Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dk. 85... OH BE!... Öyle mi avea?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Allah senden razı olsun Tunga abi..
    gecen sabah bende sabah gazetesınde gordum bu reklamı..
    sinirlensem mi?yoksa bu firma bizim sponsorumuz diye gülsem mi şaşirdım..

ne gerekıyorsa yapalım..ama yeterkı bıseler yapalım..
    artık herkes cok abarttı bizi küçük gormeye,yonetım susabılır ama bizler susamayız artık...YETER..
    En son Berk Eren tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 02:29.
    Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
    Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

Herşey bir tarafa biz sanki bu ülkenin takımı değiliz, Bu kadar çirkeflik olurmu yaa, ben mailimide attım bu saatte olurmu demedim telefonumuda açtım çok sert bir şekilde uyardımda. gerekirse tekrar tekrar yaparım.
      İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

ben vestelde çalışıyorum ve yeni ürün tanıtımları vardı.3 büyüğün renklerinde diz üstü bilgisayarlar vardı tanıtımda.Ne yaapcaz şimdi,protestomu edelim ts yok diye.iş ile aşkı karıştırmayalım arkadaşlar acıdır ama TS karın doyurmuyor.

Herkesin düşüncesine saygım vardır,hepimiz insanız ve düşünürüz.Basit işlerle kimsenin kalbini kırmayalım.
        iskefiyeli

Yorum

İlk olarak egeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben vestelde çalışıyorum ve yeni ürün tanıtımları vardı.3 büyüğün renklerinde diz üstü bilgisayarlar vardı tanıtımda.Ne yaapcaz şimdi,protestomu edelim ts yok diye.iş ile aşkı karıştırmayalım arkadaşlar acıdır ama TS karın doyurmuyor.

Herkesin düşüncesine saygım vardır,hepimiz insanız ve düşünürüz.Basit işlerle kimsenin kalbini kırmayalım.

Sende amma uçtun.Karın doyurmuyormuş. Sadece Trabzonspor ile yatıp kalkan kardeşlerimiz var. Biraz daha dikkatli konuşursan uygun olur.

Ben şahsi olarak düşüncemi akşam söylemiştim tekrar etmekte fayda var. Bunları adam yerine koyup ''protesto'' etmeye ciddiye almaya değmez.Kendi aralarında eğlensinler.
          En son Lapina tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 10:22.

Yorum

Buna benzer bir ticari durumu Soner Boz Marmara Üniversitesindeki panelde fanatik gazetesi için söylüyor. Bu ticari anlayışın Adı sponsorluk, gazetecilik değil iki yüzlülük.Ama maalesef güzelim Ülkemizde Futbolda basında Sponsor da işte bu tür şirketlere kaldı.

COLA TURKA, AVEA herkesin sponsoru ve her ne olursa olsun onlar ticari olarak yaklaşacakar ve bu tür ayıplara imza atacaklar.

Çözüm mü Çözüm yine Soner BOZ dan "YALNIZCA BÜYÜK TAKIM DEĞİL BÜYÜK KULÜPTE OLMAK".

Çok uzatmak istemiyorum İşte Size Büyük Kulüp örneği.

Bayern Münih in Sponsoru Adidastır.Hatta Adidas Yönetim Kurulu Başkanı Bayern Münihin İcra kurulu üyesidir.Ha bu arada İcra Kurulu başkanı KArl Heinz Rumenigedir.

İşte butür yapılanmalardan kurumsallıktan BAyern Münih Büyük Takımdır ve Büyük kulüptür.

Ancak biz küçük hesaplar peşinde koştukça ikinci sınıf işleri başarı saydıkça şerefli ikincilikleri başımıza taç ettikçe maalesef büyük kulüp olamayız.Ve Bu tür iki yüzlü ticari anlayışada sessiz yada sesli katlanmak zorunda kalırız.

Ha bu arada paralı başkan şimdi alın paranızı ve gidin dese ya.Ne oldu diyebilirmi sizce.yani Zenginin parası taraftarın gözünü boyar hepsi okadar.
            En son smertkan tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 10:24.
            Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

bence bugun maca cikiyoken onundeki yazilari kopatipta veya hic bi tarafinde avea yazmasin
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Öyle yada böyle adamlar dolaylı yoldan bizimle eğleniyorlar, yönetim dediğimiz şey sadece oturup kös kös beklemekten başka birşey yapmıyor.Zaten onlarda avea logolarını kopartacak kadar yürekte yoktur. Trabzonspor yürekli insanların omuzlarında yükselir, acizlerin omuzlarında sadece sıradanlaşır.

Yorum

Bizimkiler herseyde Show grubuyla antlasma yapiyorlar. turkcelle anlassinlar cok super olur aslinda. Baksaniza sponsorumuz gol yememize seviniyor
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

bence bunda büyütülecek bir olay yok. Kaldı ki " OHH BE!" sloganı bizim maçın 85. dakikasında icat olunmadı zaten vardı.Hem ne var ki yenilgiden kurtulmakla kalmayıp bir de şampiyonluğu yakalamış bir taraftar topluluğu atılan bu golden sonra "ohh be " demez de ne der yani? Bu kadar alıngan olmanın bence hiç de anlamı yok kaldı ki bu bizi dışarıya karşı "kompleksli" olarak gösterir lütfen dikkatli olalım , hele ki site yönetiminden olan arkadaşlar yöneticilik gereği itidali sağlama konusunda önder olmalılar diye düşünüyorum. Sağlıcakla kalın ve bazı espirilere gülümsemeyi deneyin unutmayın bizler hoşgörü ve zeka abidesi Temellerin idrislerin fadimelerin geleneğinden geliyoruz. Ne yani kalkıp bütün bu fıkralar için de bir protesto başlatmalı mıyız?
                    Sağlıcakla kalın.
                    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

Yaptıkları çok ayıp bişe yaaa hadi bakalım bu hafta aynısını gese için yapslar bakalım yapabiliyorlarmııı... anca herkezin gücü trabzona yetiyo oda başımızdakilerin sessizliğinden kaynaklanıyo sanki dillerini yutmuşlarrrr... bi olaya da tepki koysalar dicem başmızda adam var yaa ama yok arkadaş herşeyede seyirci kalınmazkiii :@
                      Zuğaşİ BerepE

Yorum

ticari şirketlerin yaptığı olağan bir pazarlama taktiğinden başka bir şey değil arkadaslar... kimse bir şirketi ya da kurumu sponsor olduğu için yargılayamaz...

adamlar bize sponsor oldukları gibi onlara da sponsor olmuşlar.. şimdi bize sponsor oldukları için diğer takımlara neden sponsor oluyorlar diye adamlara KÜSECEK MİYİZ?...

çok çalış seninde olsun öyle değil mi?.... trabzonsporumuzun yapması gereken öncelikle trabzon kentine önem vermesidir...

sokağa çıktığınızda trabzonsporumuzu hatırlatan ne var Allah aşkına? bir etrafınıza bakın?...

aylardan beri belki de yıl oldu burada şehri şehir yapan trabzonspora ait bir anıt bile yokken biz burada ticari şeyleri tartışıyoruz... önce bizim olanları değerlendirelim ve yaşatalım...

sahilimiz güzelleşiyor parklarla bahçelerle... o parklar bahçeler arasında güzel bir trabzonspor anıtı yapılarak etrafı büyük trabzonspor bayraklı direklerle v türk bayraklarıyla donatılabilir... trabzonspor tarihine tanıklık edenlerin ve trabzonsporumuzun başarısında katkısı bulunanların resimleriyle donatılabilir..

bunun gibi onlarca şey var ama mevcut yönetim daha masaya yumruğunu vurup lig tv.ye söz geçirmeye bile yeltenmezken benim burada bir şeyler söylemem havaya konuşmam olur
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak Lapina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sende amma uçtun.Karın doyurmuyormuş. Sadece Trabzonspor ile yatıp kalkan kardeşlerimiz var. Biraz daha dikkatli konuşursan uygun olur.

Ben şahsi olarak düşüncemi akşam söylemiştim tekrar etmekte fayda var. Bunları adam yerine koyup ''protesto'' etmeye ciddiye almaya değmez.Kendi aralarında eğlensinler.

Herşeyine katılırım ama dikkatli konuşma ve uçma kısmına katılamam renkdaşım.
                          iskefiyeli

Yorum

olurda bu kadar olmaz...
                            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

İlk olarak karkar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yaptıkları çok ayıp bişe yaaa hadi bakalım bu hafta aynısını gese için yapslar bakalım yapabiliyorlarmııı... anca herkezin gücü trabzona yetiyo oda başımızdakilerin sessizliğinden kaynaklanıyo sanki dillerini yutmuşlarrrr... bi olaya da tepki koysalar dicem başmızda adam var yaa ama yok arkadaş herşeyede seyirci kalınmazkiii :@
                              gs maçını yenselerde yenilselerde OH BEE lafını demelerine gerek yoktu çünkü onu bizimle oynadıkları maçta dediler yani şampiyon oldukları maçta. Bence sponsorların kulüp isimlerini kullanarak yaptıkları reklamlar yalnızca o kulübün taraftarlarını ilgilendirir. Mesela yine avea'nın herkes susacak fenerbahçeliler konuşacak diye de bir reklamı olmuştu. o reklam da her yerde karşımıza çıkıyordu. neden ondan rahatsız olmadık, bunlar bizim ana sponsorumuz değilmi nasıl bizi susturmaya kalkarlar diyebilirdik ama işin mizahi tarafının içine etmiş olurduk. kaldıki aynı reklamın trabzonspor ve galatasaray taraftarlarına yöneik olanıda vardı. bahsettiğiniz reklamda da oh bee diyen biz olabilirdik veya her iki taraftada biz olmayabilirdik yani tamamen tesadüf. reklamın muhatabı fenerbahçe taraftarlarıdır.

bence avea son yıllarda sponsorluk anlamında bize en çok faydası olan kuruluştur. bizden başka fb ve gs'nin de sponsoru bir başka deyişle iki istanbul takımının ama herkes susacak trabzonsporlular konuşacak reklamını istanbulun her köşesinde görebilmemiz mümkündü. mesela bu reklamın beşiktaşda birkaç otobüs durağındaki afişlerini protesto eden birine rastlamamıştım. diyeceğim o ki fazla küçülmeyelim artık komik olmaya başlıyoruz.

Yorum

görünüyorki bazı arkadaşlar birilerinin reklam malzemesi olmayı çook tan kabullenmişler, Trabzonspor kimsenin eğlenmesi için kurulmuş bir kulüp değildir. beşiktaş maçından sonra niye böyle bir olay olmadıda şimdi oluyor. Olay tamamen açık o insanlar Türkiyeyi istanbuldan ibaret görüp Ligdede sadece 3 kulübün olduğunu geriye kalanlarında sadece malzeme olduğunu düşünüyorlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X