İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ekeser60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş nerden gördün haberi yada duyumu ?Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Metin Kaya'dan inciler. 1 saatir videoyu izleyip izleyip gülüyorum. Böyle bir komedi olamaz moraliniz bozuksa arada iki üç kere izleyin. https://www.youtube.com/watch?v=kp3UF4-PYME Yahu biz bunları hak etmek için ne yaptık ya...
"Halka açacağız Mehmet Ali Yılmaz tesislerini.. Trabzon takımını tanımıyor...."
"Bir anımı anlatayım size.. Hollandadan bir akrabam geldi. Antrenmanı izlemek için gittim. Tesislere sokulmadım. Bu mu sizin Trabzonsporluluğunuz!.."
"Rakı masalarında bu kulüp yönetilmez artık..." Kim rakı içiyor onu da anlamadım ki?! Miting meydanlarında otobüs üzerinde yönetiliyorsa çok da şey yapmamak lazım...
"Sosolara verecek paramız yooooook..."
"Gökdenizden sonra 61 numara giyen topçumuz yokkkk"
"İstinyede job yedik. Trabzonun ağababaları bize sahip çıkmadı"
"Kemal Serdar ile maçkada görüştük. "
"Meydanda traş olduk. Meydanda yedik. Adam bana maç kaç kaç bitti diye soruyor"
Aynen bunlar var konuşmasında... İyi de hacı şaka mı bu????"Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Yorum
-
İlk olarak İ. C. Ertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin Kaya'dan inciler. 1 saatir videoyu izleyip izleyip gülüyorum. Böyle bir komedi olamaz moraliniz bozuksa arada iki üç kere izleyin. https://www.youtube.com/watch?v=kp3UF4-PYME Yahu biz bunları hak etmek için ne yaptık ya...
"Bir anımı anlatayım size.. Hollandadan bir akrabam geldi. Antrenmanı izlemek için gittim. Tesislere sokulmadım. Bu mu sizin Trabzonsporluluğunuz!.."
"Rakı masalarında bu kulüp yönetilmez artık..." Kim rakı içiyor onu da anlamadım ki?! Miting meydanlarında otobüs üzerinde yönetiliyorsa çok da şey yapmamak lazım...
Aynen bunlar var konuşmasında... İyi de hacı şaka mı bu????
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak İ. C. Ertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin Kaya'dan inciler. 1 saatir videoyu izleyip izleyip gülüyorum. Böyle bir komedi olamaz moraliniz bozuksa arada iki üç kere izleyin. https://www.youtube.com/watch?v=kp3UF4-PYME Yahu biz bunları hak etmek için ne yaptık ya...
Adamın profili bu işte.Soruyu soran kişi de listesinde
Cidden ağlanacak halimize gülüyoruz.Trabzonspor aslında ne kadar sahipsiz onu gördük.Çıkan adaya bak.Trabzonsporluluğuna saygı duyarım fakat adaylığına duymuyorum.Bir dahaki seçime de Erman Baş aday olsun.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]15390[/ATTACH]
Adamın profili bu işte.Soruyu soran kişi de listesinde
Cidden ağlanacak halimize gülüyoruz.Trabzonspor aslında ne kadar sahipsiz onu gördük.Çıkan adaya bak.Trabzonsporluluğuna saygı duyarım fakat adaylığına duymuyorum.Bir dahaki seçime de Erman Baş aday olsun.
başkan olsun rakip takımlar yense üzülmem
zihniyete gel
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin abimiz en iyisi stand up yapsın.Kendi reklamı için Trabzonspor kongresini kullananların da önüne geçilmeli,elaleme malzeme çıkıyor.
gs deki gibi 10 yil üyelik aranmali+ barcada gibi aday olacak adam bütün borc icin kefalet almali üstüne"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Genç: "Kardeş kulüpleri üzmememiz lazım. Ben maçın hemen akabinde Muharrem Usta'ya açık çağrımdı ve bunu yerine getirmedi, teknik direktörün hemen görevinin son verilmesi gerektiğini ve Ersın Yanal'ın o maç itibariyle ihanet ettiği, benim kanatimdi buda ifade ettim. Ama hala devam ettirdiler çünkü Trabzonspor 6 maç yenilmiş bir takım... sonuçtur. Bursaspor sizi 90 + 7. dakikasında uzatmanın son dakikasında da gol atıp yenebilir bunu anlarım ben. Ama siz şehrinize kulübünüze yakışır bir futbolu oynatmalısınız. Bunun da en önemli sorumulusu, birinici sorumlusu hocadır. O sahada oyuncuları oynatan hocadır geri planda da Muharrem Usta'dır. Şimdi üzüntüsünü beyan etmesi bu iki şehir arasında oluşan zor sürecin telafisine yetecek açıklama değildir. O zaman gereğini yapacaksınız. Hiç kusura bakmasın."
Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Genç: "Rizespor çıksın ya 1. lige çıksın, mücadele etsin. Biz onlara sporcu verelim ordan alalım..."
Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Genç: "Muharrem Bey şu anda yaptığı açıklamalar yerine vaktiyle gereğini yapsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum."Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Şu Rize seviciliği de kabak tadı verdi. Sanki niyetinizi bilmiyoruz.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum