Mucize oldu şampiyon olduk kimse sevinmez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haydi Safları Sıkıştıralım | Biz Şampiyon Olacağız!
Daraltma
X
-
Bu seneki sürec gecen seneki sürece benziyor. Sadece biz gecen senenin Basaksehir i rolündeyiz. Muhtemelen önümüzde ki yillar durum bizim lehimize olacaktir. Sanirim
bir zamanlar fb - bjk isbirligine benzer bir isbirligi olabilir Basaksehir - Ts arasinda. 2023 e kadar en az 2 sampiyonluk yasayacagimizi düsünüyorum..Futbol cok kirlendi ve sanirim bizimkilerde oyunu kuralina göre oynamaya baslamizlar..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak GencTurk6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığı açan arkadaş herhalde çok fazla madde almışken açmış.
Başak puan kaybedermi bilmem ama bizim kaybedeceğimiz kesin.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Takımı motive etmek için ne yaptılar acaba?
10 yıl sonra şampiyonluğa yaklasmissin 3 ezikler devreden çıkmış. Ve bu takımı motive edemiyorsun. Şaka gibi...
Yönetim de suçlu hoca da suçlu. Motivasyon sağlayamayan herkes suçlu. Biz taraftarlar da suçluyuz belkide daha fazlasini yapmaliydik. Seyircisiz oynanmasına rağmen başka birşeyler yapabilirdik belki. Belki bir video hazırlayıp yönetime bunu futbolculara izlettirin diyebilirdik. Bizim takım Trabzonspor biz hersene oynayamiyoruz şampiyonluğa. Çok suçlu var çok... 3.olsaydik daha iyiydi. Şampiyonluğu kaçırmak bizi hep 10 yıl geriye atmıştır. Yine o olacak gibi...
Nefret ettiğimiz emre bolezoglu gibi sahada 1 tane topçu olsa belki şuan puan puana gidiyorduk... Ruhu çalınmış takımın. 65.dk gol yedin mi haydi beyler alıyoruz bu maçı hem oyunu başlatalım diyecek adam yok hepsi astı suratını oturdu... Şimdi kalkmış şampiyon olacağız diyoruz... Nerede motivasyon? Hoca çıkıp yalandan basina biz olacağız buna yürekten inanıyoruz rakibimiz takılacak diyemiyor. Sonuna kadar mücadele edeceğiz gibi saçma sapan politik bir laf... Laf olsun diye söylenmiş laflar.
Stresten tırnaklarını yiyor Hüseyin hoca. Başka yaptığı bir şey yok. Öne geçince skoru tutamiyoruz diyorsun peki defansı 5leyip oyunculara ya hoca defansı 5ledi bu maçı gol yemeden tamamlamamiz lazim msji da veremedim mi?
Bu sezon çok hayal kurduk kurmaya devam ama önce motivasyon lazimfacebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSampiyon olalim burda en fazla 20000TL ye kadar borcu olan arkadasin ya da arkadaslarin borcunu ödeyecegim.Benimle iletisime gecer/ler artik!
Ben sözümü tutarim.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Arkadaş kafayı yemiş sağlık sorunları varBu hale geldik işte..
Arkadaşlar kabullenin geçen sene seçimden dolayı Başakşehir in hediye ettiği şampiyonluk bu sene geri veriliyor. Bize birileri dur dedi bu sene hala anlamıyorsunuz. Normal mi bukadar olan şey
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum