Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haydi Safları Sıkıştıralım | Biz Şampiyon Olacağız!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2. yarıdaki bazı deplasmanlar

Sivas
    Gs
    Göztepe
    Kasımpaşa
    Bursa
    Şb
    Konya
    net kazanırız diyeceğimiz bir tane bile maç yok bunlarda.
    zaten lige inanılmaz zor bir fikstürle başlıyoruz.
    ilk 4 hafta sonunda bırakın şampiyonluğu ilk 4 ten bile baya uzaklaşmış olabiliriz, içerideki 8 maçtan ne yapıp edip 24 puan çıkarmalıyız.

Yorum

En fazla ışık bizde görünse de bu sezon ilginç bir sezon. Umutlanmak için erken. İkinci yarıda galatasaray maçına kadar kayıpsız gelir, onlarla da en kötü berabere kalırsak o zaman bir şeyler olur derim.

Sivas-----3 puan
      Gs-------1 puan
      Göztepe-----3 puan
      Kasımpaşa---3 puan
      Bursa---------3 puan
      Şb---------1 puan
      Konya------3 puan

ve evimizde saçma sapan puanlar vermez isek sonuca gideriz.
      Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

[MENTION=10134]SALDIRAY[/MENTION] Listenin gereğinden fazla hayali olduğunu düşünüyorum kardeşim
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Önümüze bir tabak yemek gelince tabağı bütün ağzımıza almaya çalışırsak olmaz.

Kaşıkla, teker teker mideye indirmek daha faydalıdır.

Yorum

9 YIL SONRA KUPA ŞAMPİYONLUĞU
            LİGDE İLK 3

Tabi ki umutlanmak için çok sebebimiz var.
            Çünkü biz TRABZONSPOR'uz.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Önümüze bir tabak yemek gelince tabağı bütün ağzımıza almaya çalışırsak olmaz.

Kaşıkla, teker teker mideye indirmek daha faydalıdır.
              Tabakta kekiğe belenmiş mangalda pişirilmiş kuzu pirzola var sıkıntı bu
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Yorum

söylemeyin böyle şeyler, çünkü biliyorum içten içe hepimiz inanırız.

sonra insan çok üzülüyor.

biz şimdilik oynadığımız oyuna bakalım, gerisi ya nasip.

Yorum

Transfer sezonunun bitiminden ve 2-3 maç geçtikten sonra yorumlamak daha doğru.. Hem rakipler hem biz.Atacağımız her adım çok kritik.
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      net kazanırız diyeceğimiz bir tane bile maç yok bunlarda.
                      zaten lige inanılmaz zor bir fikstürle başlıyoruz.
                      ilk 4 hafta sonunda bırakın şampiyonluğu ilk 4 ten bile baya uzaklaşmış olabiliriz, içerideki 8 maçtan ne yapıp edip 24 puan çıkarmalıyız.
                      hepimiz oynadığımız oyundan dolayi o ışığı görüyoruz.kim derdiki Malatya'da 5 yedikten sonra iki önemli oyuncu kadro dışı kalıp fb.Kayseri.konya.bjk.Rize serisinden 13 puan (hakem faciası olmasa 15) puan alacagimizi.ikinci yarı başak galibiyeti ile başlayıp gs deplasmanından beraberlik alabilirsek şampiyonluk mesalasi yanar.sadece biraz şansımız yanımızda olsun yeter.ancak tek korkum kadronun dar olması ve birçok oyuncunun alternatifi olmaması.Onazi gitti bile.başak ve gs nin kadrosu bize göre kaliteli değil ama çok geniş kadroları var.giren çıkanı aratmiyor.

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @SALDIRAY Listenin gereğinden fazla hayali olduğunu düşünüyorum kardeşim
                        bende farkındayım ama umut işte
                        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Umutanacak bir şey yok.
                          Nisanin sonuna kadar böyle rolantide gidelim.
                          Geçen sene ilk yarıyı kaç puanla kapatmış isek aynı puandayiz bu umutlanmamak için önemli bir sebep.
                          Ancak geçen seneye göre çok farklı top oynuyoruz, hatta geçen sene top oynamıyorduk bile denebilir. Bu da umutlanmak için sebeptir.
                          Ben puan tablosundaki yerimize bakarak gaza gelmemizin bize zarar getireceğini düşünenlerdenim.
                          Zira iki maç yenilmek 7. Sıraya düşmek demektir.
                          O yüzden sakince maç maç bakarak çıkmalı merdivenleri.
                          İlk maç Başakşehir
                          Haydi Bismillah
                          En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 27.12.2018, 23:33.
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

Cok zor, hatta imkansiz.

Yorum

İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transfer sezonunun bitiminden ve 2-3 maç geçtikten sonra yorumlamak daha doğru.. Hem rakipler hem biz.Atacağımız her adım çok kritik.
                              Talisca diyorum

Alan sezonu alır
                              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Takımdaki eksik Talisca tarzı adam değildir. Onazi'nin yerine alabilirsek alalım alamazsak yapacak birşey yok. Ben bu takımı izlemekten keyif alıyorum. Böyle oynasınlar sıkıntı yok. Şu kadroya 2 tane daha altyapıdan banko oynayacak adam çıksın şampiyonluktan daha kıymetlidir benim için.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X