Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 11. Hafta | Trabzonspor 105 - 113 Dİ Büyükçekmece | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Vasiliuskas ver oğlum ver koçum
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Gitti maç. Abv Markovski

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Allah belani versin senin koc gibi serefsiz kopek
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Molada koçu sallayan yok

Yorum

Sanrim son 3 senede 10 uzatma oynadik ve bir tek Banviti yendigimizi hatirliyorum...yazik ki ne yazik
            Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

Ooo mola aldı tarihimizin en iyi koçu!
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Galiba bu takimi kapatmak istiyorlar. Baskette yasanan rezilliklerin baska aciklamasi olamaz.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Galatasaray galibiyeti sonrası o formdaki ve havadaki takım sahasında Büyükçekmece'ye 40 sayı falan atarak alırdı maçı.
                  O takımı o günden itibaren dirhem dirhem doğrayan basit yöneticiler Allah'ından bulsunlar
                  5 kuruş için takımı medyaya peşkeş çekip havayı allak bullak ettiniz.Bugün itibariyle düşmenin 1 numaralı adayıyız.
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Istisnasız her uzatmaya giden maçta uzatmada böyle bir 25-30 saniye yaşanıyor ve maçı kaybediyoruz. Bu koçu şu maçtan sonra kovmayan haindir

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Hem litvanyalı hemde basketbolden bi haber sarunas denen neyse....
                      Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

Obekpa bir kez olsun beynini kullanıp o faulü yapmasaydı ne olurdu.

Yorum

İlla 3 lük atacağız diye uğraşıyor bizimkiler. İkilik at garanti olsun.

Yorum

Deplasmanda maç kazanamayan Çekmece'ye maç veriyorsunuz. Utanmazlar!

Yorum

Sinirden uzatmayı izlemedim allahın belası herif sadece seyretti maçı. Sadece takımı baltalıyor başka birşey yaptığı yok. Ersun mendeburunun basketbol versiyonu. Minik muharrem devam etsin böyle savunmaya koç ve malasını.

Yorum

Düşeceğiz herhalde.Söylemekten ar ediyorum ama bu öyle...Eğer ki bu koçu kim kovmuyor ve kolluyorsa bu takımın düşmanıdır.Bu böyle biline.
                                Yönetimin başındakinden tutunda hepsinin ABV.
                                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X