Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Listelere takılmanın anlamı yok, zaten 3 aşağı 5 yukarı klasik isimler. Ağaoğlu'nun asıl niyetini, asıl vizyonunu sahayla ilgili hamleleri belli edecek. Sportif kısımla sanırım Özkan Sümer ilgilenecek, eyvallah ama altına yabancı dil bilen iş bitirecek ceo verilecek mi? Porto modelini telaffuz etmiş; Nevzat'ın oradan buradan topladığı adamlarla, yarım yamalak uyguladığı scout sistemi iş bilen, tecrübeli isimlerle daha geniş zamana yayılacak şekilde tekrar hayata geçirilecek mi? Ajax modeli, altyapı muhabbeti dönüyor; altyapı baştan aşağı Sadi gibilerinden arındırılıp, yine işinin ehli adamlarla donatılacak mı?

Aralık ayına kadar bunları uygulamak zor, hatta maddi durum düşünülürse iki kat daha zor ama en azından kıvılcımı yakmalı ki kafasında bir şeyler çizmiş diyelim.

Ayrıca hoca seçimi için büyük ihtimal Şenol Güneş'in akıbetini bekleyecekler fakat aksi durumu da düşünürler umarım. Hoş 3 yıl bir şey beklemeyin diyen adamın b planı Mra'dır da neyse.
    En son castillo61 tarafından düzenlendi; 06.04.2018, 15:58.

Yorum

• Doğru dürüst Trabzon'a gelmeyen Ağaoğlu'nun aday olmasına acayip şaşırdım doğrusu...Mevcut kadro transfer yasağı kalkmayacaksa şampiyonluğa oynayamaz ve fakat yarışabilir bu da tamamen kafası çalışan belli bir oyun felsefesi olan eğitici bir hocayla olur...

Devre arasında mevcut hocanın takıma bir şey veremeyeceğini değişen bir şey olmayacağını yazdık durduk bu yüzden daha devre arasındayken belirtilen özellikte bir hoca ile gizli anlaşılıp kalan 17 maçı ve oyuncuları izletip sezon sonu vereceği transfer raporuyla yeni bir yol çizilmesi gerekliliğini vurguladık...Öyle karışık bir camiayız ki bir türlü doğru hamle yapılamıyor kaostan kurtulamıyoruz...Dedikoducumuz da çok gevezelik yapanımız da...

Yüksek ihtimal Ağaoğlu kazanacak..Şimdiden yeni hoca belirleme işine başlamalı zaman kaybediyoruz geçen her dakika aleyhimize...Belirsizlik kadar tehlikeli bir durum yoktur...Bir yerde belirsizlik varsa o yer kaosdan sıyrılıp önünü göremez...
      En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 06.04.2018, 15:29.
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Sat sat diyoruz da bu adamlar nasıl satılacak kim niye alacak? Adam genç ama sende iş yapmamış olur satarsın yaşlı olur iş yapar satarsın. İş yapmayan yaşlıyı kim niye alsın?
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özkan Sümer'in kulübe gelip gitmesi yeter. Onun alt yapı tesislerine yarım saat uğraması bile yeterli.
          Beraber göreceğiz, ayrıca gelmesin diyen yok, eski Başkan adam, maaşlı çalışan ne demek...

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beraber göreceğiz, ayrıca gelmesin diyen yok, eski Başkan adam, maaşlı çalışan ne demek...
            Rahmetli Dozer'in başka bir kaptanın arkasında sahaya nasıl çıkarım demesi gibi mi?
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar eminim ki benim gibi çok renkdaşımız vardır . Deminden beri okuyorum yorumları bir karamsarlık havası hakim . Açıklanan listeden tanıdıklarım da var ama ismen tanıyorum eski yönetici olmaları nedeniyle . Acaba bu listedeki adamları objektif olarak yorumlayabilecek bir renkdaşımız varmıdır . Kimdir bu adamlar normalde ne iş yapalar meziyetleri nedir eziyetleri nedir . Gerçekten böyle bir çalışma yapacak bir arkadaş çok şey katacaktır tartışmalara.
              İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tam da bunu soracaktım ben de...
              Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Okay'ı satacaksak onu sattığımız para ile Kucka'nın 2 yıl maliyetini ödemek kadar saçma bir mantıkta olmaması gerekiyor. Hedef şampiyonluk değilse

Kucka, Durica, Bero, Burak, Yusuf, Okay, Onur ile yollar ayrılmalıdır.

