Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dk. 85... OH BE!... Öyle mi avea?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ulannn varyyaaa bunlara ne dense azdırrrr
    BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• 20 milyon > 4 milyon onlarda pa...
      Şunu anlamakta zorluk çekiyorum. Bu 20 milyon neye göre şekillenmiş. Biz bu 20 milyonu neye göre ve niye kabulleniyoruz. Herkesin kendini 20 25 milyonluk bir zümreye itelediği ortamda kendimizi neden 4 milyonluk bir kitlenin içine sıkıştırıyoruz. Zamanında soytarının biri kalktı 25 milyon bilmemne taraftarı dedi. O zaman neredeyse adama kıçımızla güldük te şimdi ne oldu da bunu. Bende mi bi enayilik var, çok mu fazla ayrıntıcıyım biilmiyorum ama medya büyük bir güç vesselam
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Bugün Avea dün Dyo, Digitürk vs., yarın ise bir başkası... Trabzonspor, Trabzonsporlu demek sürekli bu merkezcilerle mücadele demek. Sürüye dahil olmamanın bedeli Yaptıkları büyük saygısızlık. Benim sponsorum ben gol yeyip lig mücadelemde tökezlenmeme ohh be! çekebilyorsa çüş demek lazım da yönetimimiz de bir kere parmağını kımıldatsın be arkadaş!
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün Avea dün Dyo, Digitürk vs., yarın ise bir başkası... Trabzonspor, Trabzonsporlu demek sürekli bu merkezcilerle mücadele demek. Sürüye dahil olmamanın bedeli Yaptıkları büyük saygısızlık. Benim sponsorum ben gol yeyip lig mücadelemde tökezlenmeme ohh be! çekebilyorsa çüş demek lazım da yönetimimiz de bir kere parmağını kımıldatsın be arkadaş!
          haksız olduğun en ufak bir nokta bile yok hayr kardeşim hiç bir insan bana kalkıpta fenerbahçenin 20 milyon taraftarı olduğunu we fenerin trabzonspordan büyük olduğunu kanıtlayamaz öyle hakemlerle yenmek büyüklük olmuo görüoz avrupada türkiyenin en iii takımını (puhaaha her sene -25 averaj gitme daha iyiy (bizim gibi

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şunu anlamakta zorluk çekiyorum. Bu 20 milyon neye göre şekillenmiş. Biz bu 20 milyonu neye göre ve niye kabulleniyoruz. Herkesin kendini 20 25 milyonluk bir zümreye itelediği ortamda kendimizi neden 4 milyonluk bir kitlenin içine sıkıştırıyoruz. Zamanında soytarının biri kalktı 25 milyon bilmemne taraftarı dedi. O zaman neredeyse adama kıçımızla güldük te şimdi ne oldu da bunu. Bende mi bi enayilik var, çok mu fazla ayrıntıcıyım biilmiyorum ama medya büyük bir güç vesselam
            Önce ortaya bir fikir atarsın. ilk başta herkes güler ama sen inatla devam edersin. zamanla birer ikişer herkes bu fikirden bahsetmeye başlar.ve artık kimseye garip gelmez. bir iki karsı gorus cıkar. sonra gun gelır herkes o kadar kanıksamıstırkı durumu artık o fıkır dogruymus gıbı konussulur.

Yorum

• İlk olarak Lapina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Düşüncelerimin son noktası bu cümledir ama bir türlü kurup yazamadım. Bizi ciddiye almayanı biz ''protesto'' mantığı ile ciddiye almıyor muyuz ? Ve bu da onların ratingini artırmıyor mu ?
              Bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Tekrarlayayım. Adam senin ANA SPONSORUN! ANA SPONSORUN! ANA SPONSORUN!

ANA SPONSORUN! Adamı ANA SPONSOR yapmışsın da, protesto etmek mi "ciddiye almak" oluyor?

Ana sponsorun bunu yaparsa... Eh artık......
              Trabzonsporlu olmak...
              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• arkadaşlar başlık açmaya yetkim yok bunu paylaşacak en uygun yer bura olark gördüm yönetici arkadaşlar isterlerse taşırlar.

avea nın bi yarışmasıı maçta oh be anlarıı diye mms le maçtan görüntü yolluyorsunuz oylama yapılıyo ve birsürü resim arasında sadece benim yolladığım trabzonspor fotosu var tribunden bi manzara var aveası olan arkadaşlar oy verirlerse trabzonumuzu yukarılara taşıyalımmmm...

Zuğaşİ BerepE

Yorum

• maıl attım avea'ya .. www.avea.com.tr den Bize uLa$ın....

Ne bıcım Sponsorsunuz Dedım. Bastım Yaygarayı

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1- Trabzonspor gol yediğinde ana sponsorum "OH BE!" diyorsa burada problem vardır.

