Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haydi Safları Sıkıştıralım | Biz Şampiyon Olacağız!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

tüm takımların fikstürünü detayli inceledim fikstürde en avantajli takim gs. tıpkı gecen yıl gibi tüm rakiplerini sahasinda agirlayacaklar. ilk hafta başaksehire biz yenilmezsek muhtemelen yine bunlar sampiyonlugun en büyük adayi olurlar.

eğer biz gerekli takviyeleri yapıp ilk 4 haftadan 10 puan çıkarirsak (ilk hafta kazanmak ve 4. hafta gsye yenilmemek cok önemli) ancak o zaman umutlanmaya başlarım ben.

Yorum

Yönetim mantıklı hamleler yaptığı, taraftar baskısı ile popülist davranmadığı sürece umut hep daim kalacak.
      Ama ima edilen bu yıl şampiyon olmaksa, o ikinci yarının ilk 5 haftasının sonunda belli olur.
      13 puan alabilirsek ilk 5 haftada, o zaman bu yılın şampiyonluğu için konuşulabilir.

Henüz tam oturmuş bir kadro değiliz.
      İyi oynasak da, zor anlarda oyunu soğutup tutmakta sorunlarımız var.
      Onazi'nin yerinin nasıl doldurulacağı soru işareti.

Lakin ne olursa olsun, keyif veren bir futbol var.

Yönetim popülizme kaçmadığı, taraftar gazı ile Usta'nın düştüğü çukura düşmediği sürece umut hep olacak.

Yorum

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetim mantıklı hamleler yaptığı, taraftar baskısı ile popülist davranmadığı sürece umut hep daim kalacak.
        Ama ima edilen bu yıl şampiyon olmaksa, o ikinci yarının ilk 5 haftasının sonunda belli olur.
        13 puan alabilirsek ilk 5 haftada, o zaman bu yılın şampiyonluğu için konuşulabilir.

Henüz tam oturmuş bir kadro değiliz.
        İyi oynasak da, zor anlarda oyunu soğutup tutmakta sorunlarımız var.
        Onazi'nin yerinin nasıl doldurulacağı soru işareti.

Lakin ne olursa olsun, keyif veren bir futbol var.

Yönetim popülizme kaçmadığı, taraftar gazı ile Usta'nın düştüğü çukura düşmediği sürece umut hep olacak.
        Katılıyorum ve arttırıyorum.
        7 hafta sonunda ne olacağı belli olur.
        Ki zor. Çok zor.
        Sadece saha içi olarak düşünmeyelim. Saha dışında da aşmamız gereken engeller var ve takım çok iyi giderse bu engellerin sayısı artacaktır.
        Hamiş

Yorum

Daha iyi yerlere geleceğiz

Yorum

Umut zaten her zaman olmalı hele ki Trabzonsporlu iseniz elinizde sabır ve umuttan başka bir şey olmaz zaten çoğunlukla.Sabır azalır artar değişir ama umudun yoksa ölüsün zaten bir hiç durumuna düşersin ve asla ayağa kalkamazsın umut bu nedenle olmazsa olmazdır benim her zaman Trabzonspor dan umudum var.

Trabzonspor da gördüğün en güzle şey son yıllarda iyice artıp klübü ve camiayı bir kanser gibi saran o hastalık virüs o ölü toprağı o yılışık vurdumduymaz basit anadolu takımı havasını üzerinden artık yavaş yavaş atmış olmasıdır.Bu en büyük ve önemli kazanç.Bu durumda umutlu olmak için en kesin neden zaten gerisi gelir.
            Bakıyorum da Trabzonspor özellikle son maçlarda eski Trabzonspor gibi rakibe saldırarak ezerek ölümüne başlıyor.Bu aşamada gol bulursa kaybetmesi zor oluyor ama bulamazsa bu sefer de o eski panik ve salvoları başlıyor bu yüzden zaten bize karadeniz fırtınası derler.Trabzonspor son yıllarda bu özelliğini de kaybetmişti ve sahaya maçlara kanserli çökmüş yaşlı bir hasta gibi çıkıyordu.

Bu havayı burak ve onurun dışarıda bırakılmasına direkman bağlamak istemiyorum çünkü bu durum 2 tane oyuncuyla açıklanabilecek kadar basit ve küçük bir olay değildi.Burak ve onur un kesilmesinin etkisi tabii ki de oldu ama bu kesinlikle tek başına olmuş olamaz Trabzonspor un yıllardır süregelen hastalığına çözüm 2 oyuncu ile sınırlı değildir üstüne pozitif etkileri de saymak gerekir bence burada başkana ve teknik ekibe de hakkını vermek gerekir.Tabii her daim takımın arkasında duran Şerefli Trabzonspor taraftarının da .

Tabii umut etme aşamasında ileriye dönük olarak düşünürsek eğer,kendi içimizdeki pozitif havayı ve buna destek olanları yüceltmek,negatif havayı veren sorunlara neden olanları ve aksayan noktaları belirtmek gerekirken ,Trabzonspor dışındaki diğer takımlara rakiplere ve lige de objektif olarak bakmak gerekir;

ligin kalitesi çok düşük,3 istanbul büzüğü iyi durumda değiller ,VAR sistemi ile Tff ve hakemlerin eyyam yapma planlar kurma çabaları da önemli derecede sekteye uğradı tabii yine bir yolunu bulup pis işlere girişiyorlar girişeceklerdir de ama en azından bunu o kadar kolay yapamayacaklar.

işte bu nedenle Trabzonspor yükselişteyken bunu korumak ve sürekli hale getirmek içinde hamleler yapmaya başlamalı.Bunu da ciddi bir politika ile yapmalı ki bu ciddiyete önce takımın ve camianın kendisi daha sonra tff ve rakipler de saygı duysunlar.
            Sonuçta 3 istanbul takımı da bu durumda kalmayı kabullenmeyecek ve düzelmeye çalışacaklar bunun içinde hepsi devre arasını hedef edindiler. Hatta pahalı transfer yapmayı ,bunun için avrupa kupalarına gitmemeyi bile söylüyorlar.

İşte bu nedenle Şerefli Trabzonspor bir başarılı grafik yakaladı ve hastalıklarından kurtuldu üzerinden ölü toprağını attı bunun yanı sıra böyle bir fırsatı da elde etti. Bunu sürdürmek için şimdi geçen tarihten çok daha önemli bir hale geldi. Takım ve camia çok ciddi sağlam ve ileriye dönük etkili adımlar atmalı.Bunu sezon başında yapsaydık (ki bence bir miktar bunu başardık ve faydasını gördük) bugün çok daha farklı şeyler konuşabilirdik sadece bu sezona değil önümüzde çok uzun sezonlar boyunca yadsınamaz bir Trabzonspor gerçeği ile karşı karşıya kalmak gibi ! Ama yine de geç kalmış değiliz herşey bizim lehimizde ve yine her şey bize bakıyor biz iyi olursak biz doğru şeyleri yaparsak diğerlerinin ne yapıp yapmayacağı bizi ilgilendirmeyecektir.
            En son TS FAN tarafından düzenlendi; 29.12.2018, 13:21.
            ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

0DB4F82D-9966-4C0F-8761-A3402BB4861A.jpg

Bu tiplerle mi? Adamın konuşmasına bakın. Transfer yok!

Be adam. Senin ortasahanı toparlayan adam 6 ay sahalardan uzak kalacak. Onun yerini hiç doldurmayı düşünmüyormusunuz? Batuhan var derseniz bende size Batuhanı Beşiktaş maçında gördüm. İlk 5e bile giremeyiz.
              En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 29.12.2018, 13:50.

Yorum

hep eksik kalan son halka bu sefer olsun lütfen.

iki tane iyi oyuncu alınsın.

ümitlenelim...
                “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

Ogeni Onazi yerine Vahid Amiri denensin
                  HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

ben ligin ikinci yarısında aynı tempo ve oyunla başlasak bile çok fazla zorlanacağımızı ve ilk başta işlerin istediğimiz gibi gitmeyeceğini düşünüyorum. burada bize düşen aynı desteği vermeye devam etmek ve hocamızın ve başkanımızın arkasında durmak olacak. zor deplasmanlarımız, sakat ve milli takıma giden oyuncularımız var. içerideki maçları kayıpsız atlatıp, deplasmanlarda daha derli toplu oynamak bizi yukarılarda tutmaya devam edecektir.

Yorum

• bilgileriniz için teşekkürler

Yorum

• Bu sezon şampiyon olacağız.

Yorum

• Tek kelimeyle Efsane!

2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu sene zaten şampiyonluk hedefimiz yoktu. Olamasakta hüsran olmaz. Ama şu anki durumumuz itibariyle en umutlanacağımız durumdayız. Bşşehiri yenerek kalır 3 puan. Anlatmaya gerek yok. Diğer bir açıdan bakarsak aynı puan da olduğumuz diğer takımlarda var ve bizim kadar umutlu olacaklar. Yanı kolay maçlar oynamayacağız. Bu durum bizim için dezavantaj.

Peki ne yapmalıyız. Önecelikle oyuna direk katkısı okan ve performansı yükselebilecek kim var. Yusuf ve abdül. Yusuf ve abdül üst düzey oynarsa şampiyonluk ihtimalimiz çok yükselir. Yusuf ve abdülün eksik yönleri nelerdir. Aslında abdül tam messi gibi oynayabilecek kapasitede. Fiziksel eksiği var. Kondisyonu ve iki mücadelerde fizik gücünü artırmalı. Bunu yaparsa 3 , 4 kişiyi ekarte edip gol atması çok mümkün hale gelir. Gelelim yusufa; vuruşlarını geliştirdi ama daha iyi olmak için çalışmalı. Birde yusuf oyun anlayışı olarak daha nasıl yapacağına karar vermemiş. Yani adam geçip şut mu çeksem yoksa top mu dağıtsam yoksa aralara mı kaçsam bunu çözememiş. O yüzden oyun içinde bocalıyor. Her şeyi yapamaz. O yüzden ünal hoca o na bir yol çizmeli. Çok serbest oynatmamalı. Abdülle iyi entegre olmalı. Bu yazdıklarım olursa şampiyonluk gelir. diye düşünüyorum.

Yorum

• bu seneyi 2. olarak bitirebilirsek sevineceğim kendi adıma. şampiyonluk gibi bir beklentim yok..
                              #

Yorum

• bu sene sampiyonluk hedefimiz yokta ne zaman var seneye 1 er yıl daha yaşlanacak olan takimin en onemli parcalarindan sosadan pereiradan rodellagadan aynı performansi alabilecekmiyiz. seneyede rakiplerimiz yine bu yılki gibi berbatmi olacaklar lige yine forvetsiz mi cikacaklar yada sampiyonluk yolunda her zaman bizim en büyuk rakibimiz olan fener seneyede yine alt sıralardamı olacak. sadece iki takviye be yonetim bedava al, kiralik al ama al. sivas bile barcadan oyuncu kiraliyor sen barcadan kiralamada benficadan lizbondan kirala fransadan orta siradaki takimdan kirala ama devre arasina yetistir be.50 yilda bir gelecek fırsatı rakiplerimiz altin tepsi ile önümuze getirdi gerimi cevirelim simdi bunu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X