Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Kisim Satilmis Basin;Neredesin!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Doping iddiasi sok etti!
    Fotomaç

Gine Milli Takimi Teknik Direktörü Patrice Neveu'nun ilginç iddiasi Trabzon'da ortaligi karistirdi. Neveu, pazar günü katildigi bir televizyon programinda Yattara'ya Gine milli maçi öncesi Trabzon'da bir igne yapildigini ve bu igne dolayisiyla oyuncusunun performans düsüklügü yasadigini söyledi. Telefonla programa baglanan Trabzonspor Basin Sözcüsü Ibrahim Sahin ise, soguk alginligi olan Yattara'ya serumla birlikte vitamin tedavisi yapildigini söyledi. Ziya Dogan ise, Neveu'ya Yattara hakkinda bilgi verdigini hatirlatarak, "Yetenekli bir oyuncu ama kötü maçlar sonrasi hep mazeret bulur. Neveu onu tanimadigi için yanlis anlamis olmali" yorumunu yapti.
    Osman SISKO
    Yukarikadaki haber fotomacdan

Ne bir kaynagi var dogru durust nede dopinge dair bir bulgu bu haberi yapan tam bir o.c dir baska birsey demiyorum. Bu Istanbul basininda hicmi seref yok birader. Yuh ya. Bu haberde bir satir dogruluk payi gosteren var mi aranizda?Kimdir bu osman sisko TS muhabirimi?

Yorum

İlk olarak ozgur tarafından gönderildi

Doping iddiasi sok etti!
      Fotomaç

Bu Istanbul basininda hicmi seref yok birader. Yuh ya.

Yok birader,hiç yok.
      ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

istanbul medyasinin komple, istisnasiz vesüzmeorospu çocuklarindan olustugu konusundan hiç bir süphem yok ama, bu haberi yayinlayan ZTAR TV de bu orçolarin en önde gidenidir...

su meshur pieere van hoijdonk nerelerde bileniniz var mi? hani su her maç 90 dk kiçina motor takmis gibi sahanin dört bir yaninda kosusturup duran kahraman... ne oldu niye kizaga çekildi acaba, bilin bakalim!!!!

bu orospu çocuklari asil bomba haberi gizlemek için bu palavrayi öne sürüyorlar... benim kulagima gelenler: hoijdonk'un doping kullandigi ortaya çikmis ve yönetim olayin örtbas edilmesini istiyormus, daum ise gönderilmesini..

bu orospu çocugu fener yalakasi medya, benim bile haberdar oldugum bu hoijdonk haberlerini nasil atliyor da, negatif haberler disinda agzina bile alamadigi Trabzonspor için özel doping hikayesi uyduruyor?... çildirmamak elde degil.

(ulan biz ne kadar büyük bir camiayiz bee. ne biçim bir düzene karsi mücadele veriyoruz, su halebak!!!!)Edited by: Aniketus
        At hirsizi

Yorum

Dün gece Star Tv' de Yatara konusunun islendii programi izledim. Aslinda bariz bir sekilde Fransiz Tek. Dir. Neveu' un bosboazliindan ( bulabildiim en hafif kelime bu ! ) kaynaklanan bi durum bu. O kadar içi bos kelamlar ettiki katildii programda fenerli yorumcu Ziya SENGÜL vede diger galatasarayli yorumcu bile tepki gösterdi. Maçtan bir gün önce igne olmus diyor Neveu yorumcular ise bir gün öncesinden doping ignesimi olur, koskoca bir camiayi töhmet altina sokuyorsunuz diyor. Uzun uzadiya anlatmiim kisacasi aslinda kabahatin en büyüü bizim Yattara' da.!!! Ziya Hoca' da baglandi programa. Oda Yattara' nin kötü oynadii maçlardan sonra sürekli sebepler siraladiini hatta birazdaYattara' yicahillikle itham etti. Bu programi izledikten sonra Fatih' in bi ara laf arasindaYattaraiçin ayni ithamda bulunduu aklima geldi. Sanirim maalefsef Yattara hakikatende itham edildii gibi biraz cahil.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

İlk olarak denizci61 tarafından gönderildi
            Yukarida yazilanlarin hepsini okudum...Ve bir kez daha anladim bizim sampiyon olmamiz o kadar önemliki bu ülke için...Biz Trabzonspor taraftarlarinin 20 yillik sampiyonluk hasretini bir kenara birakin bu ülke için çok önemli..Haksizligin, tekelciligin karsisinda bir duvar olacak bizim sampiyonlugumuz...Türk futbolunun bu les kargalarina kalmamasi adina, serefiyle oynayan, bu isten ekmek yiyen diger anadolu kulüplerimizin topçulari adina, fair-play adina, ahlak adina, spor adina, tarafsizlik adina, sözüm onamedya adina Sampiyon olmaliyiz...Bu ülkenin Trabzonspor'un sampiyonluguna ihtiyaci var...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

