Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolu Kurtarma Planının Detayları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 5 yıl uzun bir süre değil bu borç için, bizim gelir-gider dengemizde, faiziyle birlikte bu borcu kapatabileceğimizi hiç sanmıyorum,
    Şampiyonluk+şampiyonlar ligi gelirleri olsa belki işler kolaylaşır fakat o da zor görünüyor bu yapıda.
    Hayırlısı olsun kulüplerin yalandan borca batıp devlete sığınmasını doğru bulmuyorum, ülkemizde bu düzen bir türlü değişemedi ne yazık ki,
    Sağlam denetim ve yaptırımlar olmazsa, adil düzen üzerine inşa edilmezse bu işler çözülemez.
    En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 28.06.2019, 19:14.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu borcu ödemez bu kulüpler görün bakın. Siyasi destek ile bu paralar gider çöpe. Başlar yine çilekler vs ..

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Bizim borcumuz odenir de fener falan mümkün değil donduremez borcunu. Gelirleri yüksek ama giderleri kısamıyorlar. Sadece zaman kazanırlar.

Yorum

• Bu da Atay başkan zamanındaki borsa mevzusuna dönmez inşallah. Açıklama çok yetersiz. 10 yıl deniyordu mesela karşımıza 5 yıl diye çıktı.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• kulübün sıkıntısı sürekli faiz işlemesiydi yapılan ödemeler bi işe yaramıyordu. yapılandırma ile rahat bir nefes aldık düzenli ödediğimiz müddetçe borç kapatılacak

Yorum

• ben anlamadım. düm düz bir hesap yapmak gerekirse 5 yıl 60 ay yapar. bizim 1 milyar 200 milyon borcumuz olduğunu varsaysak ayda 20 milyon ödememiz demek. Yani olağan gelirlerin dışında her sene en az 15-20 milyon euro değerinde futbolcu satışı satışı gerçekleştirmek demek. nasıl olacak bu iş. detayını bilen anlayan fikri olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
              En son AnAKiN tarafından düzenlendi; 28.06.2019, 21:04.

Yorum

• Şu kulüp yöneticilerini de bazı durumlardan sorumlu tutan bi düzene geçmemiz lazım. Futboldan zerre anlamayan adamlar, kendi isimlerini duyuracak, kulübü kendi kariyeri için bi basamak olarak kullanacak diye borç nasılsa kulübün borcu diyerek saçma sapan işler yapıyorlar. Taraftarın gözünü boyayıp, gazını alıyım diye milyonlarca lira borç bırakıp gidiyorlar. Sonra bu iş bilmezliğin faturasını halk finanse ediyor. Sanmam ki kulüpler bu borçların içinden çıkabilsin.

Yorum

• Gelir gidere göre plan çıkarıldı ödenemeyecek olsa 5 yıl olmazdı çünkü başkan bankaların kulüplerden finansal akış tablolarına göre hareket edeceklerini söylemişlerdi
                  “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• İlk olarak AnAKiN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben anlamadım. düm düz bir hesap yapmak gerekirse 5 yıl 60 ay yapar. bizim 1 milyar 200 milyon borcumuz olduğunu varsaysak ayda 20 milyon ödememiz demek. Yani olağan gelirlerin dışında her sene en az 15-20 milyon euro değerinde futbolcu satışı satışı gerçekleştirmek demek. nasıl olacak bu iş. detayını bilen anlayan fikri olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
                    Yapılandırma toplam borç üzerinden olmayacak anladığım kadarıyla
                    Bizim borclarimiz Kısa Orta ve Uzun vadeli borclar
                    Borc tiplerimiz İse giderler bonservis ve futbolcu ödemeleri menajer ödemeleri dis piyasa ödemeleri banka borçları banka borç faizleri temlikler vs
                    Şimdi uzun vadeli borçlara dokunulmadan ve bankaya olan borçlar da dahil edilmek suretiyle daha önce ödeme planindaki %17,20,23,25 ticari faizle alınan kredi ve yapılan yapilandirmalar iptal edildi diye düşünüyorum
                    Muhtemelen kısa ve orta vadeli borçlar ve kredi faiz ve muaccel borçlar 500-700 arasi İse ortalama 600/60=10 milyon tl yapar aylık o da senelik 120 milyon tl
                    Demek Oluyor ki senelik 200 milyonluk bir gelirimiz varsa 80 milyon tl ( 11-12 milyon euro) ile idare etmeliyiz senelik
                    Ekstra bir gelirimiz olmazsa Allah sonumuzu hayretsin...
                    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                    Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Borc tiplerimiz İse giderler bonservis ve futbolcu ödemeleri menajer ödemeleri dis piyasa ödemeleri banka borçları banka borç faizleri temlikler vs
                      Şimdi uzun vadeli borçlara dokunulmadan ve bankaya olan borçlar da dahil edilmek suretiyle daha önce ödeme planindaki %17,20,23,25 ticari faizle alınan kredi ve yapılan yapilandirmalar iptal edildi diye düşünüyorum
                      Muhtemelen kısa ve orta vadeli borçlar ve kredi faiz ve muaccel borçlar 500-700 arasi İse ortalama 600/60=10 milyon tl yapar aylık o da senelik 120 milyon tl
                      Demek Oluyor ki senelik 200 milyonluk bir gelirimiz varsa 80 milyon tl ( 11-12 milyon euro) ile idare etmeliyiz senelik
                      Çok güzel bir açıklama teşekkür ederim. Oldukça açıklayıcı oldu. 5 yıllık plan da gelirlerimiz muhtemelen artacaktır eğer borç ve ödemeler yapilandirildiktan sonra sabit kalacaksa.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ekstra gelir için en önemli hedef oyuncu satışı olacaktır. Tabi buna ek olarak şampiyonluk falan da düşünülüyordur ama elle tutulur en gerçekçi gelir kaynağımız satış olacaktır.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: "Ekonomik olarak her şeyi çok açık şekilde Bankalar Birliği'ne beyan ettik. Bana göre Türk futbolunda devrim olan, bugüne kadar alınmış olan en önemli karar ise dün gece yarısı lisans talimatının yürürlüğe girmesidir."

Ağaoğlu: ''Bankalar Birliği yapılandırmasıyla beraber men edilmeme konusunda şansımız yükseldi. UEFA'nın öne sürdüğü şartlardan biri buydu. Men cezası ortadan kalktı diyemeyiz ama şansımız arttı diyebilirim."

Ağaoğlu: "Bugün saat 18.00 itibarıyla hiçbir kulübe, futbolcuya, menajere 1 kuruş borcumuz kalmadı. Tüm borçlar ödendi."

Ağaoğlu: "Transferde önceliği genç oyunculara verdik. Onun haricinde, isim vermeyeyim ama stoper, orta saha ve forvet mevkileri için önümüzdeki 10 gün içinde anlaşma imzalayarak transfer sezonunu kapatacağız. Bunlar kadroya direkt katkı verecek oyuncular."

Ağaoğlu: "Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda 1 veya 2 oyuncu takımdan ayrılabilir. Verimi düşük oyunculardan bahsediyoruz tabii. Yusuf, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme ve Sosa'dan değil."

(TRT SPOR)
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Artık tek bir kuruma borçluyuz anladığım kadarı ile yani başkanın hiç bir kulübe, menajere, oyuncuya borcumuz kalmadı açıklamasından bunu anlıyorum. Mevcut futbolcuların 2-3 aylık bi alacağı kalmıştı onlar yatırıldıysa süper oldu yeni sezona herkes kafa rahat girer ve mutluluk artar.

Yalnız şimdi bu temlik işi ne oldu gelirlerimiz temlik altında mı hala?
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• olay gayet açık

gelirlerin belli bir yüzdesini harcayıp geri kalanını bırakıyorsun bankalara
                              TEKKEBALL

Yorum

• Baskan kimseye borcumuz kalmadi dedigine gore butun borclar yapilandirildi. Bes yilda bu borcun odenebilmesi icin 5 yil boyunca hicbir futbolcuna odeme yapmadan yillik 240 milyon gelir elde etmen lazim. Bakkal hesabi yaptigimi biliyorum. Yorumlarinizi okudum kimsenin aciklamasi beni tatmin etmedi. Bir cok kisi de ayni kafa karisikligi icinde.
                                Gelirinin yuzde 35-40 ini kullanabileceksin gibi biseyler deniliyordu. Gelirimiz yillik 400 milyon olsa anlarim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X