Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Haydi Safları Sıkıştıralım | Biz Şampiyon Olacağız!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar biz sampiyon olacagiz. Basaksehir son 2 macinda berabere kalacak. Trabzonspor son 2 macini kazanacak.

Biz sampiyon olacagiz.
    Bu tarz mesajları görünce ümitlenmek istiyorum da o derece şampiyon olamayacağız ki bırak ümidi zerre heyecan vermiyor. Bitti yani o iş. Şöyle söyleyeyim şampiyon olma ihtimalimiz bu akşam mavi kar yağma ihtimalinden bile düşük.

Yorum

• Yorum

• Tüm samimiyetimle söylüyorum

Başakşehir son 2 maçından sıfır çekse bile şampiyon olur, puan farkıyla

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaş kafayı yemiş sağlık sorunları var Bu hale geldik işte..

Arkadaşlar kabullenin geçen sene seçimden dolayı Başakşehir in hediye ettiği şampiyonluk bu sene geri veriliyor. Bize birileri dur dedi bu sene hala anlamıyorsunuz. Normal mi bukadar olan şey
          Ben Trabzonsporun şampiyonluk yarışına girip bu kadar vurdum duymaz oynayıp bu kadar çok puan kaybetti sezon hatırlamıyorum.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Trabzonsporun şampiyonluk yarışına girip bu kadar vurdum duymaz oynayıp bu kadar çok puan kaybetti sezon hatırlamıyorum.
            Ne olduysa Sikebahceyi eledikten sonra oldu futbolumuz sürekli geriye gitti kötü oynuyorduk ama bu kadar kötü oyuna bir anlam veremiyorum rakibin 3-1 yenik çimleri yemen lazımken bu kadar vurdumduymazlık neydi acaba...
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sampiyon olalim burda en fazla 20000TL ye kadar borcu olan arkadasin ya da arkadaslarin borcunu ödeyecegim.Benimle iletisime gecer/ler artik!

Ben sözümü tutarim.
              Abi benim KYK kredisi var onu halledersen müthiş olur ahaha

Yorum

• herkes herseyi satip son 2 maca yatirsin.
                2 hafta sonra hem sampiyon hem zengin olursun
                İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• samimi söylüyorum vazgeç, manyak olursun bak.

Yorum

• İlk olarak Lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    herkes herseyi satip son 2 maca yatirsin.
                    2 hafta sonra hem sampiyon hem zengin olursun
                    Herşeyi anlıyorum da futbolcuların bu kadar ruhsuz olabileceklerini anlayamıyorum.
                    Özellikle 3.1 konya önde iken gerçekten cok ama cok ilginç.
                    Stajer antrenörümüz acaba devre arası denizli maçında ne söyledi.insan birazcık bile olsa gaza gelmez mi.11 oyuncudan birinde bile neredeyse ekstra enerji olmadi.

Yorum

• Bu başlık hala düşmedi mi aşağılara yahu?

Yazıktır yazık.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu başlık hala düşmedi mi aşağılara yahu?

Yazıktır yazık.
                        Valla insanın içindeki mantık "yok ya" diyor ama duygular da "olur niye olmasın ya" diyor. Çok karmaşık durum

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herşeyi anlıyorum da futbolcuların bu kadar ruhsuz olabileceklerini anlayamıyorum.
                          Özellikle 3.1 konya önde iken gerçekten cok ama cok ilginç.
                          Stajer antrenörümüz acaba devre arası denizli maçında ne söyledi.insan birazcık bile olsa gaza gelmez mi.11 oyuncudan birinde bile neredeyse ekstra enerji olmadi.
                          Valla ben isin samatasindayim. Bu saatten sonra sampiyob olursak kesin dunya disi guclerle olmus olacak.dunya sartlarinda olacak is diil.
                          İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                          ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• oLma ihtimali varsa o zaman umut da var...
                            hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                            .

Yorum

• Herkesin içinde bi umut var itiraf edin
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Biz Trabzonspor icin izdirap cekerken, bu durumdan keyif alanlar...düssün Trabzonspor
                                Biz capsiz Yerlileri izlemek yerine...düssün Trabzonspor
                                Bu takim üzerinden servetine servet katanlar varoldukca...düssün Trabzonspor
                                Gecmisini unutan, ders almayanlar varoldukca...düssün Trabzonspor
                                Yerli torpilinden kurtulup, kaliteye sans vermeyeceksek...düssün Trabzonspor
                                Adinda Trabzon yazan hainlere bu dünyayi dar edemeyeceksek...düssün Trabzonspor
                                .............................................................................................................

Ne SAMPIYONLUGU ???
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X