BIZLER YALNIZ VÜCUDUMUZDAKI TRABZONSPOR KANI VE GENLERI IÇIN SEVMEDIK BU TRABZONSPORU. TRABZONSPOR. SERMAYENIN HÜKÜMRANLIGINA DUR DIYEN. SERMAYE KÖPEKLERINE ANADOLUNUN ÇARPMIS OLDUGU EN BÜYÜK TOKATTIR. DENILIYOR KI ATATÜRK FENERBAHÇELIYMIS. FIS. ATATÜRK TRABZONSPORU EGER GÖREBILSEYDI GAFLET DALALET IÇINDE OLAN O ISTANBUL EZIKLERINE HAYKIRA HAYKIRA ILAN EDERDI TRABZONSPORLULUGUNU. BU ADI DÜZEN IÇERISINDE. DÜZENE KARSI ÇIKAN TEK TAKIMDIR TRABZONSPOR. HER ZAMAN BAS KALDIRDIK. HIÇ BIR ZAMAN DA EZILMEYECEGIZ.ZIYA DOGAN BIRAKMIS. TIN. BIZ BU MÜCADELEYI KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR SÜRDÜRECEGIZ. BU ONURLU DAVA YER YÜZÜNDE BIR TEK TRABZONSPORLU KALANA KADAR DEVAM EDECEK. ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK.
            İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

İlk olarak Golge_Oyunu tarafından gönderildi

Dün gece Star Tv' de Yatara konusunun islendii programi izledim. Aslinda bariz bir sekilde Fransiz Tek. Dir. Neveu' un bosboazliindan ( bulabildiim en hafif kelime bu ! ) kaynaklanan bi durum bu. O kadar içi bos kelamlar ettiki katildii programda fenerli yorumcu Ziya SENGÜL vede diger galatasarayli yorumcu bile tepki gösterdi. Maçtan bir gün önce igne olmus diyor Neveu yorumcular ise bir gün öncesinden doping ignesimi olur, koskoca bir camiayi töhmet altina sokuyorsunuz diyor. Uzun uzadiya anlatmiim kisacasi aslinda kabahatin en büyüü bizim Yattara' da.!!! Ziya Hoca' da baglandi programa. Oda Yattara' nin kötü oynadii maçlardan sonra sürekli sebepler siraladiini hatta birazdaYattara' yicahillikle itham etti. Bu programi izledikten sonra Fatih' in bi ara laf arasindaYattaraiçin ayni ithamda bulunduu aklima geldi. Sanirim maalefsef Yattara hakikatende itham edildii gibi biraz cahil.

yattara yayina baglanip fransiz hocanin dediklerini onayladimi?

Yorum

bu insanlar toptan serefsiz
                esrarengiz

Yorum

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
                  İlk olarak Golge_Oyunu tarafından gönderildi

yattara yayina baglanip fransiz hocanin dediklerini onayladimi?

Yattara baglanmadi da sanirim Ibrahim SAHIN' di programa baglanan oda kulüp doktorlariyla görüstüünü, maçtan önceki günlerde Yattara' da kirginlik olduunu ona bagli olaraktan vitamin ignesi ( ki böyle rahatsizliklarda uygulanan tedavi buymus vs. ) olduunu ( hatirlarsiniz maçtan önce rahatsizlii olan futbolcular için kullanilan '' igneyle çikti '' olayi bu [img]smileys/smiley1.gif[/img]) ve pek söylemek istemedi ama Ibrahim SAHIN' de Yattara' nin yanlis anlatmis olabileceini ( durumu kuratrmak denir buna ) söyledi. En azindan benim hatirladiklarim bunlar...
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

biz de ne yapacagimiza karar veremiyoruz ki. ayni basin organi trabzonspor falancayi alacak diye haber yaptiginda burda o futbolcu hakkinda yorumlar yapiliyor. yok söyle iyi yok böyle kötü.

anlamadim gitti. itibar etmeyin arkadaslar. hiç bir habere itibar etmeyin. tepki verilecek haberleri ise daha resmi dille ve yollarla zaten yapiyoruz.

sallamayin artik su basini. SALLAMAYIN. 1500 kere mi söylücez ya. adamlarin dikkati çekmek istedikleri yöne hemen gidiyoruz. yeter artik. ben artik istanbul basinina kizmiyorum, duyarli davrandigini zannedip oyuna gelen trabzonspor taraftarina kiziyorum. bakin bir daha söylüyorum: SALLAMAYIN!!!
                    Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

Programa baglanan GINE milli takiminin teknik direktörünün olmadigi, mmenejerlerin bir oyunu oldugu gazetelerde aöiklandi. Bu SERHAT ULUYAN bakalim yarin nasil bir haber daha uyduracak.

Saygilarimla
                      TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

(UEFA)

Yorum

Çok itici bir dombik,yönetim arasın TRT'yi.

Yorum

boris yogurduseven denen yavsagin 10000% hakli olmasi durumunda bile kendisine zerre saygin sempatim olmaz... bu üslupla fb gs camîalarindan birine de konussun bakalim... Istanbul basinini bogazina kadar yalayip yutan utanmaz rezil... zorla Senolcu yapacaklar adami yau
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X