Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dk. 85... OH BE!... Öyle mi avea?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vodafone Galatasaraya 50 milyon euroya 5 yıllık sponsor olacakmış..
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      vodafone Galatasaraya 50 milyon euroya 5 yıllık sponsor olacakmış..
      son duyduguma gore;gs şampıyonlar ligine gıdemedı dıye,anlasma iptal olmus..
      ama biz kesinlikle anlasmalıyız vodafone ile..hem ıyı para alınabılır,hemde aveanın yaptıgı terbıyesızlıge kayıtsız kalınmıs olunmaz..
      Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
      Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Hattımı kullanıyorum ve sonuna kadar da TRABZONSPORLUYUM.
        febenin şampiyonluğunun bizim maça denk gelmesi nedeniyle böyle bir reklam ortaya çıktı.Reklamdan nefret ettim ama bu reklamda bir kasıt olduğunu düşünmüyorum.avea her zaman ki gibi saçmalamış.
        İptal ettirmem için bir sebep göremiyorum.Sponsorumuz olduğu için hattımı(aycell iken almıştım)almadım ve reklamıda kasıtlı yaptıklarını düşünmüyorum.Bu nedenle iptal ettirmiyeceğim.
        Kendinizde hangi mantıkla sizin gibi düşünmeyen ve hissetmeyen kişilerin taraftarlığını sorgulama hakkına sahip görüyorsunuz onu da anlamıyorum.
        Sonuna kadar TRABZONSPORLUYUM ve hattımda avea.
        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
        Sizler var ya .....

Yorum

• ne alakası var ya sende öyle bi dedinki ben avea kullanıyorum ne yapacaz şimdi??
          En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 29.05.2007, 00:30.
          ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
          **ARSİNLİ AKREP**
          **61*77**

Yorum

• İletişimcinin İletişim Sorunsalı !

O ilanı gazetelerde ben de görmüş ve çok yadırgamıştım. Ancak, uzun zamandır foruma doğru dürüst göz atamadığım için bu başlığı görmemişim. Az önce tesadüfen gördüm, hemen giriştim yazmaya.

Evet biraz geç oldu ama olsun. Hiç olmazsa Aveacılar anlar yaptıkları yanlışın iki gün sonra unutulmayacağını... Üzerinden uzun zaman geçtikten sonra bile bu yanlışı hatırlatacak, yüzlerine vuracak bir Trabzonsporlunun mutlaka çıkacağını...

Gerçi Avea benim muhatabım değil. Zaten hiçbir zaman kendilerine muhatabım olma imkan ve şansını vermedim. Ne aboneleri oldum ne de aboneleri olmayı düşündüm. Bundan sonra da düşünmüyorum.

Ortaya çıktıkları günden beri kurumsal imajlarından hiç hoşlanmadım. Ne logolarını, ne markalarını ne de reklamlarını beğendim.

Sırf o logoları yüzünden canım Trabzonspor formamı seve seve giyemiyorum. Bence çok kötü bir tasarımı güzelim formamıza hiç yakışmıyor. Hatta bence diğer takımların formalarına da yakışmıyor. Ayyıldız mıdır, nazar boncuğu mudur nedir o amblem Allah aşkına?

"Avea" ne demek hiç bir zaman anlayamadım. "Aria'nın A'sı ile Aycell'in A'sını birleştirerek marka yapmak hangi akla hizmettir bilemedim. Taşra kasabalarında falan eşraftan iki birader babadan kalma ticarethaneyi şirkete dönüştürürler de bir de havalı isim bulalım derler ya... Hemem adlarının baş harflerinden firma ünvanı yaparlar. Mesela büyük birader Hamdullah, küçük birader Abdullah olsun : H & A İnşaat Turizm Otomotiv Dayanıklı Tüketim Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şti.” Bilmiyorum işte...

Hele ki Avea reklamları... Yaratıcılığı ile, esprisi ile, vermek istediği mesajı güçlü ve unutulmaz bir şekilde verebilme özelliği ile aklınızda kalmış bir tane Avea reklamı var mı sizin? Benim yok... Klişelere bağlı formatlar hep... Yıllar yıllar önceki Türkcell veya Telsim reklamları, bunların sloganları hala aklımda; valla şimdi tekrar düşündüm “ne reklamdı be!” diyebileceğim bir tane Avea reklamı yok.

Tüm bu göstergelere bakıyorum ve kendi kendime diyorum ki : Yeni ekonominin en gözde sektörlerinden birinin büyük oyuncusu olmaya soyunan bir şirket, şöyle iç ısıtan veya kalite ve güven hissi uyandıran bir marka imajı oluşturmada sorunlar yaşıyorsa, bunların verdiği hizmetten de şüphe duyarım. Bu kadar sıradan logoyu, markayı ve reklamları kendine uygun gören şirketin yönetim, pazarlama ve rekabet vizyonu beni şüpheye düşürür. Daha logoda, markada, reklamda tökezleyen bir şirket; büyük teknolojik altyapı gerektiren, teknik ve idari yönü oldukça karışık bu hizmet alanında beni nasıl tatmin edebilir?

Böyle düşününce de adamların verdiği bu reklamı yadırgamıyorum. Yukarıda dedim ya; herhalde vizyon meselesi. En basitinden şu hesabı yapmış olmalılar: “Trabzonspor taraftarları kaç kişi? 100 kişi. FB taraftarları kaç kişi? 250 kişi. Biz bu reklamla tüm Trabzonsporlular’ı kaybetsek ama tüm FB’lileri kazansak nette 150 kişi kardayız. Zaten FB’liler daha zengin, onlar 50 YTL’ye kale arkası bileti alıyorlar, Trabzonsporlular 15 YTL’ye maraton bileti alamıyor. Telefon görüşmeleri de ona göre olacaktır tabii... O zaman verelim bu reklamı, bakalım hesabımıza....”

Aksi durumda kimse böyle reklam yapmaz. Reklamda, rekabette rakibine bile saygı gösterirsin. Bunlar değil rakiplerine, mevcut ve potansiyel Trabzonsporlu müşterilerine saygı gösterme gereği duymamışlar. Gerçekten anlamıyorum, nasıl çıkmaz içlerinden “yahu böyle reklam yaparsak Trabzonsporlular’ı incitmiş olmaz mıyız?” diyen birisi?

Çıkmıyor demek ki... Vay be!...
            Sürekli dogru yönü gösteren tek yildiz KUZEY YILDIZIDIR !

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              asıl sorulması gereken bizimkiler niye sessiz kalıyor bu duruma.
              İyide bizimkiler nerede ses çıkardı da bunda ses çıkarsınlar...
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• başlığı yeni farkettim... öncelikle hemen söyleyeyim, bu konuda kesinlikle ve kesinlikle Tunga'ya katılıyorum... böyle reklam olmaz... böyle mizah da olmaz... eğer sen sadece Fenerbahçe'nin sponsporu isen o zaman bir nebze üzerinde düşünülebilir ki, o zaman bile ne kadar "etik" olduğu tartışılır bu tarz bir reklamın...

madem bir kaç kulübün sponsorusun, o zaman eşit mesafede duracaksın her birine... hatta Tunga'nın da ısrarla altını çizdiği gibi sponspordan öte "ana sponsor"...

sen yine desteğini ver, reklamını yap, buna bir şey diyen yok... ancak bunu yaparken başka bir camiayı da rencide etme... onları yok sayma... olaydaki kilit nokta budur benim açımdan...

yine bazı değerli renkdaşlarımız demiş ki, "biz şampiyon olsaydık bize de böyle yaparlardı"... ya arkadaşlar Fenerbahçe için yapınca "tü kaka", bizim için yapınca "oh ne ala" mıdır olay?... olayın kendisi yanlış zaten, biz şampiyon olsak ve bunlar yine böyle bir reklam yapsa doğru mu olacak o zaman?... "yanlış" tektir; sana göresi bana göresi, ona göresi buna göresi olmaz... yani tutarlı olmak lazım, değil mi?...

