trabzonspor'a ileriki maçlarında başarılar diliyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ÖDÜLLÜ UEFA Şampiyonlar Ligi Fantezi Futbol l BMN LİGİ
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ üst köşedeki Limitless ne demek oluyor bir bilgi verirseniz sevinirim ???
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek seferlik sınırsız transfer ve sınırsız bütçe veriyor, limitless kullanıp transfer yapıyorsun, o haftanın maçları tamamlandıktan sonra kadron limitless kullanmadan önceki son haline geri dönüyor.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
-
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVee, geldik final maçına...
Final maçı öncesi son durum...
[ATTACH]17094[/ATTACH]S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Screenshot_2019-06-02-01-27-13-304_com.android.chrome.jpg
Zafer İnananlarındır
[MENTION=24344]Ahmet Başkaya[/MENTION]'nın ünvanını kaybetmemenin haklı gururunu yaşıyorum...
Bütün arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum...En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 02.06.2019, 02:15.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
-
Yarışmada dereceye girerek ödül kazanmayı hak eden BMN forum üyesi arkadaşları tebrik ediyorum.
Mevcut sıralamaya göre
1- EnessssFC
2- XemreX
3- Annopagroup
ödül kazanmayı hak etmiştir.
Bu arkadaşların, 01.07.2019 tarihine kadar forum üzerinden özel mesaj yoluyla benimle iletişime geçerek kendilerinden istenecek bilgileri (Ad Soyad Adres vb) vermeleri gerekmektedir.
Kendisine tanınan süre içerisinde (01.07.2019 tarihine kadar) iletişime geçmeyen yarışmacı ödül hakkından feragat etmiş sayılacak, söz konusu ödül sıralamada kendisinden sonra bulunan üyeye verilecektir.En son bkandil tarafından düzenlendi; 21.06.2019, 09:03.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum