Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Usta isterse 1 milyar bağış yapsın. Sözleri ile icraatları birbirine zıt gitti
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Once ersun ersun diye agladin simdi usta usta diye doymadin aglamakdan neymis ustanin heykeli dikilirmis trabzona usta trabzonspor tarihinin sportif anlamda en basarisiz baskanidir bunu ne senin ne de senin gibi 3 5 usta muridinin guzellemeleri kurtaramaz simdi basla agit yakmaya ancak bitirirsin.. bu sehir antalyadan 7 akhisardan 6 yiyen 2.5 yilda avrupa kupalarina katilmak dahil tek bir basarisi olmayan takimin baskanin heykelini dikmez rahat ol sen..

^Eğitim şart.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Usta isterse 1 milyar bağış yapsın. Sözleri ile icraatları birbirine zıt gitti
        Şimdi Ağaoğlu diyor ki, 3 sene hiçbir şey beklemeyin diyor. Bu adamın sözleriyle icraatlerinin paralel gitmesi çok kolay olacak. Trabzonspor sıradanlaşamaz, 5.lik rezilliktir diyen insanlar olarak bunu nasıl sindiriyorsunuz aklım almıyor.

Ayrıca 1 milyar bağış yapılacaksa sana, bana bile teslim edilir kulüp. Laf olsun torba dolsun diye konuşuyorsun.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi Ağaoğlu diyor ki, 3 sene hiçbir şey beklemeyin diyor. Bu adamın sözleriyle icraatlerinin paralel gitmesi çok kolay olacak. Trabzonspor sıradanlaşamaz, 5.lik rezilliktir diyen insanlar olarak bunu nasıl sindiriyorsunuz aklım almıyor.

Ayrıca 1 milyar bağış yapılacaksa sana, bana bile teslim edilir kulüp. Laf olsun torba dolsun diye konuşuyorsun.
          Beşincilik rezilliktir demedim. Trabzonspor elbette sıradanlaşamaz, hatta sıradanlaştırılamaz. Ama hatalar yaparak sıradanlaştıranlar badem gözlü sırma saçlı da olamaz. Ağaoğlu en azından dürüst konuştu. 1 milyar ise lafın gelişi söylenmiş bir söz, tutulacak sözler daha anlamlıdır manasında, anladığınızı ummuştum
          En son Travelair tarafından düzenlendi; 01.04.2018, 14:12.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muharrem Usta'nın değerinin gidince anlaşılacağını tarihe not düşmek istiyorum. Saygılar.
            Yalanlara karnımız tok. Başarısızlık anlaşılır, çabaladık şunları yaptık denir anlaşılır. Ama gözümüzün içine baka baka onca yalanlar söyleyip hiç bir vaadini gerçekleştirmemek, neyin değerini anlayacağız bilemedim.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kardeşim kaç yıldır şampiyonluk diye gelenleri de gördük? 5.likten öteye gidebildik mi? Demek istediğimiz bu. Klübün düzelmesi için borçların erimesi için adam kendi projesini anlatmış, bişey beklememek gerekiyor onun düşüncesine göre. Hem şampiyon yapacağım hem de borç bitecek diyeni de gördük? Bir de bunu deneyelim bakalım. Alt yapıdaki jenerasyon zeki yumlu gibiler değil. Belki kurtuluşumuz olur.
              İYİ BİR HOCA ŞART (unutulmamalı)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              En son CaptanBarbosa tarafından düzenlendi; 01.04.2018, 14:19.

Yorum

• 3 yıl beklemeyin, 5 yıl beklemeyin, 50. yılı bekleyin, 50 olmadı 51 oldu o da olumlu vb. söylemlere çok da takılmamak lazım.
                Bu sezon bile ufak tefek kırılma noktalarını aşabilseydik şampiyon olabilirdik.

Trabzonspor doğası gereği şampiyonluğun adaylarından biridir. Bunu söylemlerle değiştiremezsiniz. Ha çapsız bir hoca seçersin ayağına sıkarsın orası başka.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Yiyici tim fırsat kolluyor.
                  Bu takım, Bu camia akillanmaz

Sadi Karakaş:
                  Sayın Ağaoğlu futboldan futbolcu kumaşından en iyi anlayanlardan biri benim. Ben oyuncu izlerim. Notunu veririm. Geçmişte yaptığım tüm maç yorumları sayfamdadır.
                  Adaletli iseniz hakkımı verir beni değerlendirirsiniz. Hiç mütavazi olamayacağım kusura bakmayın.
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muharrem Usta'nın değerinin gidince anlaşılacağını tarihe not düşmek istiyorum. Saygılar.
                    Biraz öyle olacak gibi su kadronun üstüne üst düzey 1 kanat 1 orta saha 2 stoper ile tamamlamak varken kücülmenin öze(geriye) dönmenin planlarini yapan bir baskan adayi ile karsi karsiyayiz, Agaoglu sanki isteyerek degil de birilerinin zoruyla ikna edilmis gibi ki 3 yil benden birsey beklemeyin diyor, Usta'yi mumla arayacak gibiyiz.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Küçülmek derken, fazlalıklardan kurtulup yerlerine genç kaliteli oyuncuları monte etmek kastediliyorsa tamam. Ama kadroyu sil baştan yapmak akıl karı iş değil. Kadro mevcut iskelet etrafında şekillendirilmeli. Sözleşmesi bitenleri ve maaşı yüksek yedekleri yolla, yerlerine gençleri monte et. Mesela Ndoye-Olcay-Roda'ya 1.7'şer maaş verene kadar üçünün yerine 1 tane genç kanat forvet al. Castillo'yu ya sat ya kullan. Ama iskeleti bozmak kendi ayağına sıkmaktır.

Yorum

• Leipzig'in hocası mı geliyor bize?

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Leipzig'in hocası mı geliyor bize?
                          palvra. büyük kulüpler le adi geciyor leipzig tutmak istiyor.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Onur, Okay, Abdül, Yusuf, Burak, Hubocan, Pereira. Yeni başkan bunlara dokunmamalı, iskelet olarak gözüken oyuncular bunlar. Gerisini satabilir problem değil ama transfer yasağı da varken bunlara dokunursa eleştiririm.

Ayrıca nedense yeni başkan transfer yapmaz korkusu var. 1 ay yana yakıla Babel gibi kanat bekledik niye Novak hariç kimseyi almadılar ? Önceki sene sağ kanat bomboşken sağ bek sağ açık bekledik niye almadılar ? Sanki şimdiki başkan transferde çok iyiydi de daha gelmeden yenisini fakir fukara ilan edip transfer yapmaz diye eleştiriyoruz.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur, Okay, Abdül, Yusuf, Burak, Hubocan, Pereira. Yeni başkan bunlara dokunmamalı, iskelet olarak gözüken oyuncular bunlar. Gerisini satabilir problem değil ama transfer yasağı da varken bunlara dokunursa eleştiririm.

Ayrıca nedense yeni başkan transfer yapmaz korkusu var. 1 ay yana yakıla Babel gibi kanat bekledik niye Novak hariç kimseyi almadılar ? Önceki sene sağ kanat bomboşken sağ bek sağ açık bekledik niye almadılar ? Sanki şimdiki başkan transferde çok iyiydi de daha gelmeden yenisini fakir fukara ilan edip transfer yapmaz diye eleştiriyoruz.
                              Kardesim eski kadroyu komple temizleyip yeni bir kadro kurmak bu borc bataginda o kadar kolay mi? Hoca konusunda bu kadar yanlis secimler yapmasa simdi cok baska seyler konusuyor oluyorduk.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onur, Okay, Abdül, Yusuf, Burak, Hubocan, Pereira. Yeni başkan bunlara dokunmamalı, iskelet olarak gözüken oyuncular bunlar. Gerisini satabilir problem değil ama transfer yasağı da varken bunlara dokunursa eleştiririm.

transfer yasagi kalkmasa huboyu unut
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X