Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Kisim Satilmis Basin;Neredesin!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir Kisim Satilmis Basin;Neredesin!..

"Ben Fenerli?yim"

Kiralik olarak Baskent ekibinin formasini giyen Yusuf, ?Ben, Fenerbahçeli?yim. Insallah geriye dönecegim. Ancak su anda Ankaraspor?un ekmegini yiyorum ve takimim için elimden geleni yapacagim. Biz puan alalim, Fenerbahçe sampiyon olsun? diye konustu.

"Yenilsekde Üzülmem"

Ankaraspor Baskani Melih Gökçek "Babam F.Bahçe'liydi ve biz de F.Bahçe'li olarak büyüdük.Aileden Fenerli'yiz yani.Benim için zor bir gün olacak ancak yensek de yenilsek de üzülmeyecegim."

fanatik.com.tr
    ____________________________________________________________ _____________________

Hatirlarsaniz geçen sezon sonlarina dogru medya nasil da yüklenmisti üzerimize.Efendim Hakan Sükür nasil dermis Trabzonspor'un sampiyon olmasini isterim diye.E.Gürsoy nasil bu yönde açiklamalar yaparmis.Efendim ligin son iki haftasinda Fenerbahçenin karsilacagi rakibi Denzilispor'un hocasi nasil açiklarmis gönlünün Trabzonspor'un sampiyonlugundan yana oldugunu.Daha neler neler,yok Karadeniz dayanismasi,olmadi Anadolu Birligi vs.Olasi Trabzonsor sampiyonlugu saibelimis.Sonradan potaya giren Trabzonspor'un daha önceki maçlarina kimsenin ilgi göstermedig için önceki karsilasmalarinda Trabzon'lu Ulusoy Federasyonunun Trabzonspor'a iyi hakemler gönderdigi,bir çok maçini bu sekilde kazandigi,yoka Trabzonspor'un üst üste 10 maç kazanacak bir takim olmadigi...

Iyice bunalmis ve maçlara konsantre olmaktan çok bu tür haberlerin olusturdugu psikolojik havayi dagitmakla ugrasmistik.Sonunda da Gs'yi üzerimize öyle bir hava ile saldilar ki maç bizim galibiyetimizle bitseydi kimse inanmayacakti bu maçin sikesiz olduguna!

Gün geldi bugün FB-Ankaraspor maçi öncesi yapilan açiklmalara bakar misiniz?Geçen seneki açiklamalara rahmet okutacak cinsten.Ben bu açiklamalara bakarak Ankaraspor Fenere yatacak demiyorum.Hiç bir futbolcunun böyle bir sey yapmayacagina inaniyorum.Buna en yakin iki örnek bizim TS-Gs maçi ve Geçen sezon D.Bakirspor formasi giyen kaleci Senol 2-2 biten FB-D.Bakir maçindaki oyunudur.Benim tepkim bu tür açiklamalara sizofren bir tepki veren tarafli bazi görsel ve yazili basinin bugün bu açiklamalari çok siradan bir habwer gibi vermesinedir.Ama biz biliyoruz ki Ist. basininin ve Ist. takimlarinin serefi yoktur.Onlar için üç sülükler adina yapian her yol mübahtir.Onlar etik metik de dinlemez ve kimse de bir sey demez!

Ama biz deriz çünkü biz delikanliyiz,bizler bu ülke için en çok sehit vermis bir bölgenin çocuklariyiz,biz Türk futbolunda çag kapatip,çag açmis bir takimin taraftariyiz.E o kadar da farkimiz olsun.
    ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

O YUSUF FENERBAHÇE IÇIN SÜLALESINI VERIR BILADER ÇÜNKÜ ADAM SEREFSIZIN TEKI.ONUN YAPTIINI HAKAN YAPTI..OOOO EFENDIM MEDYA ÖYLE YÜKLENDIKI.VE AYNI MEDYAYI YUSUFA YÜKLENIRKEN GÖRMEK ISTERIM.AMA HIÇ SANMIYORUM (O.Ç ISTANBUL BASIN A.S.BUNUDA YAZIN)
    KALKINMA/TRABZON \"Muzzy\"

Yorum

Serefsiz istanbul medyasi hadi yazsaniza adi köpekler. O mikrofonlar o kalemler bi tarafiniza girince anlayacaksiniz objektif olmanin ne demek oldugunu.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

ADAMLAR SERFSIZ BASIN DIYORUZDA HAKSIZ DEMIYORUZ..

Yorum

bunlarin alayi serefsiz adi köpek. bunlari tartisma konusu bile yapmak bunlari yüceltir.

Yorum

YÜCELTMEKLE KALSA IIDIR KARDESS.EEE NAPCAZ KONUYUMU KAPATACAZ

Yorum

Bunlar ezigi sisiriyorlar...Sonra birileri gelip...PAT!!!!!!!!!! diye patlatiyor....[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

benim yazimin altindaki imzayi okuyun yeter
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

HELAL SANA YAKISIR..

Yorum

G.ANTEP -FB maçinda sahay seyirci girer Rüstünün yanina kadar sokulup Rüstüye sarilir hiç medayada haber bile yok.

BJK seyircisi kendi arasinda kavga eder.Sahaya yabanci madde atar TV deki kendini yorumcu zanneden sarlatanlar gayet dogal seyler derler.

Istanbulda Futbol cinayetleri islenir gayet dogaldir.

Amma Trabzonda o olaylarin 10 /1 i olsa kiyamet kopar.FB nin tinercileri olay çikartir Trabzon seyircisine mal edilir.Hatta ve hatta medya Gürcistan maçinda sanki Trabzonlular gürcü bayragi açmis gibi mansete tasiyan serefsizlerden ne beklersiniz.

Bunlara M.ALI YILMAZ gibi adamlar lazim.Elpençe divan durup kapisinda köpek gibi beklesinler.
                    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

SEN NE TAKIYON FENERIYA SALLA BAK BEN SALLIYORUM SENDE SALLA

Yorum

gastelerde yer alan

basin ve yayin ahlak ilkelerine bagli kaliyoruz

yazisini bunlara yedirmek lazim .. ne tvlerde bu açiklama var nede baska yerde.

geçen sene giray bulak'i ve hakan sükürü ergun gursoyu dillerinden düsürmediler

bunlar tam SEREFSIZ YA baska denecek kelime yok..

Yorum

biraz ruhlu oynayinca nasil oldugunu dün diyar maçinda gördük.e samet hocada bjk tasli.ama o senol denilen ezigin ne yapacagi belli olmaz
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yapsinlar kardesim yapsinlar herkes icinden geceni söylesin.Benim isim Yusuf u,ona ekmek yediren takimini ve de yalakasi oldugu Fenerbahce yi yenip sampiyon olmak.Varsin onlar aralarinda hediye etsinler puanlari; ben ikisini de paketlemedikten sonra, varsin sampiyon olsunlar.

Medya mi?Ben zaten biliyorum medyanin ne oldugunu da; bilmeyen Istanbullular a anlatamadim.Simdi burdan büyük harflerle yazsam kac yazar!!

Yorum

bir sampioyn olalim...........

ahhh ahhhhhhhhh ins. görecekler sonra !!!!!!!!!!
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim