Vasiliuskas ver oğlum ver koçum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BSL 11. Hafta | Trabzonspor 105 - 113 Dİ Büyükçekmece | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Gitti maç. Abv Markovski
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Galatasaray galibiyeti sonrası o formdaki ve havadaki takım sahasında Büyükçekmece'ye 40 sayı falan atarak alırdı maçı.
O takımı o günden itibaren dirhem dirhem doğrayan basit yöneticiler Allah'ından bulsunlar
5 kuruş için takımı medyaya peşkeş çekip havayı allak bullak ettiniz.Bugün itibariyle düşmenin 1 numaralı adayıyız.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Istisnasız her uzatmaya giden maçta uzatmada böyle bir 25-30 saniye yaşanıyor ve maçı kaybediyoruz. Bu koçu şu maçtan sonra kovmayan haindir
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum