son zamanlarda dikkatimi çeken bir konu var takimda.. aslinda geçen hafta barizdi bu.. yattara gol atinca tek basina seviniyor.. fatih-gökdeniz atinca özellikle basta trabzonlu oyuncular olmak üzere komple seviniliyor... bu hafta gökdenizin golünde de baktim hasan-hüseyin-fatih-gökdeniz hemen dörtlüyü kurmuslardi...
thijs i basindan beri elestiriyorum...yabanci dedigin kalbur üstü olmali, o oynayacagina adem i tercih ederim.. ama hasan üçüncüyü degil... ben nedense özellikle trabzonlu oyuncularin hasan üçüncü oynasin diye çogu zaman thijs e pas atmadiklarini düsünüyorum.. hatta mehmet yilmaz için de yattara yi makaslamaya çalisiyorlar da tabi o aradaki bariz yetenek farkindan dolayi pek tutmuyor.. ha su yönden bakarsak demek ki adam kaliteli olduktan sonra isterse 10 kisi de pas atmasin o buldugu 1-2 pozisyonla kendisini herkese ispatlar...belki de bizim futbolcular dathijs gibi siradan bir adam oynayacaginaalt yapidan yetisen kendi yörelerinin çocugu olan hasan oynasin istiyorlar... belki de haklilardir ama onlara düsen herkese esit muamele, karar ise hocanin...
bu konuyla alakali söylenecek çok sey var aslinda... mehmet yilmaz meselesi çok daha derin... bu çocuk çok sans buldu zamaninda her maç oynadi.. oynamasa ve gökdeniz le fatih bozuk oldugunda ariyoruz sadece.. ama iste a.gücü maçi kim sordu m. yilmaz i? zira sonuç iyi.. bir çogumuz -ki arada ben de söyledim- mehmet in hücum presinden bahsediyoruz, rakip savunmayi çikarmiyor diyoruz v.s.. ama biraz objektif bakalim.. hakan sükür ün veliahtiyim falan demisti en son.. bence hiç bir zaman olamaz.. bir kere o boyla 10 toptan sadece 1 ine vurabiliyorsa olamaz... arti kendini son vuruslarda hiç gelistiremedi... açik yüreklilikle söyleyim ben mehmet in suan ki halinden öteye geçecegini hiç bir zaman düsünmüyorum.. zira hüseyin dahi ziya hocanin elinde ne hale geldi ama mehmet de bir degisiklik yok...
bir oradan bir buradan gidiyorum.. aslinda ankaragücü maçindaki arkadaslara takimda benim gördügüm gibi bir seyler görüyor musunuz diye sormak istiyorum dagerçekten hepsi de tezahürat yapmaktan maça bakamamislar...
ve bir baska konu volkan meselesi... su sitede anket açsak kaç kisi volkan, kaç kisi lee der merak ediyorum.. iste volkan in lee için harcanmasi bence türk futbolu adina yazik.. ayni sekilde adem in thijs için harcanmasi da yazik olur.. fakat mehmet yilmaz ve hasan için ayni seyleri söyleyemiyorum.. yattara nin ikisi için harcanmasi yaziktan öte cinayet olur fikrimce..
daha baska görüsü ve tesbiti olan arkadaslarin da katkisiyla geliebilir bu konu.. aslinda belki de birbirimizin dikkat etmedigi yönleri böyle bir baslik altinda toplayabiliriz.. ama sadece takim,hoca,yönetim ile ilgili olursa daha fazla yayilmaz konu herhalde..

Yorum