Diabatenin 4,5 milyon eurosunu kendi cebinden ödemeli!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Başkan Ahmet Ali Ağaoğlu ve Yönetimi İstifa Etmeli mi?
Daraltma
X
-
Düzene uyup, baskanlik yapanlarin bu Kulübe fayda getirmedigi artik ortada degil mi? Gitse kim gelecek? Düzen degismedikce, kafa yormaya gerek yok..takimdan uzaklasan, sagligina büyük katkida bulunur.
Niye mi? Sezonbasi Anadolu takimlarinin yaptigi önemli, nokta transferleri yazmistim, katkilari ortada cünkü kaliteli Oyuncular..sen kimi aldin, niye bunlara bu kadar verdin? Diabate, Afobe, Baker, Marlon hatta Djannini...tek arti Edgar-Hugo ikilisi. Kanga ismi alinmayan Yildiz olarak yillarca dillenecek!
Agaoglu yine konusmaya mi baslamis, niye? Ligin ilk 8 haftasi bizi dograyan hakemler, son bes hafta düzeldi diye mi???“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak thereal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün bu maçı izledikten ve kadroyu gördükten sonra bence istifa etmeli.
Yorum
-
Futbol cahili sen Trabzonspordan değil Türk futbolundan istifa etmelisin futbolla hicbir alakan olmamalı.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yönetim İstifa!
İyi kötü bu zamana kadar destek olmaya çalıştım.
Fakat 3 kuruş kar etme adına milyonluk zarara soktun kulübü.
Olur olmaz adamları doldurdun.
Ve bu başarısızlığı kabul etmeyip üstüne taraftarla resmen dalga geçtin.
Ben artık kabullenemiyorum.
YÖNETİM İSTİFA!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum