Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkan Ahmet Ali Ağaoğlu ve Yönetimi İstifa Etmeli mi?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Diabatenin 4,5 milyon eurosunu kendi cebinden ödemeli!

Yorum

• Bu adam 3 senede Trabzonspor'a ne kazandirdi ? Vizyonu ne ? Hedefleri ne ?

Yorum

• başkan gene röportaj vermiş.. yav yarım gol atalım hemen mikrofon arıyor
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Düzene uyup, baskanlik yapanlarin bu Kulübe fayda getirmedigi artik ortada degil mi? Gitse kim gelecek? Düzen degismedikce, kafa yormaya gerek yok..takimdan uzaklasan, sagligina büyük katkida bulunur.

Niye mi? Sezonbasi Anadolu takimlarinin yaptigi önemli, nokta transferleri yazmistim, katkilari ortada cünkü kaliteli Oyuncular..sen kimi aldin, niye bunlara bu kadar verdin? Diabate, Afobe, Baker, Marlon hatta Djannini...tek arti Edgar-Hugo ikilisi. Kanga ismi alinmayan Yildiz olarak yillarca dillenecek!

Agaoglu yine konusmaya mi baslamis, niye? Ligin ilk 8 haftasi bizi dograyan hakemler, son bes hafta düzeldi diye mi???
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Bunda bu kadar ego ve kibir varken asla istifa etmez

Yorum

• Bugün bu maçı izledikten ve kadroyu gördükten sonra bence istifa etmeli.

Yorum

• derhal pılını pırtını toplayıp gitmeli.
                BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI

Yorum

• İlk olarak thereal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün bu maçı izledikten ve kadroyu gördükten sonra bence istifa etmeli.
                  Kesinlikle

Yorum

• 1dk bile durmamali
                    bu aksam istifa ederse yine adamdir diycem

Yorum

• Yalnızca bugün Fanatik'te çıkan demeçleri bile neden "Trabzonspor Kulübü Başkanı" nâmıyla devâm etmemesi gerektiğini gözler önüne seriyor. 1 Türkiye Kupası için teşekkür ederiz.

Yorum

• Vakti doldu.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Eğer devre arası bu takıma adam gibi 4-5 tane net oyuncu almazsan lütfen bırak git başkan.

Yorum

• Futbol cahili sen Trabzonspordan değil Türk futbolundan istifa etmelisin futbolla hicbir alakan olmamalı.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Yönetim İstifa!

İyi kötü bu zamana kadar destek olmaya çalıştım.

Fakat 3 kuruş kar etme adına milyonluk zarara soktun kulübü.

Olur olmaz adamları doldurdun.

Ve bu başarısızlığı kabul etmeyip üstüne taraftarla resmen dalga geçtin.

Ben artık kabullenemiyorum.

YÖNETİM İSTİFA!

Yorum

• devre arası messi ve ronaldoyu alsa bile istifa etmelidir. trabzonspor tarihine ihanet eden başkandır. usta ve iho bile bu kadar rezil duruma düşürmemişti.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X