Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Acil Kana İhtiyaç Var

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acil Kana İhtiyaç Var

1 haftalık bir Bebek için CoK acil B RH nagatif kan aranmakta Tel: 0538 305 59 67 bursadaymış

hayde bmn eee
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Bursadaki arkadaşlara SMS atacağım.Bu telefon kime ait?Bari bir isim yazın.Ya da hangi hastanede yatıyor bu yavrucak?
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

bana bunu remzi attı bende siteye yazma geregi duydummm gerci remziye biri gondermiş
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

Aranan kan bulunur Insallah.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Şuayip, sana zahmet bir sorsana şu işin aslını.Bende 147 tane Bursa kayıtı var.Çabuk sorarsan hemen mesajı geçeceğim...Zaman kaybetmeyelim...

Yorum

tmm abi ben birazdan buraya yazacammm

Yorum

Tamam, hastaneyide yaz bana

Yorum

İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tmm abi ben birazdan buraya yazacammm
                Lem olum ne birazdanı ? biz kan arıyoruz bursada birazdan diyosun sen,ayar etme actın konuyu madem ara elemanı...
                38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

aradım ama su an ulaşilamiyo diyodu biraz gene aracagım 2 dk arayla aradım ama tel kapalı cıktı

Yorum

bna msn den geldi bu az önce yaf

Yorum

Yahu böyle olur mu?Bende aradım verdiğin numara kapalı...Şu Remziyi arasana,neden kapalıymış numarası?Başka numara varmı?sorda hemen atayım şu mesajı daa...

Yorum

İlk olarak asikaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bna msn den geldi bu az önce yaf
                        aynen banada msn'den geldi bende site bursalı trafatar cok oldufundan belki dedim birinin kanı uyuyodur inasanlık namına veriri dedim boyle msn olmaz dedim siteye yazdım ama numra kapalı tam 10 defa aradım ama kapalı numara

Yorum

YAzdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım!...Size msn'den ne geldi?Remzinin telefonu yokmu?Onu arayıp sorsanıza...

Yorum

Ahmet abi bir süre önce benzeri bir şey daha olmuştu.Msn üzerinden gelen maillerdeki bu haberlere inanmamaya başladım ben.

Geçenlerde benzeri bir kan aramada iki gün boyunca kan vermek için numarayı aradım,mesajlar attım.Ama telefon kapalıydı hiç bir şekilde ulaşamadım.Kana arayan biri telefonunu kapar mı?Belli ki saçma sapan bir oyundu bu...

Yine aynı şeyin olduğunu düşünüyorum,kan arayan kişi telefonunu kapamaz,yine insanların yardım duygularıyla alay ediliyor olmalı.

Yorum

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet abi bir süre önce benzeri bir şey daha olmuştu.Msn üzerinden gelen maillerdeki bu haberlere inanmamaya başladım ben.

Geçenlerde benzeri bir kan aramada iki gün boyunca kan vermek için numarayı aradım,mesajlar attım.Ama telefon kapalıydı hiç bir şekilde ulaşamadım.Kana arayan biri telefonunu kapar mı?Belli ki saçma sapan bir oyundu bu...

Yine aynı şeyin olduğunu düşünüyorum,kan arayan kişi telefonunu kapamaz,yine insanların yardım duygularıyla alay ediliyor olmalı.
                              Ulan, eğer böyle bir şey varsa; bunu yapan şerefsizoğlu şerefsizdir.ben o zaman Bursaya SMS atmaktan vazgeçtim...Ne zamanki bu kan ihtiyacının gerçek olduğu ispatlanır o zaman atarız SMS'yi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X