2- Trabzonspor gol attığında ve ana sponsorum "TÜH BE!" diyorsa burada problem vardır.

3- Şampiyonluk kutlamak için ana sponsorum benim üstüme basmayı marifet görüyorsa, ya da en azından bir sakınca görmüyorsa, burada problem vardır.

4- Bunu Trabzonspor Yönetimi içine sindiriyorsa, burada problem vardır.

5- Bunu Trabzonspor Taraftarı içine sindiriyorsa, burada problem vardır.

Haftaya avea bir de gs - fb maçıyla ilgili bir banner yapsın, ben de kendilerinden özür dileyeceğim. Sıkar biraz.

aynen katılıyorumm özelliklede 3. maddeye..

Yorum

• Ali Şen'li reklam Galatasaray'ı kızdırdı

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen'in de rol aldığı reklam filminin, "Camiayı rencide etmeye yönelik" olduğu gerekçesiyle Alpet'e dava açtı Galatasaray Yönetimi, sarı - kırmızılı camianın küçük düşürüldüğünü öne sürerek, Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen'in de yer aldığı reklam filminin yayından kaldırılması için harekete geçti.
                      Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, televizyonlarda yayınlanan, Alpet markasıyla ilgili reklam filminde, Ali Şen ve Galatasaraylı oldukları anlaşılan 3 taraftar arasında geçen diyalogların yanı sıra taraftarlar ve eski kulüp başkanının yüz ifadeleri ve mimiklerinin, Galatasaray camiasını rencide etmeye yönelik olduğu iddia edildi.
                      Açıklama özetle şöyle: "Reklam filmi, içeriği itibariyle de etik değerlerden yoksun ve itibar sarsıcı mesajlar içermektedir. Galatasaray imajını güçlendirmek için yine sarı-kırmızı renklerden oluşan atkı ve şapkalar kullanılarak Galatasaray adı, markası, imajı üzerinden, bahsi geçen firma tarafından menfaat sağlanmaya çalışılmıştır. Türk hukuk mevzuatındaki düzenlemelere tamamen aykırı bu durumu, halen kulübümüzle stat reklamları ve Galatasaray logolu/amblemli çay bardağı promosyonu konusunda ortak çalışma içinde bulunan Alpet firması ile bağdaştırmak mümkün olamamıştır."
                      Açıklamada, Alpet'ten reklam filmlerinin derhal durdurulmasının defalarca talep edildiği de belirtilerek, "Buna rağmen reklam filmlerinin yayınlanmasına devam edilmesi üzerine gerekli yasal işlemler, kulüp avukatları tarafından başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Haber: milliyet.com.tr

- YORUMSUZ -
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• aaaaa.
                        niye kızmışlar ki.onlar şampiyon olsa onlarada yapılırdı. bunlar normal şeyler DİMİ!!!!!

Yorum

• burayada yazıyorum

off bıktım yaa onu protesto et bunu protesto et protesto etmediğimiz kuruluş kalmadı

bizim asıl protesto etmemiz gereken yönetim arkadaşlar Trabzonspor u küçülten haklarına sahip çıkmayan yönetemeyen bu hallere düşüren yönetim Hem sanki ne yönetim nede ziya Trazbzonsporun ihtişamından habersiz

adam gibi yönetim olsa güçlü bir Trabzonspor olsa o protesto ettiklerimiz klüp kapısında sürünürler

sen koskoca Trabzonspor u yöneteme ikinci yarı üç kuruşluk puan topladk diye caka sat ve nekadar hedefsiz olduğunu ne kadar klüçük düşündüğünü cümle aleme kanıtla sonrada telefoncular gazeteciler tv ciler şöyle böyle yapıyor diye taraftar protesto etsin

tamam bunları yapanlar mutlaka protesto edilmeli ama önce ve asıl protesto yönetime yapılmalı tabi lippi ziyada unutulmamalı
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• trabzonspor dk 85 de fenre gol attı d şampiyonlugunu grantiledi de avea ohh be yazmadımı .. sonucta biri şampiyon oldu sponsorlugunu yaptıkları arasında bu da fener olunca böyle oldu bunu büyütmenin bir anlamı yok arkadaşlar. o ohh bee yi avea cekmiyor o taraftarının cektigi ohh u anlatıyor orada.. biz adamı böyle bunalıma sokarız işte
                            Trabzonspor

Yorum

• Ana Sponsor Bunu Yapıor Birde Yönetim Uyusun.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lig tv simdi ise bu serefsizler he, yok abi bunlar bizi cekemiyorlar.
                                serefsizler ki ne serefsizler....sorma gitsin..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X