neticede yapılan şey bütün bir camiaya karşı yapılmış bir terbiyesizliktir diye düşünüyorum... ayrıca hiç de profesyonelce değil...

sevgi ve saygılarımla...
                "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  FeBE nin stadının önünden geçtim bugün Avea nın kocaman panosu ''sadece 100.yılda değil devamlı yanınızdayız'' gibisinden bir şey yazıyordu rengide sarı ve öteki.yuh diyorum başka bir şey diyemiyorum.Biri buna dur desin
                  "Sari ve öteki" Inanilmaz bir yaklasim. Bir insan onlara olan gicigini bir sayfa dolusu yaziyla belirtmek yerine böyle bir sey yazsa yeter. Tebrik ediyorum.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Tekrarlayayım. Adam senin ANA SPONSORUN! ANA SPONSORUN! ANA SPONSORUN!

ANA SPONSORUN! Adamı ANA SPONSOR yapmışsın da, protesto etmek mi "ciddiye almak" oluyor?

Ana sponsorun bunu yaparsa... Eh artık......

TRABZONSPOR markasının ne demek oldugunu hala idrak edememiş olanlar varsa yapılan reklamın normal oldugunu soylemek istiyorlarsa mumkunse yorum yapmadan önce TRABZONSPOR'un nasıl bir marka oldugunu iyi bi araştırsınlar..

Tunga abi teşekkürler tepkin ve topikin için yanındayım..
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• arkadaşlar olur olmaz her şeye verilecek tepki yarın öbürgün haklı olduğun bir konudaki haklı tepkini ciddiyetsizleştirir.onun için olur olmaz her şeye tepki göstermeyelim.bencede o kadar büyütülecek bir şey yok
                      TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• Ülker grubunu ya da D-Smartı da unutmamak gerek ... var mı böle terbiyesizlik ? ama sebep ne ? sebebi uzakta aramamak gerek ...

Yorum

• hakkımızı savunan bır yonetım olmadıktan sonra
                          protestolarımız hep surer ve sadece form sayfalarında kalır ıstenılen yere ulaşmaz
                          .:'TraBz0nSp0r':.
                          X ANTİ istanbul X

Yorum

• bizim başarısızlığınımızın nedenlerinden biride budur arkadaşlar BİZLER NASIL BAŞARI YAKALARIZ NASIL SES ÇIKARIRIZ DİYE UĞRAŞMIYORUZ VARSA YOKSA fb ya bir düşünün arkadaşlar onlarla uğraştığımız kadar kendimizle uğraşsak başarıları yakalardık bırakın adamlar ne yaparsa yapsın ya BİZDE YAPALIM DAHA İYİSİNİ YAPALIM NİYE VAY ŞÖYLE YAPMIŞLAR VAY BÖYLE YAPMIŞLAR bırakın bu boş işleri artık HAVADAN NEM KAPAR OLDUK biz ne yapıyosak ne oluyorsa KENDİ KENDİMİZİ YİYİYP BİTİRİYORUZ bu böyle olmaz PROTESTO MANYAĞI OLDUK kendimizi unutduk

yazdıklarımdan alınan gücenen varsa büyük küçük herkezden özür dilerim FAKAT BİRAZ DÜŞÜNÜN .....SAYGILARIMLA

Yorum

• onu fb yapmıo avea yapıo
                              fb nın oldugu gıbı bızım de ana sponsorumuz
                              uefa yada smp lıgı macı olsa tamam haklısın
                              sen gol attıgında tuh be dedıgın takımın ana sponsorlugunu yapamazsın
                              .:'TraBz0nSp0r':.
                              X ANTİ istanbul X

Yorum

• arkadaşlar avea nın hiç bi suçu yok..ona bu reklamı yaptıranlara suç bulun...sen ona bu fırsatı werirsen o da kullanır tabii..ama az kaldı..elbet bu günlerin sonu gelecek...trabzonum şanlı günlerine geri dönecek
                                McLas was Here

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X