Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkan Ahmet Ali Ağaoğlu ve Yönetimi İstifa Etmeli mi?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hiçbir işe yaramayacaktır. Trabzonspor kurumsal bir yönetim anlayışına sahip olmayacak. Camia ortak bir akla sahip olmayacak. Komplo teorileri ile oradan oraya savrulup dururuz. Siyaset falan hikaye. En apolitik adamı ya da en muhalif adamı getirin. Eninde sonunda "Derin yapılar başarılı olmamızı istemiyorlar!" avuntusu her zaman olacaktır. İstanbul takımlarına öykünerek bu kulübün başarılı olma şansı yok. Menajerlik oyunlarında yaptığınız şeyleri gerçek hayatta beklemeniz saçmalığın daniskasıdır.

Yorum

Konu yine yönetim şampiyonluğu sattı safsatasına gelmiş. Sanki bu iktidar öncesi patır patır şampiyon oluyormuşuz veya Ağaoğlu çıkıp alenen iktidar yanlılığı yapıyormuş gibi. Kaldı ki ali KOÇ bile sezon öncesi Cumhurbaşkanlığına çıkıp siyaseti kendi lehine kullanmak isterken, bizim bazı taraftarlar ise hala siyaset miyaset diye kendince fantazi yapıyor. Geçen sezon şampiyonluğu kaybetmemizin %70 sebebi Avrupadan Men kararı almış olmamız ve oyuncuların konsantrasyonunun bozulmasıdır, %20 hakemler, %10 pay da seyircisiz maçlardır. Bizi UEFA’ya şikayet eden de GS idi. Ayrıca Avrupadan Men cezası almış olmamız da başlı başına bir rezalettir ve bu bile istifa gerektirirdi. Neyse artık kulübümüze şampiyonluğu sattı, alenen şike yaptı imalarından vazgeçin zira gına geldi aynı ithamları tekrar tekrar duymaktan
      SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

İlk olarak Murat Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ahmet Ağaoğlu istifasını zaten hazırladı. Şu an tek problem kongreye kadar kim başkan olacak. 2 isim var, birisi Ertuğrul Doğan, diğerisi Mehmet Yiğit Alp. Mehmet Yiğit Alp, Doğan'ın başkanlığını kabul etmiyor, Doğan'da Alp'in başkanlığını. Pandemi döneminden dolayıda kongre ertelenir gibi duruyor. Trabzonspor siyasetten uzak kalmadığı sürece başarılı olma şansı yok. Siyasetten tamamen bağımsız olma şansıda yok. Başkan olma ihtimali bu iki kişiden hangisi siyasetten daha uzak kalacak bu da soru işareti. Fakat Trabzonspor yönetimleri artık babadan oğula geçen bir yer olmamalı, gerçekten faydalı kişilerden bir yönetim kurulmalı. Transferde yapılan yanlış hamleler, tamamen yönetimin hatasıdır. Ünal Karaman'ın gitmesini zaten konuşmak bile yanlış. Trabzonspor tarihinden bugüne küllerinden doğmuştur. Yine doğacacaktır. Bu kulübü artık çıkarları doğrultusunda kullanmak isteyenlere dur denilmelidir.
        Yanlış hatırlamıyorsam Kulüp Tüzüğü'nün 43.b Maddesi der ki; "Başkanlık makamı herhangi bir nedenle boşalırsa, yerine ASBAŞKAN gelir." Bu da demektir ki; Ağaoğlu istifa ederse, Yiğit Alp başkan olur.

*

Olağanüstü kongreye karşıyım. Daha önce de paylaştım, bu yönetime muhalifim. Fakat genel olarak malî işler, geçen sezonki zirve yarışı, Türkiye Kupası, geçen kış Malatya Başkanı ile Fener - Bjk cephesinin limit artışının önünde tek başına durması bence artı hanelerine yazılır ve alkışladım. Lille Başkanı'na "Bozuk paraları saysın" demesi, Alanya'da saha içinde adam kovalaması, yabancı sınırına destek vermesini vs. eleştirdim. Usta'nın alacakları konusunda, kafasına göre karşılığı olmayan borcu silmesi ve kulübün men ceza alması kabul edilemez bir hataydı, üzerinde pek durulmadı. Büyük bir prestij kaybıdır bu Trabzonspor için.
        Ne siyah ne beyaz yani... Öyleyse, kongre zamanında yapılsın. Hazır adaylar varsa; listelerini de olgunlaştırsınlar, projelerini (Hocalarını, üç yıllık hedeflerini, pilot takımlarını, alt yapı hocalarını, sponsorlarını vs.) duyursunlar. Önlerinde koca bir yıl var. Kongrede oy hakkına sahip olanlar da buna göre tercihini yapar.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Sayın Ağaoğlu'nu başarılı görmüyorum. Popülist söylemleri nedeniyle tasvip etmiyorum. Oyda vermedim kendisine ( hiç birine vermedim )

lakin bugün istifa ederse yönetim krizi çıkar. Pandemi nedeniyle kongreler ertelendi. Kovit -19 un 2021 yazından önce ( kış aylarına kadar tam olarak kontrol altına alınamayacağı da söyleniyor) kongre yapılmasıda imkansız gibi görünüyor...

peki yönetim giderse yerine kim ne nasıl gelecek büyük bir soru işareti...
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sayın Ağaoğlu'nu başarılı görmüyorum. Popülist söylemleri nedeniyle tasvip etmiyorum. Oyda vermedim kendisine ( hiç birine vermedim )

lakin bugün istifa ederse yönetim krizi çıkar. Pandemi nedeniyle kongreler ertelendi. Kovit -19 un 2021 yazından önce ( kış aylarına kadar tam olarak kontrol altına alınamayacağı da söyleniyor) kongre yapılmasıda imkansız gibi görünüyor...

Kayyum atasınlar,bu başkan ve yönetimden on kat iyi yönetir.
            • Memento mori

Yorum

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu durumda çeyrek mafya iho ya da aynı kalibrede bir başkan gelir gibi duruyor. Ben de sadece bu nedenden başkanın hatalarından dönmesini istiyorum ama pek umudum yok.

Yorum

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başakşehir ile bizden önce GS yarıştı.
                GS nin Başakşehir'den büyük 2 güncel gücü var, biri lobisi diğeri tribün desteği.
                İkisini de kullandı ve ezdi geçti.

Trabzonspor'un ise sadece tribün desteği vardı.
                Pandemi sebebi ile o destek yok olunca pandemi sonrası süreçte takım kalitesi daha yüksek olan Başakşehir aldı yürüdü.

Amma komplo teorisi döşediniz dibine.

Bu kadar komplike değil hayat.
                tabi ya gs şampiyon olunca lobisi ile ibfk şampiyon olunca kalitesi ile bu kadar iki yüzlü değil hayat.

hakemler lime lime doğrarken bizi hayat iyiydi bazılarına.
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tabi ya gs şampiyon olunca lobisi ile ibfk şampiyon olunca kalitesi ile bu kadar iki yüzlü değil hayat.

hakemler lime lime doğrarken bizi hayat iyiydi bazılarına.
                  He he, illuminati vardı karşında. Mason lobileri şer ittifakı kurup, tapınak şovalyeleri ile ayin yaptılar.

Başakşehir takım kalitesi ve kadro genişliği olarak bizden de iyiydi, şampiyonluğu kaybettiği sene Gs'den de iyiydi.
                  Ama bu farkı Gs'ye karşı sonuç getirmedi. Hem lobisini kullandı Gs hem de tribününü.
                  Gs-Başakşehir maçını göz ucu ile izlemiş biri bunu hemen anlar.

Biz tribün ile ortak olduk şampiyonluğa.

Ama pandemi sürecinde tribün desteği gitti. Bir de avrupadan men cezası patlayınca motivasyon sıfırlandı.

Bu kadar basit bir meseleyi kompleks hale getirmeye çalışıp yanlış sorunlarla uğraşmak zorunda bırakmayın takımı da camiayı da.

Bu takımın sorunları ayan beyan ortada!!!

Yorum

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    He he, illuminati vardı karşında. Mason lobileri şer ittifakı kurup, tapınak şovalyeleri ile ayin yaptılar.

Başakşehir takım kalitesi ve kadro genişliği olarak bizden de iyiydi, şampiyonluğu kaybettiği sene Gs'den de iyiydi.
                    Ama bu farkı Gs'ye karşı sonuç getirmedi. Hem lobisini kullandı Gs hem de tribününü.

Ama pandemi sürecinde tribün desteği gitti. Bir de avrupadan men cezası patlayınca motivasyon sıfırlandı.

Bu kadar basit bir meseleyi kompleks hale getirmeye çalışıp yanlış sorunlarla uğraşmak zorunda bırakmayın takımı da camiayı da.

Hakemlerin yanlış kararı yadsınamaz

Bu da camia olarak bir ibk ile başa cikamayacak kadar güçsüz olduğumuzu gösterir. Zira ibk ya bize yapılan hakem hatasının yarısı bile yapılmadı
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Başkan bence istifa etmemeli görevinin sonuna kadar durmalı. Seçimle gelen seçimle gider

Ama şu garabet Aralık'ta kongre rezilligini ısrarla değiştirmemek heral TS amatorlüğün, TS nin rezil rüsva bir kulüp oluşunun başka bir tezahürü.

Kongre Mayıs ayında yapılır yeni gelen yönetim transferini hazırlığını yapar lige başlar.

-Yok ama dünyanın en boyyug kulübü olan TS kulübü seçimli kongresini ısrarla Aralık'ta yapar, yapmalıdır.

-neden Aralık
                      Cevabı yok koskoca yok.

Yorumum şudur ısrarla aptallar tarafından yönetildiğimizden bir seçimli kongreyi lig sonuna alamıyorlar lig ortasinda yapıyorlar ki o sene TS hiçbir şey yapamasın boşa giden bir yıl olsun
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hakemlerin yanlış kararı yadsınamaz

Bu da camia olarak bir ibk ile başa cikamayacak kadar güçsüz olduğumuzu gösterir. Zira ibk ya bize yapılan hakem hatasının yarısı bile yapılmadı
                        Hakem hatası yoktur demedim.

Bütün konuyu hakem hatalarına indirgeyip asıl sorunları gözardı etmeyin dedim.

Yorum

• Ağaoğlu devam etsin. Ancak Yiğit Alp kesinlikle uzaklaştırılmalı.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ağaoğlunun paralı askeri. Başkanın aleyhine tek kelime etmiyor.

Bu transferleri Taraftar mı yaptırdı? Taraftarın tek israr ettiği Vitor Hugoydu! En iyi transfer kim çıktı bu sezon?

Haklısınız. Taraftar suçlu. Bu transferleri bu kadar ucuz futbolcuları alanlar taraftar. Başkan Ağaoğlunun hiç suçu yok.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tabi ya zaten 2011'de şikede yok camianın sorunları ayan beyan ortada!
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X