Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağaoğlu alt yapı diyor, cepten para vermekle olmaz diyor. Hepsini kabul ediyorum.
    Fakat bir gerçek var ki Trabzonspor borca batık bir şirket ve tüm gelirleri temlik altında kalmış!
    Üstelik bu gelirler dahi mevcut borcu döndürmeye yetmiyor, cepten ayrıca para koymak gerekiyor.
    Böyle bir durumda cebinden para koymadan bu kulübü nasıl döndüreceksiniz? Nasıl?
    Sayın Ağaoğlu'nun bunlara bir cevap vermesi gerekir.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Trabzonspor Koleji" benzeri bir yapı veya projeyi çok önemsiyorum.

Yatılı bir okulda sporcu yetiştirmeli kulüp. Hem eğitimini hem de öğretimini üstlenmeli. Her çocuğun beslenmesi ile özel ilgilenmeli. Nihayetinde bu okuldan sporcular; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu okuyacak potansiyel spor yöneticileri, antrenörler ve öğretmenler çıkmalı. Hatta Tıp Fakülteleri'ne sporcu sağlığı uzmanları yetiştirmek için öğrenciler göndermeli. Bu çocuklar burslu okumalı ve belirli başarı seviyesinin üstüne çıkanlar muhakkak kulüpte istihdam edilmeli...
      Çok güzel temenni.Buna benzer bir sürü daha güzel temmenniler var.. Ömrümüz bu temennileri dinlemek ile geçti ama bir türlü bizim ülkede olmuyor bu işler..Hadi eğitim falan anladık da sporda da mı elini kolunu bağlıyorlar bu kadar basiretsizlik olmaz..Altınordu kulüp başkanını federasyon başkanı yapsınlar kayıtsız şartsız herkes ona destek olsun diyeceğim ama o da olmaz.Sağ olursak gorecegz 20 sene sonra da bu ülkede aynı şeyleri konuşacağız değişen hiçbir şey olmayacak.

Yorum

• ağaoğlundan çok sağlam bir bir yönetim listesi beklemiyorum açıkcası . çok kısa sürede çalışmalarını yürüttü , hazırlıksız yakalandı ,ama aralık ayındaki kongreye bence bir çok kişiden söz almıştır. o zamana çok daha sağlam bir yönetim kurabilir . Tabi bu zamana kadar da bişeyler göstermesi sağlam bir yapı kurması da şart.
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok güzel temenni.Buna benzer bir sürü daha güzel temmenniler var.. Ömrümüz bu temennileri dinlemek ile geçti ama bir türlü bizim ülkede olmuyor bu işler..Hadi eğitim falan anladık da sporda da mı elini kolunu bağlıyorlar bu kadar basiretsizlik olmaz..Altınordu kulüp başkanını federasyon başkanı yapsınlar kayıtsız şartsız herkes ona destek olsun diyeceğim ama o da olmaz.Sağ olursak gorecegz 20 sene sonra da bu ülkede aynı şeyleri konuşacağız değişen hiçbir şey olmayacak.
          Elimizden, kolumuzdan tutan yok. Kulübü belli ilke ve planlar doğrultusunda yönetilmesini sağlarsak her şey mümkün. İstanbul ile aramızda ekonomik olarak makas açık ama ligin kalitesi belli. Ölü halimizde bile ligin belli haftalarında 2 galibiyet üst üste alınca yukarıyı tehdit edebiliyoruz. Türkiye şartlarını iyi okumak lazım.

İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ağaoğlundan çok sağlam bir bir yönetim listesi beklemiyorum açıkcası . çok kısa sürede çalışmalarını yürüttü , hazırlıksız yakalandı ,ama aralık ayındaki kongreye bence bir çok kişiden söz almıştır. o zamana çok daha sağlam bir yönetim kurabilir . Tabi bu zamana kadar da bişeyler göstermesi sağlam bir yapı kurması da şart.
          Ağaoğlu başka, Hayrettin bey asbaşkan ve Özkan Sümer Şube Sorumlusu (Sportif Direktör)... Ayrıca yönetimin Trabzon kanadını Hayrettin bey ve Özkan Hoca birlikte oluşturacak.

Bu gayet iyi bir liste demek. Her kriz fırsata çevrilebilir!
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Ağaoğlu başka, Hayrettin bey asbaşkan ve Özkan Sümer Şube Sorumlusu (Sportif Direktör)... Ayrıca yönetimin Trabzon kanadını Hayrettin bey ve Özkan Hoca birlikte oluşturacak.

Bu gayet iyi bir liste demek. Her kriz fırsata çevrilebilir!
            zaten ilk etapta bu tecrübeli iki ismi özellikle yanına almak istemiştir. normalde hacısalihoğlu istemiyordu gençler gelsin diyordu ama ağaoğlu trabzon kanadını özellikle güçlü kılmak için bu iki önemli ismi ısrarla istemiştir yanında.
            kısa vadede doğru bir hamle.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zaten ilk etapta bu tecrübeli iki ismi özellikle yanına almak istemiştir. normalde hacısalihoğlu istemiyordu gençler gelsin diyordu ama ağaoğlu trabzon kanadını özellikle güçlü kılmak için bu iki önemli ismi ısrarla istemiştir yanında.
              kısa vadede doğru bir hamle.
              Uzun vadede de doğru bir hamle olduğunu hep birlikte göreceğiz.

Bu şekliyle bize destek vermek düşüyor.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

Uzun vadede de doğru bir hamle olduğunu hep birlikte göreceğiz.

Bu şekliyle bize destek vermek düşüyor.
                hacısalihoğlu sunmuş listeyi divana, bakalım kimler olacak .

Yorum

• Ağaoğlu kesinlikle doğru kişi.
                  Ancak ona düşen işten daha büyüğü taraftara düşüyor.
                  Namli adam istemeyelim. Hayri abiyi kızdırmayalım.
                  Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Ömer Sağıroğlu, Hayrettin Hacısalihoğlu, Cahit Erdem, Bülent Akyazici, Emin Kahraman, Önder bülbüloğlu,Mehmet Yiğit Alp varmış listede, geri kalanı ağaoğlu yarın açıklayacakmış .

Yorum

• Şovmen giderayak son şakasını da yaptı.

Yorum

• Röportajı izledim. Maalesef başkan beni yanıltmadı. Hatta pekiştirdi. Çok şey söylerim ama ağır kaçar diye çekiniyorum. Kendine müslüman tabiri vardır, sadece onu diyorum. Röportajda sadece çadıra verdiği desteğiyle ordakileri morartması hoşuma gitti, öteki dediklerinin çoğu demin bahsettiğim tabire çıkar
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Açıklanan listenin Trabzon kanadı hayli kuvvetli. Geri kalanını da merak ettim ki içinde gerçekten çok sevindiğim isimler var...
                          Ayağa KALK!

Yorum

Açıklanan listenin Trabzon kanadı hayli kuvvetli. Geri kalanını da merak ettim ki içinde gerçekten çok sevindiğim isimler var...
                            Yiğit liste bu şekilde mi ?

İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ömer Sağıroğlu, Hayrettin Hacısalihoğlu, Cahit Erdem, Bülent Akyazici, Emin Kahraman, Önder bülbüloğlu,Mehmet Yiğit Alp varmış listede, geri kalanı ağaoğlu yarın açıklayacakmış .
                            Hamiş

Yorum

• Özkan Sümer isminin kulislerde konuşulması bile içimi rahatlatıyor. Umarım yönetimde etkin bir rol üstlenir. Aklına ve tecrübesine çok ihtiyacımız var.
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• Ahmet Ali Ağaoğlu ( Başkan)
                                - Hayrettin Hacısalihoğlu
                                - Mehmet Yiğit Alp
                                - Ömer Sağıroğlu
                                - Önder Bülbüloğlu
                                - Faruk Kanca
                                - Yalçın Orhon
                                - Emin Kahraman
                                - Haluk Şahin