Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolu Kurtarma Planının Detayları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim de anlamadigim bir konu var.Simdi 80 m tl ziraatten kredi aldik temlik verdik 20*21 gelirlerini

Her ay icin de 16 ayda odemeliyiz desek 5m tlden biz bu borcu ne zaman odeyemezsek temlik altina giriyor? Temlik ne oluyor bilen var mi?

Bir de biz bu borclari futbol dunyasina kapatmamiz icin bir para girdisi olmasi lazim , yani temlik kalkmasi gibi. Bunu bilen açıklayabilirse iyi olur

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Artık tek bir kuruma borçluyuz anladığım kadarı ile yani başkanın hiç bir kulübe, menajere, oyuncuya borcumuz kalmadı açıklamasından bunu anlıyorum. Mevcut futbolcuların 2-3 aylık bi alacağı kalmıştı onlar yatırıldıysa süper oldu yeni sezona herkes kafa rahat girer ve mutluluk artar.

Yalnız şimdi bu temlik işi ne oldu gelirlerimiz temlik altında mı hala?
      İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim de anlamadigim bir konu var.Simdi 80 m tl ziraatten kredi aldik temlik verdik 20*21 gelirlerini

Her ay icin de 16 ayda odemeliyiz desek 5m tlden biz bu borcu ne zaman odeyemezsek temlik altina giriyor? Temlik ne oluyor bilen var mi?

Bir de biz bu borclari futbol dunyasina kapatmamiz icin bir para girdisi olmasi lazim , yani temlik kalkmasi gibi. Bunu bilen açıklayabilirse iyi olur
      Temlik zaten bankalardan eski aldığımız kredilereydi, o krediler kapandı artık

Şimdi bu yeni krediyi neye göre verdiler bilmiyorum

Şartsız verdilerse temlik kalkmıştır.

Finasal faaliyet raporunda belli olur.
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• Temlikler benim bildiğim banka borçları yabancı futbolcu alacakları ve kulüp lisansı alabilmek için TFF garantorlugundeki borçlara ilişkin olmalı diye düşünuyorum
        Bunların tamamı şuan kalktı otomatikman
        Temlik dediğimiz sey borç nedeniyle alacaklara el konulması Yani Bir nevi maaş/gelir haciz işlemi
        Bunun dışında sunu söylemek istiyorum arkadaşlar muaccel olmayan borçlar yapilandirilmamistir bence Yani uzun vadeli olanlar buna söyle örnek vermek lazım bir oyuncu transfer etmişsek geçmişte taksitle oduyorsak mesela taksitleri 2019 Temmuz Ağustos 2020 Şubat vs Şimdi zaten Bu tip uzun?(örneğe takılmayın) vadeli ödemeleri yapılandırmak mantıklı değil zaten ödeme günü gelmemiş borc şuan ticari faiz %30 Yani mantıklı değil
        O nedenle kısa ve orta vadeli borçlar yapilandirilip uzun vadeli borçlar duruyordur diye düşünüyorum
        Bizim şampiyon olmamız Avrupa'da başarılı olmamız Ya da transfer geliri elde etmemiz lazim
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• Yeni bir kredi değildir, öncekilerin birleştirilip yeniden yapılandırılması işlemidir.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 1 yıl içerisinde. 216.863.658
            1-2 yıl içerisinde 104.225.433
            2-3 yıl içerisinde 108.475.218
            3-4 yıl içerisinde 99.051.136
            4-5 yıl içerisinde 67.691.331
            5 yıldan fazla. 64.688.859

Toplam 660.995.635

Kredi ödemelerimiz böyleydi
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak ts_ezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Baskan kimseye borcumuz kalmadi dedigine gore butun borclar yapilandirildi. Bes yilda bu borcun odenebilmesi icin 5 yil boyunca hicbir futbolcuna odeme yapmadan yillik 240 milyon gelir elde etmen lazim. Bakkal hesabi yaptigimi biliyorum. Yorumlarinizi okudum kimsenin aciklamasi beni tatmin etmedi. Bir cok kisi de ayni kafa karisikligi icinde.
              Gelirinin yuzde 35-40 ini kullanabileceksin gibi biseyler deniliyordu. Gelirimiz yillik 400 milyon olsa anlarim.
              5 yıl içinde 1 milyarı aşan borcu sıfırlamak hayal.. Yarılasak kafi.. Önümüzdeki 2 yıl ne kadar faiz ödeyeceğiz bunu bilmemiz lazım ona göre edeceğimiz kâr borçtan düşecek..

Yorum

• Dünyada benim bildiğim en son 203 ülke vardı, bu ülkelerin en az 50 tanesine borçluyduk.Şimdi sadece bankalara borçluyuz ki bankalar da büyük ihtimalle para edecek gençlerimiz olduğu için bize müsamaha gösterdi. Ben aylık 15-20 trilyon parayı nasıl ödeyeceğiz onu merak ediyorum bekleyip görelim bakalım.

Yorum

• Koyu Trabzonsporluyum.

Bankalara 30.000 TL borcum var.

Eğer cebimden bir kuruş çıkmışsa haram olsun.

Yorum

• Borç sabitlendi döviz kuru vs. gibi etkenler artık yok 2 yıl faiz 3 yılda anapara ödeyeceğiz ayrıca gelir takip altında olacak belli bir kısım para kulüpte kalacak gerisi borca gidecek yıllardır artan döviz kuruna gidiyordu gelir bunun önüne geçildi.
                    KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Herkesin merak ettigi konu, temlik ortadan kalkti mi ?
                      Galibiyet primlerini alabilecekmiyiz mesela ?
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Aenesidemos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Koyu Trabzonsporluyum.

Bankalara 30.000 TL borcum var.

Eğer cebimden bir kuruş çıkmışsa haram olsun.
                        3 gün önce üye olmuşsun , kesin koyu trabzonsporlusundur

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3 gün önce üye olmuşsun , kesin koyu trabzonsporlusundur
                          Ben alper*'ım. 13 senedir üyeyim foruma. Kullanıcı adımı kaybettim, hesabıma erişimim kayboldu, foruma e-posta attım, cevap gelmeyince yeni nick aldım.

Yorum

• [MENTION=52274]Aenesidemos[/MENTION] hesap adınız veya kayıt olduğunuz e-posta adresi hatırlanmıyor mu?
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• inshallah uygulamada ayrıcalıklar ve yeni kollamalar uydurulmaz,ilk basta bizim de aleyhimize gözükse de

1-icimize sinmiyor en azından calisarak ödeyelim
                              2-ilk basta gucsuzlessek de yardim olmayan bir 10 sene yaşanırsa en az 3 sene şampiyonluk bordo mavidir bu gidişle.Ama haksiz yardımla 3 kızkardeş mevcut düzenlerine devam edebilirler.

Yorum

• Açıkçası ilk yararlanan Ts olsada
                                içime sindiremiyorum. Bana bu imkanı verseler bir miktar borcum var. Faiz yemedigim için kredi almadım ama kırk takla ile çeviriyoruz borçları.Bugün çekerim. Yemin bile ederim bir daha borç yapamaycağım diye. Ama 100 bin çeksem 180 bin ödüyorum 5 yılda
                                Geçmişte başkanların yaptığı dingillikler bizden çıksın öyle mi ??

Hemn Ts 1 milyar kredi kullansa Fb 3600 Bjk 3 Gs 3 kullanacak. neden bunların borcu benim alın terimden çıksın ki . Haram olsun sadece
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X