Yedeklerin oynadıkları taktirde puan alacaklarını düşünmüştüm. Sadece 11 puan alıyormuş.
Wildcard olayı nasıl oluyor?
Bundan sonra ne zaman ve ne kadar transfer yapabiliyoruz?
Yedeklerin oynadıkları taktirde puan alacaklarını düşünmüştüm. Sadece 11 puan alıyormuş.
Wildcard olayı nasıl oluyor?
Bundan sonra ne zaman ve ne kadar transfer yapabiliyoruz?
Her hafta maçlar başlamadan 1 transfer hakkın oluyor daha fazla yapmak istersen puanın gidiyor. Wildcard özelliğinide sadece bir kez kullanabiliyorsun kullandığın zaman puan kaybetmeden takımı komple değiştirebiliyorsun.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Bir soru;
Dün oynayan A oyuncusunu kaptan yaptığım için 2 kat puan kazandıktan sonra, bugün oynayacak olan B oyuncusunu kaptan yaparsam puan hesaplamasında A oyuncusunun puanı nasıl hesaplanıyor? İki kat almış gibi mi yoksa normal puan mı değerlendiriliyor.
Bir soru;
Dün oynayan A oyuncusunu kaptan yaptığım için 2 kat puan kazandıktan sonra, bugün oynayacak olan B oyuncusunu kaptan yaparsam puan hesaplamasında A oyuncusunun puanı nasıl hesaplanıyor? İki kat almış gibi mi yoksa normal puan mı değerlendiriliyor.
Yorum