------------ Rodallega
                Olcay ------ Sosa -- Abdülkadir
                ---------- Onazi - X
                Novak - Uğur - Hubo - Pereira
                ------------- X

5 Milyon Euro'ya 4 tane Transfer yapılır.

30 Milyon Euro satıştan kazanılır. Gelenlerin yıllık ücretleri de çıkartılırsa 8 Milyon euro gibi bir ücrette Zarar azaltılır. 25 Milyon euro sıcak para girişi sağlanır. Bu kadro küme de düşmez 12 ila 6 arasında takılır.
                Yuh ya bu satıcı tayfaya sende mi katıldın..yoruluyorum artık..
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sat sat diyoruz da bu adamlar nasıl satılacak kim niye alacak? Adam genç ama sende iş yapmamış olur satarsın yaşlı olur iş yapar satarsın. İş yapmayan yaşlıyı kim niye alsın?
                  güzel soru.

el cevap: usta alır

o maaşlar nasıl verildi şu ekonomik şartlarda benim hala aklım almıyor.kulüpler maalesef çiftlik
                  TEKKEBALL

Yorum

• Yeri degil ama çubuklu parçalı 80 beyaz 70 e düştü alacaklar çullansın

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onur, Okay, Burak, Yusuf'u satıp 12 ile 6 arasında takıldığında kasana giren para zaten buharlaşacak, buharlaşmasını da geçtim Aralık'ta buralar yönetim istifa diye inleyecek.

Sana maç kazandıran oyuncular yerine Esteban, Durica, Kucka, Sosa, Olcay, Ndoye gibi emeklisi gelmiş ya da burayı tatil köyü sanmış oyuncuları satıp/yollayıp yerlerine birer tane stoper, sağ-sol açık ve 8 numara olmak üzere 4 oyuncu alsan, başlarına da Şenol Güneşvari bir hoca bulup getirsen, hedef ilk 4 ve Türkiye Kupası diyerek yeni sezona girsen daha iyi olmaz mı ? Okay'ı satacağına Kucka'yı sat, Yusuf'u satacağına Sosa'yı sat. Yerlerine de daha uygun maliyete birer tane oyuncu transfer et.
                      İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadece yıllık maaşlarından bile kurtulsak kasayı rahatlatmış oluruz, yerlerine de daha genç takviyeler yapılsa al sana kolej takımı. Bonservis bedeli kazandırabilecek Sosa, Kucka gibi isimler var, dünya kupasından sonra iyi fiyattan Onazi satışı olabilir, ilk 11 için yetersiz olan Bero ve Castillo'ya teklifler vardı oyuncu alamadık diye Rıza sattırmamıştı, bunları satabiliriz. Oyuncu satarken önceliği f/p olarak kötü durumda olan ya da ilk 11 için yetersiz olan oyunculara vermek lazım. İskeletteki oyunculara hep altın yumurtlayan tavuk gözüyle bakmışımdır, elbet sıra bunlara da gelecek ama önce sistemi oturtup sportif başarıyı yakalamak lazım. Oyuncunun etinden sütünden faydalan, Avrupa'da vitrine çıkar, maksimum teklif gelsin sonra sat.

Tabii bunları düşünmek için önce transfer yasağını kaldırmak lazım. Yasak elimizi kolumuzu bağlayacak.
                      bu fikirlerini destekliyorum bilgin olsun , yanlız değilsin yani..

her topicte pırlanta gibi değerli oyuncularımızı satmayalım verim alamadıklarımızı satabiliriz diye herkese laf yetiştirmeye çalışıyorum..

hatta bazen ts=gençlerbirliğimi demek istiyorsunuz diyorum..

olmuyor , ne yapsam olmuyor..ne kadar çok Onur'u , Yazıcı'yı , Okay'ı , Abdüş'ü satmaya çalışan taraftarımız var.. ne kadar çok..

adamların ...don yok gsli okay iyi oynuyor seneye biz alırız diyor..bizde battık kül olduk..

Yiğit Gayretli usanmaya başladım bu forum bu fikirler normalmi.. bu kulübü küme düşürüp..istanbul taraftarının maskarası yapacak bu taraftar..
                      bu foruma kurtuluş savaşı gibi bir durum lazım..
                      bu forumun devrime ihtiyacı var..
                      ezik ve korkaklar doluşmuş..
                      bir lider , bir fikir adamı çıkmazsa..
                      herşeye negatif bakanlar hep burada..
                      Trabzonspor o oyuncuyu alamaz bu oyuncuyu alamaz diyenler yine burada..
                      sivas alıyor , başakşehir alıyor örnekler veriyorsun ama yok yine TS alamaz..

elin beş para etmez topçusuna methiyeler düzen..
                      bizim pırlanta gibi özbeöz çocuğumuza çöp satın gitsin diyen yine hep burada..

yeter ama gerçekten yeter..

kurtuluş zamanı gibi her taraftan işgale uğramış bir ülke..özgürlüğü ve bağımsızlığı hayal edemeyen..sömürülmeyi kabullenmiş bir topluluk gibi..

Trabzonsporun büyüklğüne inanmayan katılımcılarla dolu burası..satalım da satalım..ya işine yaramayanı sat..
                      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        güzel soru.

el cevap: usta alır

o maaşlar nasıl verildi şu ekonomik şartlarda benim hala aklım almıyor.kulüpler maalesef çiftlik
                        Ben de şartlar oluştuğu takdirde satılması taraftarıyım ama çok zor gerçekten. Bari biraz göze girseydiler de ederleri olsaydı
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Defans haric cogu yerde gencler denenebilir..ama defans tecrubeli olmak zorunda

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Forumda ne çok boş adam var. Ya Usta olacakdı ya Ağaoğlu. Usta aday olmadı tek aday Ağaoğlu oldu. Kısa sürede adam başkan adayı olmuş ekibi hazırlamış. Yok aidatını ödememiş yok listede bu var. Metin Kaya olsun o zaman 2 seneye kırmızı grupta mücadele veririz.
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yeri neresi bilemedim onun için buraya yazıyorum...

Şu Süleyman Hurma beyfendi belirli periyotlarla farklı basın kaynaklarına Trabzonsporla ilgili negatif demeçler veriyor;

"Trabzonspor'a kim gelirse gelsin başarılı olamaz!" "Orada başarıyı engelleyen bir güruh var!" "Her gelene kan kusturuyorlar!"

"Ağaoğlu’nun başarılı olmasını isterim. Ama bu tarihi not edin. Şimdi onu isteyen insanlar önümüzdeki sezon gitmesini konuşuyor olacaklar."

Sürekli çıkıp çıkıp aynı röportajı verip duruyor. Eğer aramızda bunu bilen arkadaşlarımız varsa 'bu güruh kimmiş?' bir bilgilendirsinler bizi ?

Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Okay'ı satacaksak onu sattığımız para ile Kucka'nın 2 yıl maliyetini ödemek kadar saçma bir mantıkta olmaması gerekiyor. Hedef şampiyonluk değilse

Kucka, Durica, Bero, Burak, Yusuf, Okay, Onur ile yollar ayrılmalıdır.

------------ Rodallega
                                Olcay ------ Sosa -- Abdülkadir
                                ---------- Onazi - X
                                Novak - Uğur - Hubo - Pereira
                                ------------- X

5 Milyon Euro'ya 4 tane Transfer yapılır.

30 Milyon Euro satıştan kazanılır. Gelenlerin yıllık ücretleri de çıkartılırsa 8 Milyon euro gibi bir ücrette Zarar azaltılır. 25 Milyon euro sıcak para girişi sağlanır. Bu kadro küme de düşmez 12 ila 6 arasında takılır.
                                Belki para girsin diye yazıyorsun ama bence yanlış tercihler olur

Olcay, rodallega, ndoye, sosa, Kucka, Durica, Esteban, Hubocan

gibi oyuncular elden çıkarılırsa 15 m Euro gibi bir maaş kurtuluyoruz

Onur, Yusuf, Burak, okay gibi oyuncular üzerinde ilerlemek bana daha olumlu geliyor

Burak çok para alabilir diye yazmış olabilirsiniz + piyasası var diye , ama yapılanmada gol atabilen ve tecrübeli isimlerde lazım bence Burak kalmalı

zaten yazdığınız kadroda olcay+roda = Burak kadar maaş alıyor, onlar gitse daha mantıklı
                                En son special one tarafından düzenlendi; 06.04.2018, 20:40.
                                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                                HAMİ AYAZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X