İlk olarak Hunk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Haydi Safları Sıkıştıralım | Biz Şampiyon Olacağız!
Daraltma
X
-
İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş kafayı yemiş sağlık sorunları varBu hale geldik işte..
Arkadaşlar kabullenin geçen sene seçimden dolayı Başakşehir in hediye ettiği şampiyonluk bu sene geri veriliyor. Bize birileri dur dedi bu sene hala anlamıyorsunuz. Normal mi bukadar olan şeyAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Trabzonsporun şampiyonluk yarışına girip bu kadar vurdum duymaz oynayıp bu kadar çok puan kaybetti sezon hatırlamıyorum.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSampiyon olalim burda en fazla 20000TL ye kadar borcu olan arkadasin ya da arkadaslarin borcunu ödeyecegim.Benimle iletisime gecer/ler artik!
Ben sözümü tutarim.
Yorum
-
herkes herseyi satip son 2 maca yatirsin.
2 hafta sonra hem sampiyon hem zengin olursunİlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes herseyi satip son 2 maca yatirsin.
2 hafta sonra hem sampiyon hem zengin olursun
Özellikle 3.1 konya önde iken gerçekten cok ama cok ilginç.
Stajer antrenörümüz acaba devre arası denizli maçında ne söyledi.insan birazcık bile olsa gaza gelmez mi.11 oyuncudan birinde bile neredeyse ekstra enerji olmadi.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlık hala düşmedi mi aşağılara yahu?
Yazıktır yazık.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyi anlıyorum da futbolcuların bu kadar ruhsuz olabileceklerini anlayamıyorum.
Özellikle 3.1 konya önde iken gerçekten cok ama cok ilginç.
Stajer antrenörümüz acaba devre arası denizli maçında ne söyledi.insan birazcık bile olsa gaza gelmez mi.11 oyuncudan birinde bile neredeyse ekstra enerji olmadi.İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
-
Biz Trabzonspor icin izdirap cekerken, bu durumdan keyif alanlar...düssün Trabzonspor
Biz capsiz Yerlileri izlemek yerine...düssün Trabzonspor
Bu takim üzerinden servetine servet katanlar varoldukca...düssün Trabzonspor
Gecmisini unutan, ders almayanlar varoldukca...düssün Trabzonspor
Yerli torpilinden kurtulup, kaliteye sans vermeyeceksek...düssün Trabzonspor
Adinda Trabzon yazan hainlere bu dünyayi dar edemeyeceksek...düssün Trabzonspor
.............................................................................................................
Ne SAMPIYONLUGU ???“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum