Ayrica M.Yilmaz'in, Ziya Hoca'nin elinde eskiye nisbeten faydalanilabilirligi çok daha yüksek bir futbolcu haline geldigini düsünüyorum.

Biraz konu disina dogru kaymis olabilirim, laf lafi açiyor. Kusuruma bakmayin, saygilar.

Yer BORDO Gök MAVI

Irtibati koparmayalim...

Yorum

• Muhalif
            • 07.06.2004
            • 3403
            • Hatay

nafiz e, bülent abi ye tesekkürler yorumlari için.. torun un-gerçek adini bilmedigimden böyle hitap ediyorum- yazisi için de ayrica tesekkürler.. kanaatimce ilk yorumu bu sekilde olsa gereksiz bir polemik yasanmayacakti aramizda...

bu konuyu çok düsündükten sonra tasidim buraya.. hersey iyi giderken iyi.. fakat mühim olan satir aralarini okuyabilmek.. yattara basit bir örnekti.. yattaraya -kisisel fikrim- sürekliligi olmadigi için hep tereddütle bakmistim.. hala da öyle aslinda.. ama meselenin yattara olmadigi anlasiliyor herhalde o bir örnek... çok eski tartismalara kadar gidebilir bu konu.. zaten bülent abi de bahsetmis yukarida... bir zamanlar ünal-hami sultasi vardi takimda.. ben bunun bir gökdeniz ve dahi fatih sultasina dönüsmesinden korktugumu belirtmek istedim aslinda.. ki isin ileri safhasi trabzonlu-trabzonlu olmayana kadar gidebilir... bugün hasan üçüncü ve m. yilmaz için yattara yi ikinci plana iten yaklasim yarin hasan için adem i iter.. neden olmasin... dedigim gibi ben ufakta olsa takimda böyle bir sey görüyorum gibi.. ama hüsnü kuruntum da oilabilir.. öyle olursa ne mutlu.. çünkü hiç bir sekilde takimimizda olumsuz hava yoktur ve ben duygusal yaklasmisim der geçerim..

aslinda bu fikre birden varmadim ben de.. mesela serbest vurus konulari.. ne zaman güzel bir yerde serbest vurus olsa gelip fatih ve gökdeniz ikilisi topun basindakini uzaklastiriyor.. ve klasik olarak aut ile sonuçlaniyor vurus.. bu aslinda ziya dogan i ilgilendiren bir konu bence -ki dogan in hatalari konusuna yazmistim- bildigim maça çikarken penaltici, frikikçi v.b hepsi belirlenir... ama bizde öyle bir sey yok.. bakiyorsunuz fatih veya gökdenizden topun basina önce kim gelmisse o vuruyor.. hatta biraz daha namüsait açi falan olursa -büyüklük gösterip- thijs e birakiyorlar topu! en azindan simdiye kadar öyle oldu maçlarda...

demek istedigim bazi seyleri önceden tartismakta yarar olabilir.. ve biraz da dikkat çekmek istedim ne yalan söyleyim.. belki izlerken siz de dikkat edersiniz bu durumlara ve hep beraber ulastigimiz kanaatleri paylasiriz burada.. sonuçta belki de dedigim gibiaçiklanan görüslerden dolayi ben konuyu çok abarttigimi kabul ederim..

ha Allah göstermesin pespese bir kaç kötü sonuç aldiktan sonra açsam bu konuyu asil o zaman provakatör ce hareket etmis olurdum.. ve belki de sirf bu kötü sonuçlarin verdigi etkiyle ister istemez fikrim büyük destek görürdü gerçekte böyle bir sey yokken.. ve yanlis kanaatler sonucu futbolculara degisik gözle bakmaya baslardik...

tekrardan yorumda bulunan herkese teskkür ediyorum... torun adli arkadasa da özellikle sert bir cevap yazip konuyu dah da çetrefilli hale getirmedigi için tesekkür ediyorum..

selamlar..
            #7 King of Kings

Yorum

• TORUN
              • 10.06.2004
              • 208
              • İstanbul

Beyler helal olusun size. Madem böyle sorunlar var o zaman çözümünü yazin. Kusura bakmayin ama benbu konudaki görüsleriniziihtiyatla karsiliyorum. Yoksa sizde malum basinin yaptigi gibi ben dememismiydim, ben yazmamismiydimin pesindemi kosuyorsunuz. Bunlarin varligini yazan ve onaylayan arkadaslarin, sorunu tekrar tekrar yazmalarini degil,çüzüm konusunuyazmalarini öneriyorum. Çözümü nedir? yazin bakalim yolun sonu nereye çikiyor.

Kaçiniz takima ne kadar yakinsiniz? Bu kadar ciddi bir konuyu kusura bakmayin ama yine söylüyorum 6. hislerinizlemi, yoksa ciddi gözlem ve tespitlerin sonucundami yaziyorsunuz.

Söyle düsünün;sabah kalktiniz ve bu konununmalum medyada yer aldigin okudunuz. Ne tepki verecektiniz?Ben size yaziyim burda yazan arkadaslardan biri, hemen bir konu basligi ser........ medya, yine karistirmaya çalisiyor vs. Konunun altina, bu yazdiklarinizin tam karsiti olan bir sürü yorum.

Onlara niye kiziyoruz. Ben hep önce kendime sonra baskalarina bakarim. Galiba sorunumuz bu. Biraz palazlandinmi veya baskalari bir seyler üretmedimi bizler üretmeye kalkisiyoruz. Malesef bunuda erken teshis diye adlandirip tedavi etmeye kalkisiyoruz.Hasta olmadan alinan ilaçlarin yan etkileri bizi gerçekten hasta ediyor. Allahtan basimizda akli selim biri var. Bir kisim eski baskanlarda tipki sizin gibiydi.

Yorum

• Muhalif
                • 07.06.2004
                • 3403
                • Hatay

EVET HAKLISIN TORUN.. BU KONU KAPATILSIN... BIR DAHA DA KONUSULMASIN...

Bu konuyu açan kisi olarak kapatilmasini istiyorum.. Lütfen online olan admin arkadaslar ilgilensin...
                #7 King of Kings

Yorum

• barchu
                  • 24.08.2004
                  • 112

Sevgili Cenk,

Basligi açip, sonra kaçmak yok[img]smileys/smiley2.gif[/img]. Açtin basligi sonuçlarina katlanacaksin. Sana gelen yazilara tek tek, sakin sakin cevap yazacaksin. Hem buraya biz de birseyler yazdik. Baslik artik bizim de malimiz oldu. Topumu alir giderim demek yok öyle.

Sevgiler

Sinan

Yorum

• TSMareNero
                    • 10.06.2004
                    • 227
                    • Almanya

İlk olarak Uni_Ts_Ytu tarafından gönderildi

takimda gökdenizin yattara yi kiskandigi gerçegini kimse gözardi edemez..

gökdenizin agzindan '' golleri ben atiyorum seyirci yattarayi seviyor,deli olacam''

bu cmle gökdenizin agzindan çikmis bi cümle...

sana cok tesekkür ederim. bu yazdiklarini ziganoyli-61 ve ben daha önce bir baskabaslik altinda yazdigimizda herkes kafa yapmayin yazmisti bize ama gercek bu.

tüm problem bizim gökdenizde. bakin bizim diyorum. efendi cok alingan, ah bir bilse dere akar kumu kalir diye...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    Tempesta sul Mare Nero

Yorum

• ibrahim_yattara
                      • 06.08.2004
                      • 1477
                      • textil
                      • Sakarya

İlk olarak TORUN tarafından gönderildi

Beyler helal olusun size. Madem böyle sorunlar var o zaman çözümünü yazin. Kusura bakmayin ama benbu konudaki görüsleriniziihtiyatla karsiliyorum. Yoksa sizde malum basinin yaptigi gibi ben dememismiydim, ben yazmamismiydimin pesindemi kosuyorsunuz. Bunlarin varligini yazan ve onaylayan arkadaslarin, sorunu tekrar tekrar yazmalarini degil,çüzüm konusunuyazmalarini öneriyorum. Çözümü nedir? yazin bakalim yolun sonu nereye çikiyor.

Kaçiniz takima ne kadar yakinsiniz? Bu kadar ciddi bir konuyu kusura bakmayin ama yine söylüyorum 6. hislerinizlemi, yoksa ciddi gözlem ve tespitlerin sonucundami yaziyorsunuz.

Söyle düsünün;sabah kalktiniz ve bu konununmalum medyada yer aldigin okudunuz. Ne tepki verecektiniz?Ben size yaziyim burda yazan arkadaslardan biri, hemen bir konu basligi ser........ medya, yine karistirmaya çalisiyor vs. Konunun altina, bu yazdiklarinizin tam karsiti olan bir sürü yorum.

Onlara niye kiziyoruz. Ben hep önce kendime sonra baskalarina bakarim. Galiba sorunumuz bu. Biraz palazlandinmi veya baskalari bir seyler üretmedimi bizler üretmeye kalkisiyoruz. Malesef bunuda erken teshis diye adlandirip tedavi etmeye kalkisiyoruz.Hasta olmadan alinan ilaçlarin yan etkileri bizi gerçekten hasta ediyor. Allahtan basimizda akli selim biri var. Bir kisim eski baskanlarda tipki sizin gibiydi.

kardes yazdiklarinin çoguna katilmiyorum ve cevaplarimi karismasin diye sirasiyla vereyim..

1. biz buraya biz dememismiydik demek için yorumda bulunmuyoruz. sen yorumlarini sadece önceden tespit edip ''ben dememismiydim''diyebilmek için yapiyorsanve bu konudan ekmek çikaramayacaksan baska topiclerle ilgilen derim...

2. ''sabaha kadar yazsaniz çözüm bulamazsiniz'' gibisinden bir cümle ile bitirmissin ilk paragrafini. sabaha kadar yazip çizip sorunla ilgili bir çözüm bir fikir üretemezsek öteki sabaha veya daha sonraki sabahlara kadar tartisir fikir alisverisinde bulunuruz. ha oda olmadi degilmi beceremedik der kapatiriz.. bundan birsey olmaz deyip kasimaya devam edip yara yapacagimiza en azindan kasimayi birakmis oluruz..

3. bide söyle yazmissin, (Kaçiniz takima ne kadar yakinsiniz? Bu kadar ciddi bir konuyu kusura bakmayin ama yine söylüyorum 6. hislerinizlemi, yoksa ciddi gözlem ve tespitlerin sonucundami yaziyorsunuz) ben buna araliksiz yarim saat gülerim iste senin bmn de yapmis oldugun yorumlarin hiçbirisine bakmadim ama bakar arastirir incelersem ''ciddi gözlem ve tespitler''in sonucu yazmadigin yazilari bulurum diye tahmin ediyorum. yanlismiyim acaba yahu her tartisacagimiz seyi profesöremi inceletecegiz evet arkadaslar takimda akrabasi tanidigi veya habercisi olmayan artik bmn ye yorum yapmasin.. haddinizi bilin!!

4. medya olayina geleyim bahsettigin gibi sabah gazetede bu yaziyi görsem hemen bende derdim se.. medya diye.. çünkü onlarin niyetlerini trabzonspora bakis açilarini biliyoruz.. ama bu konuyu bir trabzonsporlu rahatsiz oldugu için açmissa saygi duyarim..

4. bu konuyu açan kardesime tesekkür ediyorum. bu takimda gerçekten boy göstermeye baslamis olumsuz bir etkendir ama tedavisi bir o kadarda zordur o yüzden bu sorunu çözmeye çalisacak arkadaslara allah kolaylik versin diyorum..

Yorum

• FERO61

ya bi konu acilmis ..tartisalimmi tartismayalimmi diye tartisiyoruz...beyler hersey trabzonspor icin ...

buna nasil bi cözüm bulunur onu tartisalim...

belki bi pankart,belki stadta bi protesto, ne bilim iste cözümünü arastiralim....ama böylelikle de medyaya yem atmis oluruz ) ben vaz gectim.....

ama arkadaslarin da dedigi gibi ..bi yamukluk var olayda...yattara tek seviniyo ,nedense benimde herzaman dikkatimi cekti bu olay....fatih gökdeniz zaten ikiz kardes,yattara kendi atiyo kendi seviniyo,mehmet yilmaz ise herkesle seviniyo golü atana kosuyo)

beyler belkide bu olaylar yattaranin gece hayatindan kaynaklaniyo da olabilir cünkü yattara gözü disarda bi adam,bence büyük takimlarda oynamamasinin da sebebi bu( trabzonspor haric)...ve takimdaki kafa oyuncular evli fatih olsun g.deniz olsun...yani demek istedigim belkide bi mesafe tutmak istiyorlar anlatabiliyormuyum....ibrahim ege olayi gibi bi olayla karsi karsiya olabiliriz....ibrahimi futbolcular takimda istemiyor diye bi söylesi vardi bilmiyorum nekadar dogru ama aynisini yattaraylada düsünüyo olabilirler.....sakat olay

Yorum

• TSMareNero
                          • 10.06.2004
                          • 227
                          • Almanya

demek sende farkina vardin fero. tamam cözüm bulalim ama hersey onlarin arasinda biter. ayrica yattara da evli ve bir cocugu var. biz herkese sahip cikiyoruz ve bende karsiyim böyle tartismalara ama olan takima oluyo...
                          Tempesta sul Mare Nero

Yorum

• ozcilingir
                            • 11.07.2004
                            • 984
                            • Kimya Mühendisi
                            • İstanbul

Gökdenizin Yattaryla problemi var herhalde. Ankaragücü maçinda Yattaraya hiç pas atmadi, Yattarada ona atmadi bunu tribünlerden gördük. Herhalde hocada görmüstür. insallah bu olay çözülür yoksa ,maç kaybettikmi bu söylemler gündeme oturur ve takimda ikilik var v.s hos olmaz. Bu takim kimsenin babasinin takimi degil ,hiçkimse kafasina göre top oynayamaz .BU GÖKDENIZ,FATIH, YATTARA v.s kim olursa olsun ANKARAGÜCÜ maçinda olayi gördüm ve çok korktum. Galip geldik ama ,iste amasi var ya .Neyse .Tüm topçular aklini basina alacak ,yoksa onlarin akillarini basina getirecek sonuçlar aldiklarindami akillanacaklar .o zaman is isden geçmis olacak. ÖRNEKgeçensene sahamizda KONYA ya yenilmeseydik sampiyonduk.

Saygilarimla
                            TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• Muhalif
                              • 07.06.2004
                              • 3403
                              • Hatay

yazmayacaktim.. ama ozçilingir abi de ayni seyleri söylüyor.. ben tv den gördügüm kadariyla gözlemlerimi yazdim..ama sahada görülen de ayni demek ki-ki abimiz futbol takimi yöneticiligi yapan birisiymis- bu konuyu maglubiyetten sonra açmak olmazdi.. ama yine yanlis anladi bir büyügümüz bizi.. sadece konusmakla olmaz çözüm getirin diye de eklemis.. en alindigim nokta ise ben dediydim demek için mi açiyorsunuz bu konulari düsüncesi..

arkadas çözüm getirin diyor... aslinda ben buraya yazmakla çözümü getiriyorum farkinda degil.. nedir? buraya yazip dikkat çekersek insanlar daha hassas olur bu yönlere.. ve bu tip davranislarda bulunanlara taraftarin cephe almasini saglayabiliriz.. yani kastim taraftar hosgörülü bakmazsave bunu da oyuncusuna hissetirirse sorun kendiliginden çözüm yoluna girer zaten.. hangi oyuncu taraftari karsisina almak ister ki...

ve ben dediydim diyecek olsam sl de kaybedilen kiew maçindan sonra yönetim ve yapilamayan transferler hakkinda 10 konu açmam gerekirdi en az.. isteyenler ta sene basindan beri yazdiklarima bakabilir transfer konusunda..

konu kisisellestigi için yazmadim ne zamandir.. yine de isterseniz tartismayabiliriz bu konuyu.. ama küçük düsünmenin sonucu olusan hareketler ve dogurdugu sonuçlarin kahrini biz taraftarlar çekiyoruz düsünseniz ya.. takim yönetim hoca süper, takim içindeki çekememezlikten dolayi basari kaçsa ne olacak?...

neyse.. umarim her sey yolunda gider de bu tür ufak problemler büyümez..
                              #7 King of Kings

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...