Yahu böyle olur mu?Bende aradım verdiğin numara kapalı...Şu Remziyi arasana,neden kapalıymış numarası?Başka numara varmı?sorda hemen atayım şu mesajı daa...
aynen banada msn'den geldi bende site bursalı trafatar cok oldufundan belki dedim birinin kanı uyuyodur inasanlık namına veriri dedim boyle msn olmaz dedim siteye yazdım ama numra kapalı tam 10 defa aradım ama kapalı numara
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Ahmet abi bir süre önce benzeri bir şey daha olmuştu.Msn üzerinden gelen maillerdeki bu haberlere inanmamaya başladım ben.
Geçenlerde benzeri bir kan aramada iki gün boyunca kan vermek için numarayı aradım,mesajlar attım.Ama telefon kapalıydı hiç bir şekilde ulaşamadım.Kana arayan biri telefonunu kapar mı?Belli ki saçma sapan bir oyundu bu...
Yine aynı şeyin olduğunu düşünüyorum,kan arayan kişi telefonunu kapamaz,yine insanların yardım duygularıyla alay ediliyor olmalı.
Ahmet abi bir süre önce benzeri bir şey daha olmuştu.Msn üzerinden gelen maillerdeki bu haberlere inanmamaya başladım ben.
Geçenlerde benzeri bir kan aramada iki gün boyunca kan vermek için numarayı aradım,mesajlar attım.Ama telefon kapalıydı hiç bir şekilde ulaşamadım.Kana arayan biri telefonunu kapar mı?Belli ki saçma sapan bir oyundu bu...
Yine aynı şeyin olduğunu düşünüyorum,kan arayan kişi telefonunu kapamaz,yine insanların yardım duygularıyla alay ediliyor olmalı.
Ulan, eğer böyle bir şey varsa; bunu yapan şerefsizoğlu şerefsizdir.ben o zaman Bursaya SMS atmaktan vazgeçtim...Ne zamanki bu kan ihtiyacının gerçek olduğu ispatlanır o zaman atarız SMS'yi...
Yorum